155

Анонимен

преди 1 година

Основният пропуск в историята на този измислен персонаж е, че се твърди, че измисленото му семейство ще страда ако разберат че бил избягал във Финландия, сякаш властите никога няма да разберат, че не е отговорил на повиквателната си и го няма на адреса. Пиша ви Слаб 2, седнете си.

154

Анонимен

преди 1 година

Редакторката *** Василева е баш пропагандистка!!! Няма такова чудо!

153

Анонимен

преди 1 година

"Алекс говори от първо лице, без да разкрива изцяло самоличността си, от страх да няма последици за жена му и дъщеря им,"______Удобен начин да си измисляш всякакви герои, разказващи каквито истории им съчиниш.

152

Степа Бандеровски

преди 1 година

Предател, дезертьор! Нямаш място в РФ! Полуострова е руски и беше подарен от един украински селянин, управляващ СССР за известно време!

151

Исторически парк

преди 1 година

Пъзльо дезертьор!

150

Те всичка така казва

преди 1 година

Ама Путин ще спечели!Санкци, а на санкции нас удариха.Света се напълни със страхливи *** които не искат да воюват за родината си.Това пак се дължи на ФАЩ.Русия ще ви ръца отзад докато Лайнер и БАЙГЪН се плюнчат по лъжливите медии и обвиняват Путин заради техните ЛАЙ...А.СМЪРТ ЗА ЕСЕС И НАТО!!!! ТОВА Е РЕШЕНИЕТО ЗА НАПРЕД ДА НЯМА ВОЙНИ!!!

149

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ми идеята не е лоша Мобилизираите русофилите и им раздайте оръжие !

148

Румен от Слатина

преди 1 година

Същото беше и при Тодор Живков / най големия артист на НРБ/, ако границите към Югославия и Гърция бяха отворени 1970-1980г. Никой трудоспособен човек нямаше да остане.

147

Ужас

преди 1 година

Вместо да пускате фейкове от Русия ,защо не написах те за стрелбата в Руско училище в гр.Ижевск.Мъж с Черна фланелка и фашиски символи е убил 15 деца в училище...

146

Пак

преди 1 година

Глупости.

145

Дерусификация

преди 1 година

На България. Мобилизация на българските рушифили

144

Пикая на Русия

преди 1 година

На русуфилите и на Боби.Къде е Арматата бе Боби?

143

Vedyma

преди 1 година

Ако поне малко,рашъните познаваха божиите или още наричани,окултни закони,щеше да им е ясно,че каквото и да направят,тази Аперация,вече са я загубили.Лесно е да изпадна в полемика с противници,които скоро ще изживеят изборен орга.зм заради таланта на #***# да се възползва от ниския ай-кю и вечното търсене на месианско спасение.Нека оргазмират,докато могат.После,всичко идва с лихвите и вазелина за капак.Без да броим срама.А,ващЕ.Такава лошотия не остава празна във вселената,само да знаете.

142

Анонимен

преди 1 година

Коя по ред за днес е? Май вече съзрях поне пет статии :) А и банерчетата на ПП допълват картинката... Папкате ли от чужди спонсори? Папкате ли?

141

Да допълня...

преди 1 година

И аз така си мисля.

140

Сергей

преди 1 година

Защо не виждам статии как полицията в Украйна смила от бой собственните си граждани за да ги вкара в армията....на никой не му се мре нито на руснаци нито на украинци.Нооооо....пропагандата е в действие в унисон с новите евроатлантически лицемерни ценности Свобода на словото на първо място а....,!???

139

Анонимен

преди 1 година

Путин живее в свой свят, далече от реалността. Той живее във филмите от ВСА- " За родину, за Сталину. За съжаление не само западните младежи, но и руските станаха дже...нд..ъри в широкия смисъл на тази дума. И на тях не ми се воюва и не им се умира.И те са свикнали на топло в къщи, на таблета, във фейса, на дискотека и на моренце в Турция. Светът се промени за последните 70 г. хората също

138

Анонимен

преди 1 година

Сигурен съм, че ще избягат много повече от тези 300 хиляди руснаци, които трябва да се мобилизират.

137

Анонимен

преди 1 година

300 хиляди е просто едно произволно число което пуснаха за да няма паника и за да си мислят хората, че на тях ще им се размине. Всички данни идващи от русия говорят за това, че всъщност в русия в момента протича масова мобилизация. Възможно е да мобилизират милиони. Друг е въпросът какво ще им донесат няколко милиона мобилизирани ако тези не минат адекватна подготовка и не получат адекватна екипировка. Руснаците във всички случаи ще бъдат разбити, въпросът е колко време ще отнеме.

136

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ми с това трябваше да почнете - Бившият военен Алекс е украинец !