74

Таня

преди 1 година

Предпочитам си кариерата, екскурзиите, почивките по китни местенца пред това да дондуркам сополанковците на някой ***.

73

ввв

преди 1 година

Българина се оказа доста ***, имайки в предвид последните избори. Вероятно много от безделниците тук ще ми се присмеят или ще остроумничат. Моята поне истина е следната, всеки месец аз лично внасям 1340 лв в бюджета, работодателя /чужда фирма/ми още 600, общо 2000 лв пряко. Не броя всички останали ДДС-та ,акцизи и тн,които всички плащат. Омръзна ми аз и хора като мен да се борим да живеем по-добре, а уж бедните да избират Бойко. След няколко години планирам да се махна и тук се хранете сами.

72

Анонимен

преди 1 година

6500000 от които 1500000 *** и 500000 турчля. Демек 5 милиона от които към 1 милион пенсии на батерии. Остава поколо 4 милиона от които най много милион да са читави, останалите са селтацци.

71

Ран Ът

преди 1 година

Българи, по-малко, по-добре. Добре се справяме с обезлюдяването им. Демокрацията е хубава стръв на която добре кълват. Доволни са от положението си.

70

анонимен келеш

преди 1 година

До ИвоПрав си Иво.Каква беше тази нечистоплътна коалиция между ПП,ДБ и БКП която се опите да управлява за известно време?:):):)

69

Анонимен

преди 1 година

Бая комунисти има още по форумите, не са изпукали. Когато им се затрие семката, тогава ще се оправи България. По вредно нещо от комуниста няма.

68

Иво

преди 1 година

Много сме, трябва да намалеем с още 2 милиона, щом народа си гласува за комунисти трябва да понамалеят, че останалите да почнат да живеят нормално.

67

Анонимен

преди 1 година

Важно е, че по 3 пъти в годината се правят предизборни кампании и избори, стана им рутина..

66

Анонимен

преди 1 година

Цели 6,5 млн има в БГ - много е. Трябва да има 1-2 милиона макс. Българите по принцип не се славят с някакви световноизвестни изобретения, това са едни консуматори.

65

ФАКТ

преди 1 година

32 години ОПГ бсп-дпс!!!

64

анонимен

преди 1 година

веднага да се намали броя на народните представители с една четвърт. Щом насалението намалява , редно е пропорционално да намаляват и народните представители

63

Анонимен

преди 1 година

Някой може ли да ми каже за какво ни трябва население след като цялата ни икономика може да бъде обобщена с "хотели и фондове"? Население от бедняци които имат по двеста лева в джоба е по-вредно от колкото никакво население.

62

анонимен келеш

преди 1 година

Някой сеща ли се какво друго освен чалгата свързва изпълнителите Азис,Сашо Роман, Милко Калайджиев,Кондьо,Щилян,Радо Шишарката,Магапаса,Тони Сторарао,Фики Стораро,Емрах Стораро,Илиян Тупалката,Галин,Меди,Денис Теофиков?:):):):):)

61

Абе

преди 1 година

Някакво съвпадение ли е, че отново най-негативната статистика е по време на управлението на ГРОБ и Буци, обаче заради мрънкащите, нихилистични и цинични сънародници, които не излязоха да гласуват, точно той, заедно с онзи лукав ага бей Доган, сега ще продължат да ни водят към светли бъднини

60

Комунист

преди 1 година

Не гласувам от 20 години. Няма истинска комунистическа партия за гласа ми. Коопейкин е корпоративно пссе. Всичкото тъпаанар е либерааст, евро атлантик и русомраз. Цъфнахте и вързахте като ви гледам. Скоро и под 5 милиона е паднете, такива са заповедите на господарите ви от САЩ.

59

Анонимен

преди 1 година

"Интересно ми е защо на анкетата за преброяването ме питаха дали имам климатик, печка и хладилник вкъщи. Кому е нужна подобна информация?" - аз на всичко отговарях, че нямам дори за тоалетна мисля, че имаше въпрос на който отговорих, че ползвам външен КЛОЗЕТ.

58

Анонимен

преди 1 година

Елементарно, задомявате се млади, до като още можете да правите деца, работите това което ви допада, ако ли не това което има, но се специализирате по това което ви допада, не прекалявате с алкохола за да няма "защо ме напускаш". Правите по три деца и не мислите за това какво можете да им оставите за наследство, а ги учите сами да създават. Не се страхувайте да имате деца, радвайте се

57

Анонимен

преди 1 година

То демокрация реално не е имало и няма в България.Всички комунисти се писаха демократи и пак са си те на власт,същите фамилии.Нищо не сме сменили не се заблуждавайте.Бойко Борисов е типичен пример за комунист писал се демократ.Щом угажда на Путин с наши пари да му прави газопровод е чист комунист!

56

Хммм

преди 1 година

Интересно ми е защо на анкетата за преброяването ме питаха дали имам климатик, печка и хладилник вкъщи. Кому е нужна подобна информация?

55

Анонимен

преди 1 година

"Бяхме 9 милиона през Бай Тошово време. Демокрацията уби 3 милиона." - а, ти пък 3 милиона убила... Ходи да ги разгледаш малките родени след 85та всяка четвърта е правила аборт. Наредили се 1.5 милиона кокони и чакат да ги залее златния дъжд на 2000 мениджъра, 1000 дилъра, 1000 политика, 30,000 корумпирани куки и 3,000 програмиста и 300 милионера, ама докато коконата се усети, че за тези 37,300 човека тя е просто една салфетка за семенна течност останала дърта мома на 35 с ендоваги-мит.