64

Анонимен

преди 1 година

Русия винаги е избивала собствения си народ!!!

63

Анонимен

преди 1 година

Няма и седмица откакто почна мобилизацията, а вече първите Груз 200 тръгнаха обратно към рассия. Дали "щастливците" дето само преди 2 седмици са си седяли щастливи пред ТВ-то и са обсъждали аперацъя на по водччица са си мислели, че до края на месеца родата им ще ги оплаква студени?

62

Анонимен

преди 1 година

27-годишния щял да защитава страната?! Коя страна ве пич, вие сте окупаионни сили.

61

Новият

преди 1 година

Новият Хитлер на Европа- Путин праща собсвеното си население на сигурна гибел в друга държава, в името не на доброто за Русия и руснаците а за задоволяване на собствените си мегломански амбиции. Обикновените руски овце са свикнали да ги използват за пушечно месо още от времето на Ленин, Сталин, Хрушчов. Един сатрап повече няма значение. Важно е руската олигархия и императора-великан да са добре и да трупат милиарди.

60

Jas

преди 1 година

Тези прясно мобилизирани не са редовна войска ами каноненфутр за украинските оръдия. Някои да вече на фронта след еднодневно обучение (информацията е од Телеграма от руски блогъри, съпруги и майки на мобилизираните). И не пишете глупости в дискусията как били добре въоръжени и екипирани, защото семействата им само пишат колко хиляди рубли са изхарчили сами да ги екипират (с изключение на оръжията). При първата УК граната ще се разбягат

59

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са с тотално увредени мозъци...

58

Анонимен

преди 1 година

Защитаваш родината, убивайки хора в друга държава, които на всичко отгоре не те нападат, не са дошли у вас да стрелят. Майките аплодират изпращането на децата си на смърт. Сбъркано е. Дали пак ще аплодират като им ги върнат?

57

Анонимен

преди 1 година

Ами не искат да са част от голямото славянско семейство.Комунизма е възникнал като идея в Германия.Там германците станаха ,,арийци" и за малко не затриха света.Сега комунизма шества в Русия и намери благоприятна почва.Диви и агресивни племена от варяги славянска кръв.Комунизмае зло.От човека прави звяр.

56

Анонимен

преди 1 година

Азиатска трагедия...

55

Кори

преди 1 година

Прочетох Ростов и питам: в региона живеят казаци. Те какви са? Руснаци, украйнци или самостоятелен етнос. Тази област плаче за референдум.

54

Анонимен

преди 1 година

Може пък като дадат 100 - 150 хиляди жертви да прогледнат , за сега 50 000 руски трупа явно не са достатъчни за да им влезе мозък в главите.

53

от ЮАР

преди 1 година

до Анонимен-9 цитат --Курс евро на Мосбирже упал до 52,5 рубля впервые с 2014 года--Тия глупости не си правете труда да цитирате. През соца, един долар беше 98 стотинки, ама реално, за да си купиш долар трябваха 3-4-5 лева. Истинският курс е този, който ще платиш в Москва, за да си купиш долар или евро. Май е някъде към 200-300 рубли.Освен това, никоя банка в света няма котировка в Рубли. Имат даже за Ботсванска Пула, но за Рублата - 00, ще рече, не се котира! Рублата отече в канала!

52

Анонимен

преди 1 година

Все повече се убеждавам че руснаците са безмозачни същества.

51

от ЮАР

преди 1 година

Русия е АГРЕСОР и точка. Страна, която нападна чужда държава. Две мнения по тоя въпрос няма как да има.Ако говорим за конфронтацията Русия-Запад, всеки нормален, умен, инициативен човек, който успява в живота е изцяло за Запада. Откакто се разпадна тъппия ссср, и след мизерията наложена от назначените (пак комунисти) олигарси, хората живеят много по-добре и с повече свобода, отколкото при иддиотската соц система, наложена от Империята на Злото. България никога не е живяла така добре, както с ЕС

50

ъъъ

преди 1 година

И русия стана като България избягаха интелигентните хора остана плявата

49

Българин

преди 1 година

Тази война не ни е чужда! Това е война между цивилизацията, и нацисткият режим в Кремъл! Война между нормалността, и Психясалите мозъци! Война между Европа, и азиатската диктатура на самозабравилото се Джудже!

48

Стига бе,

преди 1 година

...щял да "защитава" Отечеството??? Вие сте агресор Бе!,какво търсите в чужда държава? Одобрявахте "специалната военна операция", когато не ви касаеше! А сега, когато започнат да пристигат с Груз 200, ще ви видиме дали ще ръкопляскате на Психаря от Кремъл?

47

До Анонимен

преди 1 година

"абе тука много национални предатели сте се събрали? Хайде взимайте *** и отивайте да се биете за майка раша, долни копейки." - - Ако ти си на евроцентове и за тях продаваш България, останалите сме патриоти безплатни и не желаем твоите наставници да ни тикат насила в чужда война! Предател си ти и такива като теб - подклаждащи конфликти, пишещи под диктовка и срещу заплащане в полза на милитаристичните напъни на НАТО да продължи с претенциите си за овладяване на света и ограбването му.

46

Анонимен

преди 1 година

До 50Територия колкото една трета от Германия и население около 6 милиона човека ///////Интересно, а защо в Запорожка област, която преди войната е имала население от 1,650млн.са гласували 530хил.,според Кремъл, разбира се.

45

Georgiev

преди 1 година

Решил, че ще защитава страната си. То те започнаха войната и те нападат, не са нападнатите.