53

Анонимен

преди 1 година

Шафистите са на власт от 33 години, живота не се цени , вие сега ги прогледнахте след дъжд качулка, чакайте и до 2027ма да разбере кво им е на етническите българи в Украйна..

52

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Чак пък да се е "кикотел" ? Освен това,на всеки достоен полицай първата му работа, като отиде на местопроизществие е да го запази,а не да позволява като оня пуяк - с белия костюм пред хотел "Хемус", каквато и служба и да има - да тъпче и да заличава следи и второ - полицаят трябва да предразположи участниците в ПТП-то да си кажат какво и как очно се е случило,защото на по-късен етап,като се намесят истинските хиени - адвокатите,които като започнат да се кикотят пред съда - нещата се рат.

51

Истината

преди 1 година

Не само в мвр, а 99% от държавните служители са от така наречените "наши хора". Хора със голямо самочувствие и без покритие.

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53 Г.анчо, повече от година и половина живеем под управлението на Радев, Кирчо, Асенчо....ама на теб осмокласника пак ГЕРБ ти е винивен - хахахаха

49

Анонимен

преди 1 година

Това е реформата на Рашков, и от управлението на Кирчо, Кокорчо и Фигуранта.

48

пуйката

преди 1 година

Дааааааа,не е престъпление само угодническият смях на предизборни събрания.

47

...

преди 1 година

Аз за 100000000000000026 пак ше попитам !И какво сега ше му напраят на тоя? Щото аз си мисля, че ше го поздравят и оня умрелия ше му плати поправката на поршето!!! Тука по тия земи е така!!!!

46

Анонимен

преди 1 година

Той убил двама души, те щели да решават дали а го пуснат!! Правилно ли прочетох?

45

Анонимен

преди 1 година

Българино събуди се.Живеете в държавата на мутрите.Не върщайте обратно мафията(ГЕРБ и ДПС) на власт.

44

Брадвата

преди 1 година

Бибитка направи ли му? Или не е за пред хората. В ареста локум носи ли му? Убиец, а всички му се мазнят. Не е най-лошият шофьорът на поршето, а съдраното общество със съдраните ни "ценности". Той просто е част от това общество на дилъри и леки полицайки

43

Анонимен

преди 1 година

Всичко идва от бандитите в парламента, нарочно правят законите с вратички да може да се измъкват,защото именно те и техните хора мутри които са ги вакрали там, са най големите нарушители на пътя

42

Алекс

преди 1 година

Да и направят тест за наркотици.Може и тя да е дръпнала от белото.Симона на Семерджиев я уволниха,но не показаха теста.

41

Анонимен

преди 1 година

Ние си викаме по форумите, а други се готвят да изберат пак същия пре.стъ.пник Б.Б. след няколко дни. Каква е ползата от викането и омразата към този човек Б.Б., Пак той ще управлява, синът ми си купи вече билет за Холандия, но с една малка надежда , ще изчака изборите.

40

Ь

преди 1 година

Мен са ме спирали, питах защо, имал съм лош поглед. И тест, нулев. Само, че аз съм с нормална 10 годишна кола. Ами какъв поглед да имам

39

Анонимен

преди 1 година

И сега кво.... нищо. Историята с Милен Цветков е аналогична. Нещо да е станало.... ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. И така до следващия път. Затова всекидневно хващат пияни и дрогирани зад волана, а реално не хващат десетки повече. Защото всички знаят, че нищо не могат да им направят. Много от тези хора се използват от политическите партии за различни тъмни поръчки и няма държавник, който да рискува да ядоса така такъв индивид, че той да проговори.

38

анонимен

преди 1 година

В Германия хванат шофьор употребил наркотици и убил човек влиза в затвора доживот

37

Оле мале

преди 1 година

Боко и ГЕРБ отгледаха ей такава шайка за 12 години. Те сега жънат яко.

36

ясноо

преди 1 година

Само от това изречение става ясно какво се случва "От прокуратурата отговориха, че на този етап няма данни за "полицейски чадър" над задържания". Следователно те имат данни за хора с полицейски чадър над тях, но понеже си плащат и в МВР и в съда няма проблеми докато не убият някой чужденец. Самото изречение е безумно, ако бяхме нормална държава тези с данните за такъв чадър трябваше да са по затворите заедно с МВР шефовете.

35

Анонимен

преди 1 година

Цялата държавна администрация, барабар с полицията трябва да се уволни и да се назначи наново само след много обстойна проверка!!! Не само, че огромна част не работят, а очеизвадно са във всякакви схеми ощетяващи обществото!!!

34

Асан

преди 1 година

Поршето е карал по главен път а форда е излизал от локалното значи форда го е блъснал :)))