441

ПроСоТо

преди 1 година

ся:..-Да са възползвам и язе от ПРАВОТО ми да имам мнение /НЕ е е "агитация"!/..Та:-герп ДОКАЗАХА ,че не само НЕ могат да УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВА,но и ПРИНИЗИХА "управлението" до чиста проба ГРАБЕЖ..БСП..-Ами младостта ми премина под "егидата" на БСП/БКП../"Вълкът козината си мени,нрава-не" /.."ПП"?..-Може и да са интелигентни,но СЛУГИНАЖА им просто извира от тях..Янев ми се вижда сериозен човек,но като видях в МЕСТНАТА листа кои ХАМЕ ЛЕОНИ са се набутали под крилото му,ме обзе смущение.../ту би кънт

440

Анонимен

преди 1 година

За 12 години ГЕРБ така и не се научиха да управляват - бяха заети да крадат милиарди.

439

Анонимен

преди 1 година

А ГЕРБ подготвени ли са да управляват като 12 години само крадат бе смешшник? По добър вариант от Възраждане няма. То това е дори единствения вариант.

438

чичо

преди 1 година

Няма разлика от ПП,ИТН и Възраждане.Те тотално са неподготвени за управление на държавата.Къде му е акъла на тоз народ?

437

Анонимен

преди 1 година

Възраждане доказаха последната година че си държат на думата.

436

Пути

преди 1 година

Следващата стъпка на завладяване е БЪлгария- тя винаги е била част от Русия и чрез Копейкин ще бъде отново.

435

Анонимен

преди 1 година

До АнонименВ България на Русия симпатизират около 80 процента от населението бе глуппак. Точно привържениците на атлантизма са 20 процента но крещят като за 80. Това са невярващи в Бог хора, подкрепящи гейпаради, секти, разврат и всякакви други гнусни неща. Истинските демократи са по-малко от 5 процента от атлантиците. Останалите са тъмночервени комунисти като ДБ и ПП

434

Анонимен

преди 1 година

Наблюдаваме странна, но изключително последователна тенденция ... 100% от българските путлеро-фашисти са по някакъв начин - изпаднали неудачници-аутсайдери обвиняващи всичко и всички за нерадостната си съдба ... към момента въпросните съставляват около 20% от избирателната маса, и десните партии е добре да се замислят какво следва, ако продължават по същия начин.

433

Анонимен

преди 1 година

Това е лъжлива статистика. Истината е че за първото място се борят Възраждане и ГЕРБ. Тези така наречени агенции са набутали всички патерици и бклуци като са им дали 4 процента. ПП са си платили да им сложат 10 процента отгоре, както и чуждата гейпартия ДБ да мине чертата. На изборите картината ще е коренно различна. Гласувайте за Възраждане, защото ако не го направите сега ще трябва да го направите след 3 месеца

432

До 486

преди 1 година

Абе спорно е, по този показател ПП са достоен конкурент

431

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане. Атлантическите помияяри на сатурн

430

есрятев5ъъь

преди 1 година

Единствено Възраждане са за мир и категорично няма да вкарват България във война или да мобилизират населението както се канят да правят ГЕРБ, ПП и ДБ.

429

национални ПРЕДАТЕЛИ

преди 1 година

До днес 100 000 руснака са избягали от родината си само в Казахстан !!! А у нас про-руски чекиментовци със зъби и нокти драпат да ни намърдат в Путинска Русия !!! Наистина *** на ценностите и морала !!! С Копейкин към Сибир и Евразия !!!

428

Анонимен

преди 1 година

Не се чува някой да смята да гласува за откачените навлеци от простокирието. Явно се готви поредната измама, за да се нагъ.зят заедно с банкянското нищо на някого

427

Анонимен

преди 1 година

Нормално е все пак Кокорчо обича всяка нощ разни мъже да му дишат във врата .

426

Емо

преди 1 година

До АНГЕЛЯвно хората с нисък интелектуален капацитет винаги се лашкат като аморфна маса, защото търсят себеизява чрез интентифициране с някой според като тях, нискоинтелигентен, но с малко повече известност, власт или пари. Винаги тази аморфна маса ще мисли, че спасението е някъде там - в цар, в Слави, в Бойко, Атака или Копейкин. Евроатлантизма е отвличане на вниманието от основното - а тое, че системата в БГ прави и налага отгоре такива закони, че хората да са роби, а не граждани.

425

АНГЕЛ

преди 1 година

Възраждане ще са втори . Герб и ПП ( Първия и третия) заедно с 1-2 патерици като ДБ и Стефан Янев ще направят един франкенщайн който ще издържи макс 12 м. След поредното сгромолясване породено от катастрофалната криза която ни предстои възникнала благодарение на Евро-Атлантизма ,Възраждане ще стане единствения спасителен пояс за България.

424

Анонимен

преди 1 година

Няма читава партия, но от всичките ГЕРБ е най-нечитавата.

423

Анонимен

преди 1 година

Герб са първи....по крадене

422

Александър

преди 1 година

Искам мир и ще гласувам за Възраждане! Само те са за неутралитет!