108

За какво воюват

преди 1 година

Опълченците от Донецк и Луганск воюват за свободата си. Ако не искаха да воюват щяха да хвърлят оръжието и да се разбягат. А те воюват. И то не защото Путин така е заповядал. След осем години обстрел от укронацистите населението на Донецк и Луганск вече не иска да живее в една държава с тях. И руската армия ще им помогне да победят.

107

Българин

преди 1 година

Работя в международна фирма. Има(ше) и офис в Украйна. Там имах няколко колеги. Като започна конфликта ги питах една седмица по-късно къде са. Двама от тях ми казаха, че са отишли някъде в провинцията, далече от Киев, за да не ги викнат да се бият.

106

Анонимен

преди 1 година

До 88 нали уж ЕС даваха ограничен брой визи на руснаците? Май пак пуснахте фейкнюз и опорка

105

Анонимен

преди 1 година

Русия никога не е побеждавала... САМА... враговете си.

104

баи киро

преди 1 година

бегане му е маиката че идеш ли на фонта тор ще станеш или расфасован герои,Песков предложил на коцето от возраздане да му набере доброволци за фронта копеикин казал нашите са *** бъзливи само по форумите драскат за друго не стават,а колко хубаво щеше да стане малко русофили да идат за тор на фронта ама неисе шубето си е голям страх

103

Нищо ново

преди 1 година

До ПРОФЕСОР Х: Да, такива са евроатлантиците. Затова търсят будали да воюват вместо тях. Следва пълна подкрепа. Напред срещу Русия.

102

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 100: *** си ти, драги. Не оплаквай Русия - Русия винаги е побеждавала враговете си.

101

ПРОФЕСОР Х

преди 1 година

Армия от меки китки....бяга,още преди да се е събрала....ако стигнат до фронта,трябва да им слагат памперси....

100

Анонимен

преди 1 година

До 88 женати е рускиня колкото аз съм тракторист

99

Стига глупости

преди 1 година

До Анонимен 96: 100 хиляди избягали? Хайде направи ги един милион, ще изглежда още по внушително. Такива г'лупости се пишат, евроатлантическата пропаганда стига до пълна истерия.

98

Факт

преди 1 година

Фейк нюз.

97

Анонимен

преди 1 година

До 13 "Цифрата на убитите руснаци ще скочи много много над тази в момента 54 000. Освен това този огромен брой войници ще влоши още повече плачевната логистика на руснаците. Ще останат без храна, без патрони и без гориво... както е и до сега" ахаха това е пример за глyпaв американофил. Не може да мисли и попива всичко от украинската пропаганда , ахаха голяма си oвцa , 100% си с 3 кобиваксини. Ей това е бъдещето на България ей такива като тебе дето немогат да мислят - пълни oлuгoфpeнu

96

Коко

преди 1 година

Ердоган ще върне всички избягали, мога да се обзаложа. Подозирам, че рязко ще се смесят със сирийците и хайде към България.

95

Кой как воюва

преди 1 година

Ако Русия воюваше в Украйна както САЩ, досега Киев отдавна да е сравнен със земята. Руската армия се стреми (доколкото е възможно) да пази мирното население. Изгорената земя е тактика на американската армия. За сравнение: Ракка в Сирия 2018. В края на август 2018, ООН излезе с изявление, критикуващо коалицията на САЩ. Хуманитарна мисия на ООН, заяви, че е шокирана степента на разрушение, което надминава всичко, което сме виждали досега.

94

Shark

преди 1 година

До Анонимен. Глупости, избягаха само олигарсите, дето имат къщи по островите и къде ли не и пари по разни банки извън Русия. Така се оставя дом и се бяга към неизвестното без пари, без сигурност. А тези, които протестират по площадите, и те ли са съгласни с войната?

93

Анонимен

преди 1 година

100 000 руснаци вече са избягали в Турция Уж запд загнивал , в Америка било голяма беднотия ... Вижте в ютюб как руснаците бягат в САЩ през Мексико Летят до Мексико и през Тихуана се опитват да минат в САЩ Ако успеят да заблудят американския полицай на границата и минат заветната линия . скачат от колата , вдигат ръце и викат -'' Искам политичиско убежище '' и тогава полицаят няма право да ги върне назад Вижте в ютюб -'' В США через Мехико ''

92

Анонимен

преди 1 година

"Тези сега са били съгласни с войната, но не са съгласни да воюват. Има разлика и то огромна :)" - Звучи логично, но отново се пропуска главния момент. След като не искаш война, защо пречиш на войниците на вражеската армия да избягат от вражеската държава? Ако не искаш война, тогава дори ще им помагаш да избягат, а не да ги спираш на границата. Извод - ЕС иска война... :) ... т.е. САЩ иска война, а ЕС сме се навели и изпълняваме. Все пак това ни е ролята - на васал. За съжаление е така... :)

91

Слугинаж

преди 1 година

Поредната русофобска статия. За толкова години гражданска война в Украйна как не се намери един наш журналист, който да отиде на място в Донецк и да покаже резултатите от обстрела на укронацистите. Жалка работа е нашата журналистика. Всеки се и сложил тенекият отзад и не смее да каже нещо срещу укронацизма.

90

Анонимен

преди 1 година

Виж сега, тия руснаци, дето сега се тъпчат по граничните пунктове, аз лично не бих ги пуснал никъде. До вчера подкрепяли Путин, ама сега, като им връчили призовката и реват като карпатски мечки защо ЕС, Грузия и подобни не ги пускат. Я се замисли, защо даже разни Азербайджан и Киргизстан им хлопват вратата, а? Защото трябва да сърбат, каквото са надробили. Като са подкрепяли Путин - хайде сега ръждивият калашник, торбичка сухари и срещу хаймарсите.

89

Коко

преди 1 година

Защо не пратят всичките ОМОНаджии на фронта вместо укриващите се. Те са армия над 300 000 човека. Вместо да бият сънародниците си, да ходят да се правят на мъже на украинците.