33

Зозо

преди 1 година

До Анонимен.........Защото Путин е психопат. Разбра ли?

32

СПОКО БЕ.....хаха

преди 1 година

ЕРДОГАН И АЗЕРБАЙДЖАН СА СПЕЦИИСТИ ПО АРМЕНСКИТЕ ЦВАЙТЕРИ...скуро ше ги опраят!.

31

Кукуригу

преди 1 година

Сега от никой ли не трябва да купуваме газ?

30

Бай 100ян

преди 1 година

Съвсем скоро ще плащаме в Рубли и Азерския газ както в Запорожие се плаща в Рубри по магазините .

29

СМЕХ....

преди 1 година

КВО ми пука за Армения , нали са у руската сфера...НИЕ ДА СИ ГЛЕДАМЕ НАШИЯ ИНТЕРЕС..хаха

28

до 38

преди 1 година

Спокойно. До тогава *** може да не е на трона. като изгладнеят руснаците, ще има газ за всички на добри цени.

27

Анонимен

преди 1 година

Гледайте Армения и се сещайте за България. Грешката е на т.н. националисти и тия, които се увличат по тяхните идеи. "Европа на нациите" нещо да ви говори. Това си е рецепта за безкрайни войни. Така че Европейският Съюз си е най-хубавото нещо, което ни се е случвало, ама трябва да го проумеем.

26

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Войната в Украйна приключва.Азерите да се готвят. Путин ще им навре кървавата но според ЕС демократичната газ там където слънце не огрява. Тая тръбичка и давам най-много до зимата живот !

25

Анонимен

преди 1 година

Нураир Нурикян,Магърдич Халваджан,Хилда Казасян,Ян Бибиян там ли бяха?

24

Зозо

преди 1 година

Кво става ся? Блатная защити ли Армения? Пълен резил :)))))))))))))))))))))))))))))))

23

Кой продаде

преди 1 година

На чуждата сватба неканен ходи,Радев.

22

Анонимен

преди 1 година

Цялата политика на Европа е тотално сбъркана.Грешката се поправя с грешка.Зависимостта само от Русия ще се замени с пълна зависимост от ислямски държави.Страхотно бъдеще се очертава.И това го правят жени!Както и мъже с женски сърца.

21

Анонимен

преди 1 година

арменци... турци

20

перко

преди 1 година

Санкции на арменците и се дръжте за чеповете или се дупете на хамериканците! И без това винаги сме били надупени на на някой, щото сме големи тарикати!

19

Исторически парк

преди 1 година

КОГАТО СЪЮЗНИЦИТЕ НА САЩ НАПАДАТ СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ СИ ТРАЕМ! ТОВА НЕ Е АГРЕСИЯ, САМОЗАЩИТА! САМО, АКО НЕ СА НАШИ КАТО Е АГРЕСИЯ!

18

В Стара Загора

преди 1 година

Мой роднина работи за арменец - Армин Сарнасрян се казва , фирмата му праща хора по чужбина ,бели Роби !!! Оказа се ,че моя роднина се е разписвал на хиляди документ без да знае, фалшифицирали са му подписа господота Арменци.. Армин Санасрян и Павел Бубикян !!!! Стара Загора !!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 1 година

На Оранготян, му беше добре 30 годин да държи суверенна азерска земя,и не само Нагорни Карабах, а още по толкова беше анексирана от Армения. Е, хубавите времена свършиха и когато Ереван признае, суверенитета на Азерите над тези земи, тогава и войната свършва.

16

ДжоБаеца

преди 1 година

Да върнат Нагорни Карабах на Азербайджан и няма да ги нападат. Признат е от целия свят че е на Азербайджан но арменците си го присвоиха с помощта на руските фашисти.

15

Влади

преди 1 година

Мани ги арменците, някой благодари ли на Борисов за строежа на този интерконектор? Или мислите, че магарешката муцуна Киро я направи? Или агента на руския КГБ генерал Решетников - Радев?

14

Karabas

преди 1 година

Не може да се сравняват Азербайджан и Русия. Азербайджан освобождава собствената си територия която арменците са окопирали 30 години наричат Карабах република Арцах която дори Армения не я е признала. Алиев им предложи 1000 пъти да решът проблема мирно но те отказаха всеки път.