132

Анонимен

преди 1 година

Тоя пак ли зениците му са по-големи от очите?

131

Анонимен

преди 1 година

Дали от безглутеновите торти или по рождение? ИМА НЕЩО!НЕЩОТО НИ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА

130

Пожелание

преди 1 година

И този продължава да се излага тотално. Лъже повече от тиквуна. Яд го е, че не може така да краде, но винаги е така, като не си първи.

129

джоган

преди 1 година

кире вържи кравата с телето на паранета и я дай на баджанака -другият бангьос

128

?

преди 1 година

Принцип на правовата държава е че всеки е НЕВИНЕН до доказване на противното. Но ние не сме такава.

127

Хасан Генов

преди 1 година

Теб пък който те пита бе простоКиро!? Приключи с властта, особено след снощните излагации. Стана ясно, че само лъжете хората и ти и Кокорчо. На следващите избори, справедливо ще сте на бунището на политиката.

126

Анонимен

преди 1 година

Добре де pro100Kiro ,ти нали го арестува ,цирка с пияндудурника Рашков ,какво доказа съдът ,май само , че не си с всичкия си ?

125

Dinosaurus

преди 1 година

Конституционният съд, обаче "каза", че Кирето е виновен, т.е. погазил е Конституцията, обаче нахалния наглец се направи на глух, заедно с тогавашния си покровител, Чорапа. Щото било за доброто на България! Айде след 02.10.22 у Канада при Линда, че иначе у Централния, к*п*ле комунистическо!!!

124

Анонимен

преди 1 година

ГЪЛЪБОВА ДА БЕШЕ КЕ ИЗКАЗАЛА ПРЕД РАДЕВ! НАЛИ Е В ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ НА РАДЕВ! ТОЙ НИ ДОКАРА ТОЗИ КЛИНИЧЕН СЛУЧАЙ!ТОВА Е А ОТБОРА НА РАДЕВ! СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА И НИ ИЗПРАЗНИХА ПРОТМОНЕТО! НЕКАДЪРНИЦИ КРАДЛИВИ!

123

Манчев

преди 1 година

Кой пък те брои теб, бе, вече си аут от властта ! Не те искаме, както и цялата ти свита от мънкащи, заблуждаващи " невинни агънца " около теб... Пишман политици сте вие и мяс тотот ви е на ... БУНИЩЕТО !!!!

122

Анонимен

преди 1 година

Не само Кеворк, и доктор Цветеслава Гълъбова - директор на психиатричната болница Св. Иван Рилски, чудесно е описала Киро, точно като специалист. Но то е видно и за неспециалистите.

121

Нане

преди 1 година

Мъ дей се дена линда галопа, още ли не му е набила шутарката... ===)))

120

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков - Let it be!

119

Анонимен

преди 1 година

Но НЕ ОБЯВЯВА И ЧЕ е ВИНОВЕН, КРАДЛЬО СТОЛИПИНОВСКИ!

118

перко

преди 1 година

Явно Киро *** в харварад самамоPR стратегии тее усвоил!!! !

117

аноним за КП

преди 1 година

От книгата на Кеворк за КП.--Само в едно е гладко стремителен КП-в лъжите.Толкова са арогантни,че започваш да се питаш какво е обичайното състояние на създателя им.Производството на измислици като,че ли е негово основно задължение.Ако му забранят да замерва с тях българите,които очевидно той смята за ***-лоумни,това със сигурност ще има катастрофални последици за него.Ако някой ден се наложи Радев да потърси хероя превръщащ БГ. в пустош, нека има предвид и Кирчо.Въздухари управляваха и е очевидно

116

Az

преди 1 година

Следвайки юридическата лексика "Съдът не казва, че е невинен" е внушение, тъй като съдът не е казал и обратното.Проблема е, че за да каже съдът обратното е нужно то да се докаже, а без доказателства това са само Кирови мечти и предизборни мераци!

115

Само така

преди 1 година

Бой по канчето. За пореден път Киро доказа, че заслужава подкрепа, а слугинската "журналистика" отново е впрегната в услуга на крадците.

114

вечна дружба

преди 1 година

Слава на СССР!Слава на Путин!

113

Анонимен

преди 1 година

И дойдоха хулигани в българската политика, начело с ПП, които създадоха хаос в държавата. Вкараха я в разходи и ни натовариха с огромен дълг.