86

Факт

преди 1 година

Със събарянето на правителството на Кирил Петков, Бойко Борисов нанесе икономически щети на страната ни и забави целта й за присъединяване към еврозоната през 2024!!!

85

Анонимен

преди 1 година

втасахме, само еврозоната ни кусур...айде ходете...

84

Мнение

преди 1 година

Този мутропитек събори правителството и сега се крие като разбра каква малоумщита е направил за България.

83

Анонимен

преди 1 година

До Жалък си Факт е, че ПП+ДБ+БСП имат само 95 депутати, не е лъжа, колкото и да не се харесва на променкаджиите от ПП, ДБ. Борисов може да не успее да направи кабинет след тези избори, но киро, кокоро и бойкикевия вече никога няма да управляват България. Хората ви мразят, много повече от колкото си мислите.

82

Защо, бе хора?

преди 1 година

Като носи политическата нестабилност щети, Защо съборихте правителството бе, Борисов??? Защо??? За да си начешете егото? За да ни хвърлите в политическа нестабилност?

81

Анонимен

преди 1 година

Не е ли парадокс, че Възраждане печели вотът в Испания. Гласоподавателят му отишъл да живее и работи в Испания, благодарение на ЕС и в същото време гласува за партия която е за излизане от ЕС и НАТО. Какво изтичане на мозъци, какви глупости говорите.

80

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да се напъвате *** на Прокопи, всичките заедно имате само 95 депутати. Никога повече няма да управлявате, дори да ни принудите да гласуваме пак и пак. Стига кражби, лъжи и променкаджии. Боли, нали. Затова виете.....

79

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Боко втори ден...мълчи след изборите. Явно не могат да му подготвят...опорките като победител. А и Меркел вече не е на власт и да го...потупа по рамото,но едно му е...ясно,че Киро е виновен за...всичко и за Международното положение.

78

Анонимен

преди 1 година

Тоа па ..твойте 12 години кражби са нанесли най-големимте щети за новата ни история

77

истината

преди 1 година

ЩЕ ГЛАСУВАМ, КОГАТО СЕ НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ за премахване на двойното гражданство!

76

Жалък си

преди 1 година

До 85 Анонимен. Който няма реални аргументи сипе празни обиди и заучени герберски клевети, за да злепостави единствените свестни политици, които искат да направят добри неща за страната ни. Искаш си мафията и кражбите май, а?

75

И като се ококорих

преди 1 година

И КАТО ТИ СЕ ОКОКОРЯ ЩЕ ВИДИШ ТИ, ПЪМПКИН. САМО ДА ТЕ МЕРНА ЩЕ ТИ СЕ ОКОКОРЯ КАК СИ ТРЕБЕ! ТВОЙ, АСЕН!

74

Разумен

преди 1 година

До 78 Анонимен. Отговорните партии бяха Продължаваме Промяната, ДБ и колкото и странно да е - БСП. Другите ни хвърлиха в хаос и поредната спирала от безмислени избори. Ако не бяха съборили правителството, щяха до сега да се гласуват още важни закони за страната ни, а не да губим време в избори, избори, избори и застой.

73

Анонимен

преди 1 година

Наистина, тРоЛяците на ПП и ДБ са налазили всички форуми и медии. Вече не смея да пусна телевизора, там непрекъснато грачат или Кокоро измамата, или Киро простото или розовия Бойкикев... все едно са спечелили изборите, а не са само с 95 депутата подарени им от Мадуро.

72

ПЪМПКИН

преди 1 година

ПЪМПКИН!

71

БОКО ЛИ!

преди 1 година

От кремълския слуга Бойко Борисов не може да се очаква нищо добро. Този лицемер построи Турски поток, за да бъдат убити досега 395 украински деца и около 30 000 украински граждани. Предаде на диктатора Ердоган, поискалите му политическо убежище турски офицери, участвали в опита за преврат. Истинските политици у нас ще дойдат на власт едва след края на войната в Украйна, когато путинистките партии бъдат поставени извън закона, а главатарите им бъдат осъдени за национално предателство...

70

Хмм...

преди 1 година

Споко бе Биби, не се напрягай много, вредно е за кръвното! И бъди рахат, правителство ще има, просто Господарите, ще ви обяснят на всички, че няма ли редовен кабинет, парички няма да има. А всички вие обичате парите, най-вече да ги "разпределяте". Така че ще се помирите и ще се заобичате всички и то не заради друго, а в името на парите!

69

Анонимен

преди 1 година

Асен го подкрепят и гласуват ЛГБТ

68

Хахаха

преди 1 година

Боко потриваше мазни и алчни ръчички за милиардите, които пристигат от ЕС, ама сметките му не излязоха. Събори правителството, за да се докопа до парите и пак да краде, ама го плеснаха по ръцете и го изолираха добрите партии. Той си въобразяваше, че ще ги събори, за да го приемат в техния отбор, ама се прецака.

67

Анонимен

преди 1 година

до 37 Роси - "Най- важното е ,че на отговорните партии като ГЕРБ им пука какво се случва в България , за разлика от променкаджиите и техния електорат,който ще бъде най-отърпевш." - Ако ГЕРБ са на власт определено ще има потърпевш електорат на опозицията. Боко много добре ползва административните бухалки. Иначе в кризата, кой е по-потърпевш 60% с висше образование и добре платени работи, собствени бизнеси и имоти или хората, които живеят ден за ден и нямат и стотинка, гласували за ГЕРБ и ДПС.