11

Анонимен

преди 1 година

Вместо да протестирате, започнете разчистването от собствените си имоти.

10

Анонимен

преди 1 година

Дядо ми Байчо, който беше роден през 1914 г. разказваше, едно време Младост било баир, вика там пасяхме добитъка. Имаше обор, животновъдите там държаха биковете и кравите. А сега- мегаполис.

9

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се застрои всичко плътно и тогава ще мирясат. Всичко да е цимент и асфалт! Нали в развитите държави всичко е застроено за да печелят пари. Който иска природа да се връща на село. Селата в балкана са празни. Тук там някоя баба. Имотите са без пари в сравнение със тези в София. На цената на един луксозен софийски мезонет в центъра може да си купи едно цяло село и да се обявиш за местния цар. Нищо няма да има нищо против.

8

Анонимен

преди 1 година

Така е в големия град. Място за кокошките и прасетата ви няма. Като не ви харесва, върнете се там, от където сте дошли. В "Младост" няма кореняк софиянци, дори село не е било преди да се натресете. Презастроено им било... Че то там е "презастроено" още от първата колиба върху нивата.

7

Анонимен

преди 1 година

Фандъковата Йорданка както винаги гледа да вземе подкупи от строителните фирми и тва е! Кледа си собствения комфорт. Друго нищо не я интересува. Вижте в какво е превърнала София, нулаааа, пълна нулааа като кмет! То застрояване, то сгради, то небостъргаги. Алооо, малкият Ню Йорк. Ти й се оплакваш, тя - не ще и да те чуе.

6

Пич

преди 1 година

Ааааа, добрите герберски фирми могат и още да строят. Продължавайте да гласувате за Баце!

5

Анонимен

преди 1 година

По-интересно е кой се блъска да живее в Младостите? Мен ме хваща клаустрофобия в тази част на София.

4

Анонимен

преди 1 година

Ами като е презастроено, да си съборят техните имоти! Защо протестират за чуждите?

3

Чефо

преди 1 година

Аре стига с това "презастрояване", бе! Никой няма полза от разни ливадки и градинки. Нали трябва да се правят пари. Затова живеем в града. Който иска ливади и природа да си ходи в гората или на село.

2

Анонимен

преди 1 година

всичко трябва да стане бетон в софия, да няма градинка да няма слънце и всички да се наблъскат като сардини в консерва. а аз на село ще си копам градинката и ще им се радвам от далече

1

бг смешки 2

преди 1 година

яко корупция !