18

Гиб Мелсън

преди 1 година

Преди да обявите рефрендумите за невалидни защото се разнасяли урни напред назад, се замислете дали нашите избори през последните 30 години са валидни като знаем как се купуват гласове и как печели този който плати най-много. Едва на последните избори Рашков взе мерки и ограничи до минимум платения вот.

17

Анонимен

преди 1 година

Така ще приключи и войната. Русия праща 300 000 да брани новите територии. Не е ясно ако украинците нападнат тези територии дали Русия няма да използва ядрено оръжие под предтекст че защитава целостта на РФ.

16

Анонимен

преди 1 година

Моля да наричате нещата с правилните души. Не са анексирани, а окупирани. Там има чужди войски, който гонят местното законно население и остават само малцинството. Вотът няма значение ,нито е верен. Това е окупация.

15

?

преди 1 година

До 9, в крайна сметка Русия печели с 1 куршум 2 заека. Ако застрашат нейната териториална цялост следва бум. По този начин Украйна е с вързани ръце и трябва да се оттегли. Хитро нали?

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6 С тези подвижни урни,партикоса спокойно може в края на разходката из селото да смени урната с ...наша....Така е 100 процента.Така Референдум не става това е фарс...както всичко което прави Рашастан....

13

Гиб Мелсън

преди 1 година

На Коледа всички ще са по домовете си и ще празнуват. И в новите републики и Украйна. Жалко за избитите и от двете страни. Напълно ненужно. Запорожка и Херсонска област ще обявят за национални празници рожденния ден на Зелински. Защото без Зелински щяха да си останат в рамките на Украйна.

12

Georgiev

преди 1 година

До 11 Русия Печели98% при референдум с ЯВНО гласуване и въоръжени войници срещу теб, какво друго да гласуваш? Но това е жалко, недостойно, долно, което показва състоянието на твоята "велика Русия" в момента.

11

Анонимен

преди 1 година

Kaкви плаващи граници ясно са си очертани границите на тези области

10

Русия Печели

преди 1 година

Референдумите с 98% за ЗА Присъединяването към НовоВелика Русия!

9

Анонимен

преди 1 година

Как така Русия уж губи войната, а печели нови територии? А Украинците които побеждават, губят територии?

8

Анонимен

преди 1 година

Абе само едно не става ясно от цялата работа. Как се анексира територия чиито граници не са ясни? Там все още се водят сражения напред, назад и от ден на ден границите се променят, ту в едната, ту в другата посока. Русия държава с плаващи граници ли ще бъде? Или ако не е, значи трябва да си заплюят някакви земи и всеки който е в тях се води, че им е обявил война? Според военната доктрина на Русия, ако има вражеска армия на тяхна земя могат да ползват ядрения арсенал. Луди за връзване!

7

Бау

преди 1 година

До ЗАВИРАЧА Ще се съглася с теп! Те не са нови, а много пра стари руски територии! Мястото им е в майката - Родина!

6

Анонимен

преди 1 година

Не знам да има анексирани от Русия в момента територии. Изяснете си терминологията, господа пропагандисти! Има референдум. Няма установени нарушения. Няма обжалване на резултати от него. Значи правото на хората да се самоопределят вие го наричате "анексиране"? Много зле сте с лексиката.

5

Бау

преди 1 година

Много бързо ги анексирахте! Почакате да бъдат обявени официалните резултати от всенародния пленум и тогава! И ако искате мир, веднага признавайте всичко и да има мир и евтин гас!

4

мдаа

преди 1 година

Поне руснаците там ще имат за шеф руснак, а не като нас българите с шеф Херо Мустафа.

3

ЗАВИРАЧА

преди 1 година

Нови територии няма. Путнята ще последва съдбата на Кадафи и Садаам

2

Анонимен

преди 1 година

Много стара новина това се знае от както напусна роскосмос . Сега друга новина се прокрадва в украйна ше има преврат генерали готвят смяната на зеленски

1

Ще ама

преди 1 година

По скоро ще гушне букета господин РогЪзин