284

до факт от славянин

преди 1 година

Западните покрайнини и Беломорска Тракия са дадени на Сърбия и Гърция съответно чрез Ньойския договор от 1919-та, в него Русия въобще не участва! Подготвяй се по-добре информационно преди да лъжеш и манипулираш!

283

прогноза

преди 1 година

Дълга и кръвопролитна война ще е.

282

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен304 "Путин няма да спре докато не взме каквото иска." Не си прави да го обясняваш на русофобите. Те вече гледат без нищо да виждат, освен кравароробията си, която считат за висша форма на свобода и цивилизованост. Безмислена работа е да му даваш уроци по история, тяхната история е да бъдат контри на Русия и да носят злини на българският народ! Факт, който историята го показва най-добре!

281

Анонимен

преди 1 година

До Факт Слава кокаине! Изпържен ти е мозъка вече и онова което пишеш, съвсем не е някакво просветление свише, а е чиста проба иди0Tи3ъM!

280

Анонимен

преди 1 година

Путин няма да спре докато не взме каквото иска. Войната в Афганистан продължи цели 10 г. и бяха избити 10 милиона чълми за да има мир или талибаните избягаха в Пакистан. В Чечня почти всички чеченци мъже загинаха. Така ще и в Украйна докато не ликвидират армията им и накрая Русия ще сложи нов президент руснак.

279

Анонимен

преди 1 година

До Факт: Забрави да споменеш само, че в същото време англичаните искаха южната граница да минава през Асеновград. Ако съществува България в сегашните граници (напомням, че през ВСВ ние бяхме пак на грешната страна на страната на Хитлер) то е благодарение на Сталин и СССР. Ама ние българите сме си неблагодарно племе. Който най-силно ни бие, на него сме най-верни. А благодетелите си ги псуваме.

278

Човек в 21 век

преди 1 година

Хората, които са настройвали други хора против мен, тва е било така, за да не ме искат хората никъде и да нямам реализирано и райски бъдеще!Защо така?Защо някои хора искат други хора да ме мислят за БОЛЕН ГЕЙ?Искат да нямам приятелка ли ?Тези хора не са нормални, нещо им има!

277

Анонимен

преди 1 година

Поне Украйна се сдоби с безплатна стомана за век напред.

276

славянин

преди 1 година

В момента в центъра на Варшава има протест под лозунга ''Не на украинизацията на Полша''! Даже и на *** им е дошло до козирката от изстъпленията на бандеровските бежанци!

275

Факт

преди 1 година

Руския вожд Сталин създаде Фиромистан ,подари Беломорска Тракия на Гърция ,даде Добруджа на Румъния,а Западните покрайнини на Сърбия!

274

до 292 от славянин

преди 1 година

Русия беше ''победена'' във войната в Чечня......................................и Чечня е част от Русия! Русия е ''победена'' във войната в окрайна и югоизтока на окрайна вече е част от Русия! Пожелавам на Русия все повече такива ''поражения''!

273

славянин

преди 1 година

Както гласи космическия закон: ''празно място във Вселената няма'', та кой мислят че ще дойде на мястото на Путин!? Нов Белязан!? Ново Пиянде!? Или нов Стали!? Съдейки по проучване на антикремълската агенция ''Левада-център'' отпреди няколко години 70 % от руснаците симпатизират на Сталин! Значи ще дойде нов Сталин! Е тогава наистина жална им майка на атлантиците - ще *** като бити к.чета за Путин!

272

Анонимен

преди 1 година

Русия забрани българския език и затвори българските училища в България... Само роми са останали и 2-3 недотрепани фашиста от миналото.... От 9 милиона са останали 6, от тия 6 1 милион са роми, и около 1 милион са турци... Все Русия е виновна за това ... хахаххахахха Бг патреотарите, един файтон хора немате...

271

Klaus

преди 1 година

Много биомаса тук . Всички четат фейсбуци и гледат телевизия и си мислят , че знаят какво се случва в задния им двор. БИОМАСА

270

до 290 от славянин

преди 1 година

Не само войната в окрайна, но и по цял свят войните няма да спрат докато съществува задокеанската кафяво-черна-наглосакска ''демокрация''!

269

до 288 от славянин

преди 1 година

И внучето на кралицата - Хари също се беше появило на една сбирка с нацистка униформа със свастика на ръкава!

268

Анонимен

преди 1 година

Русия беше победена от Чечня в първата война,Русия беше унижена от Финландия 1939 година.Русия беше разгромена от Япония 1905.Русия подписа капитулация пред България 1916 година Брест-Литовския договор.Русия беше бита прогонена от Афганистан 1985.Русия загуби Кримската война 1855.Еусия беше поробена от монголите за 300 години.И така нататъкРусия не е нищо велико в исторически план и спрете с тези легенди на Коминтерна!

267

Анонимен

преди 1 година

Русия забрани българския език и затвори българските училища в окупираното Запорожие!Но за безродните поклонници на Путин това не е проблем.КОСТАДИН КОСТАДИНОВ КАКВО ИЗПИЩЯ ПО ВЪПРОСА?

266

Анонимен

преди 1 година

Войната няма да спре, докато е жив сатрапа в Кремъл. Ако руснаците искат да живеят още 100 години в глад и м'изерия (заради санкциите) нека го оставят на трона му. Тази мобилизация ще рефлектира и върху жалката им икономика , заради липсата на работна ръка ... Нещата са навързани, а ако бяха наред... нямаше да има нужда от запасняци на фронта. А и тенденцията при всяка война е да става все по-зле за губещия( в случая Paшистан)...

265

славянин

преди 1 година

Всичката останала либералстващо-проатлантическа *** на Русия избяга като *** оттам след 24-ти февруари тази година!