150

...

преди 1 година

Ех боби боби! Значи много лъжи много пропаганда ей! Особено това, е не воювате срещу украйнския народ! Некак си там не се връзва! имаше там едни тела на убити цивилни дето стояха по едни улици на един град! Наскорто се намериха и едни масови гробове на цивилни пак! Епа некак си не се връзва с това което казваш! Инак така като гледам явно русия напредва по целия фронт! Е верно реалността и действителността на тази вселена друго показва! :)

149

Анонимен

преди 1 година

Армения не е агресор. В тези територии живеят арменци. Несправедливо в СССР са дадени на азерите Същи казус Русия Украйна.

148

Анонимен

преди 1 година

къде е тази карта? виждам само снимка на някое българско село

147

niki

преди 1 година

И почвам да бегам бате... това е руската армия.

146

Пижо

преди 1 година

Много скучно. От 2 месеца чета как руснаците се изтегляли, бягали през глава, напускали скоростно Украйна, но пък същата тази Украйна олекна с една четвърт и никога повече няма да види тези земи.

145

Анонимен

преди 1 година

Никито от нашето училище отиди в Америка и не се е връщал 15/20 год. Все си мисля че е той и ми е чудно че е станал соррос .

144

Анонимен

преди 1 година

До Боби пак искам да ти сложа лайк но не мога. Вярно че стана малко досадно да повдигам въпроса за лайковете но системно не работят за Хората освен че на sorosoidite са фалшифицирани.

143

Анонимен

преди 1 година

До Валякът идва " Когато 300 хилядна руска армия се включи" , тогава вероятно Путин ще го изхвърлят от Кремъл. Като почнат да им избиват децата ти какво мислиш? Да русия е полицейска държава, но полицая какво ще направи когато срещу него застане братовчетка му или жена му, щото и неговото дете мобилизират?

142

niki

преди 1 година

Руската армия, най-бързо бягащата армия в света!А иначе на приказки превземат Киев за 3 дни.

141

До Ангел

преди 1 година

Значи в руската преса всеки ден унищожават с хиляди украинци, но съотношението става от 1 към 8, на 1 към10.,как така:)))

140

Анонимен

преди 1 година

До Боби искам да ти сложа лайк но не мога. Вярно че стана малко досадно да повдигам въпроса за лайковете но системно не работят за Хората освен че на sorosoidite са фалшифицирани.

139

Ех тези руснаци

преди 1 година

Вместо "veni vini vici" тяхната стана "Вени ш'види трици"

138

АНГЕЛ

преди 1 година

Отстъпва се умишлено с цел да се накара врага да излезне от окопите и навлезе навътре. По този начин става лесна плячка за Авияцията . Тази нощ в Лиман са унищожени от Руските самолети стотици Укро бойци. Това няма да го прочетете тук въпреки че новината е навсякъде из руската преса !

137

Валякът идва

преди 1 година

Русофобската пропаганда вече стига до пълна истерия. И има за какво. Когато 300 хилядна руска армия се включи в сраженията в Украйна това вече няма да бъде позиционна война. Укронацистите нищо добро не ги чака.

136

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига моля ви се, нормално е азерските войници да разстрелват арменци, арменците нападнаха Азербайджан. youtu.be/Vp1HDAVp5ug Азербайджан са наши партньори.

135

Анонимен

преди 1 година

Частите се изтеглят защото в близост ще бъде хвърлен атома!

134

АНГЕЛ

преди 1 година

Вие за толкова *** ли ги мислите Руснаците бе. Всичко е тактика. Отново ще примамят мишката със сиренце. Украинските войски се намират там където иска Русия !Това не е пълномащабна война.Безразборен бой като при сталинград. Това е военна операция.Тактиката и надлъгването играят важна роля!

133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 170 Стига с тая Армения. Армения е агресор. Армения владее незаконно международно признати територии на Азербайджан отнети през 1992 година с благословията на Русия. Сега когато Русия е слаба и не може да се репчи на Турция, Азербайджан си възстанови териториите.

132

Не бе

преди 1 година

Не бягат, залагат им капан, начи отстъпват до сталинград и там начи контраатака, хе хе само боби тука разбира военния гений на стратегическото отстъпление, руската военна наука е на друго ниво, немате образование да разберете, Така катоотстъпят стратегически ще имат време да разберат кой им сви 1.5 милиона униформи и 2 милиона калашника от складовете

131

Анонимен

преди 1 година

Предположительно, сегодня ночью в РФ, использовался лазерный комплекс "Пересвет". Свечения были замечены в Белгороде, Москве, ЛДНР и центральных районах РФ.