101

Martin Bormann

преди 1 година

Ясно е, че е саботаж както е ясно, че е направено с подводница или подводен дрон. Единствените които имат наличното оборудване в района са Американците, Русия и Скандинавците, особено Норвегия която е член на НАТО. Има бая руски подводници в Балтийските води и ако нато са го направили за поели много голям риск, защото сега Русия казват, че имат доказателства кой е виновника. Друг е въпроса, че западните медии са дискредитирали Русия за да не им вярва никой....

100

Анонимен

преди 1 година

Хем хубав, хем умен.

99

Анонимен

преди 1 година

Е те америшките *** няма какво да спекулират, понеже знаят доста добре кой го е направил...

98

Анонимен

преди 1 година

Другарите извършиха голяма простотия.

97

Анонимен

преди 1 година

То няма нужда да се спекулира, то се знае...

96

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересува американците какви лъжи си измислят. Повече ме интересува германците как ще им отговорят. Само да не направят пак някоя световна война.

95

муспи

преди 1 година

САЩ е ниско интелектуална страна със смесено население, като черните преобладават по ръководните позиции - вижте този на снимката. В останалите тон дават мексиканците и всякаква латинос, белите непрекъснато намаляват и стоят настрана. На кого е изгодна това жалко общество, разполагащо с огромна ядерна мощ и държащо парите на света? Много ясно, нескриваемо - на азербайджано-тюрките. Те владеят света, никой не им пречи, и това прави опраанията им смехотворни.

94

Анонимен

преди 1 година

Kato mine vreme i pak shte stroim.

93

Анонимен

преди 1 година

Не им стигнаха санкците еей, САЩ започнаха диверсия и саботажи срещу Европа!

92

Анонимен

преди 1 година

САЩ винаги са държали Германия далече от Русия! Заедно с ресурсите на Русия и труда на Германия имаше велика икономическа сила! Сега Германссата икономика и стандарт та живот се рушат ускорено всеки ден! А без Германия, ЕС ще бъде беден и неконкурентноспособен в света!

91

Кога

преди 1 година

Последно САЩ не са предизвиквали войни и тероризъм? 1391 година..

90

Космонавт

преди 1 година

Когато се случи нещо в Украйна, русоробите казват "украинците сами го взривиха, убиха, бомбандираха". По тази логика - руснаците сами си причиниха аварията. :))

89

Доню

преди 1 година

Те ся тия от америка чакат да бликне водката от дупката и шъ кажат, ето ви на , вижте русия е виновна

88

Доню

преди 1 година

Те Сащ ця още чакат да бликне водка от дупката и шъ кажат - ето, Русия е.

87

Анонимен

преди 1 година

Показателно е, че командирът на заподозряното звено се изказва първи по темата.

86

Чудя се

преди 1 година

как може да им пращат оръжие и войната да свърши. Запада защо праща оръжия? Гледах един наемник избягал от фронта нагло-сакс, вика "Ние стреляме 1 път с артолерия те ни засипват с 10 пъти повече снаряди. Тези хора могат воюват завинаги"

85

Боби

преди 1 година

До нЕкой Значи Умникоако Путин беше на твое място щеше да изкъртва с ритник или брадва външната Врата преди да излезе от вкъщи. Ей така за да стресне съседите и всеки ден да плаща за нова врата... Просто се излагаш като КИФЛАДЖИЯ за твое сведение само техническия Газ затворен в тъбата струва ДВА МИЛИАРДА ДОЛАРА който се изпарява бълбукайки в атмосферата...

84

Анонимен

преди 1 година

"САЩ: Засега няма да спекулираме как се е случила аварията на "Северен поток""_____Извършихте най-големият терористичен акт срещу Европа.

83

Анонимен

преди 1 година

Още от идването на демократите САЩ заявяват че няма да има Северен поток. Те имат интерес да продават втечнен газ на Европа на високи цени така че за мен е ясно кой има интерес от аварията и това са те. Например Русия , ами тя няма интерес да го спира напротив да продава. Или може просто да врътне кранчето на газта, защо да го поврежда. ...Нямам доверие на Запада.

82

Анонимен

преди 1 година

"По отношение на атаката - или повредата, на тръбопровода, на този етап мисля, че има много спекулации."-------Четири експлозии на две тръби не говорят за повреда. Признайте си за извършените атентати за да е наясно Европа с кого си "партнира".