113

За

преди 1 година

Цветелин Кънчев и Карадаиъ!

112

Явор

преди 1 година

Ще го напиша този коментар, защото вече ми омръзна да се правят на врачки разни експерти. Наистина ми омръзна. С това нещо живеем вече шест месеца, цяла Европа, може да се каже и светът живеят шест месеца. Войници загиват, инфлацията си расте. На тия експерти и политици не им ли е неудобно да се правят на врачки. Да спре тая война. Сядат на масата и я прекратяват. Това поне ми се иска, но нещата не се развиват в добра посока. При Ризова, в анкетата 50-60% се страхуват от цените.

111

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисоф ще спре бомбите на границата.Преди да паднат ще искат разрешение от него .Само го изберете.И други го могат .Като Костадинов например Но Бойко включва и елемент артистичност Интервюта.Хвалебства.Бомбите ще отидат за компенсация на бедните му избиратели С инструктаж да не пипат само вривателя.Всичкото друго метал , на скраб Ето така решава с замах хем военната криза , хем социалната.Да преборим хаоса с Бойко...!

110

USA

преди 1 година

Айде минуси за 1. Личи си, че е умен още по правописа :)))

109

Кире Харвардо

преди 1 година

ОБЯВЯВАМ ВОЙНА НА РУСИЯ! НИЕ НЕ СЕ БОИМ ОТ ЯДРЕНАТА БОМБА!

108

redordead

преди 1 година

какъв ядрен чадър е изззсраждане бе алнко? ти какво си мислиш, че ако има няколко бомби в Европа и радиацията ще ни заобикооли ако иззссраждане са спечелили? Да не говорим, че 1. от НАТО не можеш да излезеш толкова лесно и 2. Изззссраждане правителство няма да направят. Ако те е страх от нещо и вярваш, че в Русия е безопасно - събирай багажа и отивай доброволец натам...

107

Влади-Мир

преди 1 година

Ядрен чадър има ЕДИНСТВЕНО този, който притежава ядрени оръжия!!!

106

Възраждане

преди 1 година

Ще гласувам за тях, единствената НЕ евроатлантическа партия. От евроатлантиците само проблеми и беднотия.

105

Ивелин Михайлов

преди 1 година

ВЪЗРАЖДАНЕ Е ЯДРЕНИЯТ ЩИТ НА БЪЛГАРИЯ! КИРО ЩЕ НИ ВКАРА В ОТКРИТА ВОЙНА!

104

до 104

преди 1 година

За съжаление си прав!

103

Анонимен

преди 1 година

Бомбите които Путин плаши че ще изстреля срещу Запада просто ще падат на тяхна територия.Путин го знае много добре Това е само плашене на неосведомени.Запада е подготвен за такива сценарии и не е спал като таваришч Путин.

102

redordead

преди 1 година

Иззссраждане е the creap of the crop на раZZофиилистичната *** в България и пристан на най-проостите хорица в изстрадалата ни държава!

101

Анонимен

преди 1 година

Така става като председателя на Европейската Комисия е ГИНЕКОЛОЖКА ! Бившият Жан-Клод Юнкер поне беше юрист и изглежда днес при сравнение като титан макар с известните си пиянски изпълнения.

100

до 100

преди 1 година

Не ме интересуват простотиите им за ваксините и останалите малоумщини. Важно е да ни махнат от НАТО преди ядрената война. Прочети още веднъж - говорят ти за ядрен чадър като НАЙ ВЕРОЯТЕН сценарий глу.пако при това сериозни хора!

99

Бойко Българоубиец

преди 1 година

ОБЯВЯВАМ ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ! ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НА ФРОНТА! ГЕРБ ПОБЕДА! АМЕРИКА ПОБЕДА! СЛАВА НА БАЙДЪН - ГОЛЕМИЯ НАЧАЛНИК!

98

Русофоб с памперс

преди 1 година

Най ми харесва безсилието на краварите, западняците и русофобите. Умират от ядове, ама седят с памперсите и кротуват муахахаха

97

Пловдив

преди 1 година

Тук има много холивудски фенове,много вярват на тАлавизора,а истината е друга,утре анексират 4-те области,и,Западът,ще гледа като"бебе лампа",като винаги е правила, Украйна е унищожиха и употребиха.

96

Исторически парк

преди 1 година

ВЪЗРАЖДАНЕ Е ЯДРЕНИЯТ ЧАДЪР НА БЪЛГАРИЯ!

95

Анонимен

преди 1 година

Русия и Путин са осведомени от експерти на най високо ниво, че ще бъдат изпепелени на десетата минута от началото на атаката с ядрено оръжие Те знаят че нищо не могат да поразят.Но това им помага за да плащат гаргите.Смятат , че ще разколебаят съюзът срещу тях Особено такива гам- Ени като Възраждане.

94

Влади-Мир

преди 1 година

Четвъртия и най-вероятен сценарий,.. Русия ще бъде "принудена" да анексира цяла украйна, говедарските ядрени оръжия ще се разкарат от Европа, ...защо ли??? Защото Русия е готова да воюва с нато и го иска!!!