37

Анонимен

преди 1 година

Хайде от утре 0% инфланция и бензин по левче, нали Герб квичаха, че ще оправят държавата. Дайте да ви видим, крадци. Днес 91% от сигналите за нарушения и купен вот - по повод купуването на гласове от ГЕРБ и ДПС. Погледнете сайта на ЦИК да го видите черно на бяло

36

Анонимен

преди 1 година

Естествено вие не ставате за нищо пак Бойко трябва да вади България от кризи те

35

Анонимен

преди 1 година

Ако Радев не беше спечелил изборите друга песен щяха да запеят но сега работят за него той да е на власт чрез служебни правителства.

34

ПП =ПАРТИЯ ПИРАМИДА

преди 1 година

ЕДИН АВТОБУС МОШЕННИЦИ...... КАТУН ИЗМАМНИЦИ, ОБОКАЛЯЩ ИЗ БЪЛГАРИЯ, ДА МАМЯТ ГЛАДНИТЕ И НЕОРИЕНТИРАНИТЕ.....

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 АМИ ПРИ БОЙКО ИМАШЕ ДЕФЛАЦИЯ ,ИЛИ ТИ Е КЪСА ПАМЕТТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

32

така е

преди 1 година

До Киро премиер На това разчитат!Само дето Герб предупредиха,че ако се повторят мушенгиите от предните избори официално ще поискат международно разследване!И работата ще стане много дебела!Сега им дадоха 8%,но не им стигнаха!

31

Tony

преди 1 година

Как сте българи? ДПС е трета, харесва ли ви да го слушате? Така ще е, като не гласувате, и първи ще станат.

30

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

Тия Повече Власт няма да ПоМиришат - Честита Коалиция АнтиПП: Тик Вун, Дуга Ага, Херу Мустафа представлявана от Ристу! а Фалшивите Социалисто от БСП - Катастрофираха - Финално - тях в Следващ Парламент - Едва ли ще ги Видим!!

29

Анонимен

преди 1 година

Няма да се плашат канадците. Гласуването в Канада ще приключи чак утре. Ще ви дойдат още 2-3% от чужбина.

28

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-ДПС-Възраждане ще са новите упрсвници !

27

Мачкай Бойче

преди 1 година

От ден първи: арест на киро асен корнерия и дбто и в белене! Бойко с железна ръка удри по тие и народа е с тебе! Кой мръдне куршума и довиждане

26

Анонимен

преди 1 година

Около 2/3 от българите ви показаха червен картон на футболен език.

25

ОСТАВКА, КИРО..!!

преди 1 година

ОСТАВКА НА КИРО И АСЕН ОТ ПП..... ИЗЛЪГАХА МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ И ГИ НАСТРОИХА СРЕЩУ ТЕХНИТЕ БАЩИ И МАЙКИ, С КОЕТО ДИРЕКТНО РАЗРУШАВАТ ЕДИННА БЪЛГАРИЯ........ ВЪН НА МОШЕННИЦИТЕ, КРАДЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ....!!

24

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега Буцко да си направи кабинет, да се гушне със Сарая и Пеевски официално че се криха много години ииии да изпълни това което обещаваше всеки ден! Не помните ли? Само разправяше щял да свали бензина с левче, парното, тока, храната! Щели сме да изнасяме какво ли не, да помага на младите, да свали инфлацията и какво ли още не!

23

Анонимен

преди 1 година

Вече познавам един човек, който е гласувал за Кирчо! До сега не познавах такива, но ето, че все пак имало. Кварталното пияндe каза, че е гласувал за Кирчо, за да не дойдели ГЕРБ, щото тогава щяло да е много лошо. Утре ще го питам кво мисли за бръщолевенето на Кирето, че ГЕРБ трябвало да поемат отговорност.

22

Киро премиер

преди 1 година

Разликата е малка, през ноща ще дойдат данните от сащ икато се пипне малко по машинките и с божията помощ ПП ще е първи!

21

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Със ГЕРБ и ДПС и ДБ - Зимата няма да е тежка , На Тях всички ще им помагат - и Европата и Ердоган за Газ и Путтин, Спокойно - Всичко ще е наред , ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА , тия ни омотоха с Хора като Байдам- от тях никой добро не е видял

20

Българин

преди 1 година

Ще управляват с електората които имат аз вече нямам рамена за гербаджии и политици ще си ги търсят сред собствените си кадри. За мен пътя е един по далеч от всичко политическо. Едвам отцелях след неговото управление, съсипаха ми и бизнес и всичко и сега пак ли??? Да бягам ли извън България или да почвам да паля?

19

Анонимен

преди 1 година

65% от хората не са гласували. Затова ПП има по-малко гласове. Много от хората, които гласуваха за тях на предишните избори, днес отидоха за гъби. Заради непремерените им коалиции с БСП и ИТН.

18

Анонимен

преди 1 година

Докато столицата и градовете са в клещите на ГЕРБ, а всички други сме разделени, няма да има промяна, а бъдещето все го отлагаме.