57

Анонимен

преди 2 години

Владислав Варненчик Ягелончик, от рода Ягелони, крал на Полша, върховен княз на Литва и крал на Унгария. А сега погледнете флага на род Ягелони.

56

Анонимен

преди 2 години

Прави прави, ама чак сега ще се сетиш кончита вурст от кой пол е. Всичките западняци особено псевдорокаджиите са такива. Кога му отърва свири "рок срещу комунизма". Малко след това използва същия рок да мъчи хора по затворите на цру, пример гуантанамо къде не ги оставяли да спат и им промивали главите точно с тия музики. И накрая - аз съм невинно хипарче вервайте ми. Язък че такива подлъгват бая хора стени мени политкаузи дръжки. Сега ще траеш, щом си се хванал с тоя.

55

FakDatShit

преди 2 години

Абе тоя не прави ли песен в подкрепа на Украйна, как така сега прави такива изявления, нещо не разбирам....

54

Ко?..Не!

преди 2 години

61 Българският княз Фружин Шишман също взима участие в кръстоносния поход от 1444 г. на Владислав III Варненчик, като продава дареното му имение Файдаш, за да финансира експедицията си. След поражението на кръстоносната армия при Варна обаче, при което загива и самият полско-унгарски крал, Янош Хуняди, който възглавява армията наравно с Владислав Варненчик, подема кампания против българския княз, чрез която очевидно цели да свали от себе си обвиненията.

53

Анонимен

преди 2 години

такава е съдбата на руските марионетки

52

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Обединените около 84 хил армия полско -германски -австрийски сили,под командването на крал Ян Собиески,разбиват 90 хил османска войска под Виена и спират завинаги нахлуването на османците в Европа,поклон.

51

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Поляците са като...ощипани моми,защото са мачкани от руснаците по времето на Петър Велики и след това още 100 години.

50

Анонимен

преди 2 години

Човека както покойната Даяна иска да е цар в сърцата на обикновените, а не в тези на елитът.

49

Гадняр

преди 2 години

Запада и СССР се договориха и след падането на Берлинската стена. Другарите от номенклатурата се намърдаха в скъпи имения на Запад и със солидни банкови сметки зад граница. За народите на източноевропейските страни остана мизерията и мечтата за някаква справедливост и възмездие. Не би!! Роджър Уотърс и много негови колеги бяха щедро финансирани под формата на концерти на Червения площад и др.

48

Хаха

преди 2 години

ДГД Роджър Уотърс ай донт гив а шит..

47

Анонимен

преди 2 години

Защо поляците се ядосват за това какво хората говорят за Зеленски? Много лично са го приели. Зеленски поляк ли е? Ако е поляк, значи е логично да няма нищо против да умират украинци и руснаци, за да харчи оръжие на конвеир.

46

Срам

преди 2 години

Дори и след смъртта му ще бъде срамно негово изказване...да хвалиш Путин е ,като да хвалиш Хитлер. Да твърдиш ,че жертвата е виновна, а насилника е прав...е като да изнасилват внуците му на улицата и някой, като него да ги поощрява.

45

Анонимен

преди 2 години

Един от малкото, които имат смелостта да говорят истината. Да не ме разберете погрешно..... Войната беше огромна грешка на Путин, но вината не е само негова и запада трябва да признае своята роля в причините за тази война. Нещо което не виждам как ще стане с де били като сенилния памперс и куклата шмолц... Пък ако бях на мястото на Роджър щях да си го преместя в другия крачол относно поляците. Те на тях по рождение им е закодирана омраза към всичко руско.

44

Анонимен

преди 2 години

Западното лицемерие и пропагандна война е вече в болестната си фаза.

43

Натовеца

преди 2 години

Ей това е истински рокаджия ,винаги срещу течението ,винаги срещу статуквото и мейнстрийма,никога с тях,винаги бунтар и казващ нещата такива каквито са!Не като Васко кръпката :)

42

Бай Асен

преди 2 години

Браво на човека, най-накрая един мислещ от запада да каже истината! А относно полските управници - назначени от САЩ, няма какво да се каже, същите като нашите марионетки 33 години!

41

Това е

преди 2 години

Къде е цензурата. Само в комунистическа Русия и Китай или и в либералистическия Запад. Там даже се ***, след като изкараха расисти велики хора живели преди векове в съвършено други времена. Краен либерализъм=комунизъм...даже много по-лошо защото следят телефоните ви, но си мълчат и не го казват. Всички сме опитни зайчета, както преди са били на партията

40

Натовеца

преди 2 години

Следя го от бая време вече ,никога не се е снишавал и мълчал относно лъжите и пропаганда с която ни промиват!Този човек е революционер и всички казващи истината в тези времена !Поклон !Фашизмът се завърна в Европа !Да го натикаме там където му е мястото!

39

Анонимен

преди 2 години

Той не е казал че подкрепя режима на путин, а че е против да се подклажда войната.

38

До Реалист

преди 2 години

Хаха, и в крайна сметка историята ще помни Уотър със стената и със съпротивата му срещу войнолюбивата политика на запада, а другите от бандата каквото и да са издали ще потъне в забвение