144

Анонимен

преди 1 година

Само питам. Ако имаше за какво, ПП нямаше ли да арестува Борисов по истински обвинения, а не измислени. За съжаление всички ние трябва да се страхуваме от ядрената заплаха от АЕЦ Запорожие!

143

Сата НАТО

преди 1 година

Този почна да навива за Путин. "Дайте да му дадем, за да не взриви АЕЦ-а"...

142

Анонимен

преди 1 година

Тиквата го е страх да не се разтопят колчетата злато от високата температура на ядрения взрив. Ще трябва да ги събира със супена лъжица

141

Анонимен

преди 1 година

Тиквата отрони сълза. Отивай в пенсия

140

SS

преди 1 година

Помислете уважаеми читатели и погледнете и другата страна на монетата ! Ако гръмне АЕЦ ЗАПОРОЖИЕ или стане ядрена война за какво им са толкова много крадени пари ! Те ще ги спасят ли ? Е да някои имат бункери ,но не и нашите тикви те са прости хора ! Нито пък знаят или имат уменията как да оцелеят ! Колкото и крадени пари да имат от Бг народ те няма да ги спасят ! И те го разбират !

139

пуйката

преди 1 година

За мястото на Урсула ще трябва да се научи да шофира самолет,оти на друг не дава да го вози.

138

УжасТ

преди 1 година

Евраците нема кой да харчи.

137

Анонимен

преди 1 година

Бойче а не те ли е страх, че ще стане 3та световна война? Не те ли е страх, че ще трябва да дадеш заповед за мобилизация на всички българи, можещи да защитават родината? Или мислиш, че ще ни охранява НАТО? Честно да си призная мене повече ме е страх от такава охрана, дето като в Германия идва да охранява и забравя да си тръгне. Или като в Япония. Уж свободни, но де факто под робство. Ей от това ме е страх Бойче. Другото я стане, я не. Пък и ще го отнесат яко западняците.

136

SS

преди 1 година

Ако гръмне АЕЦ ЗАПОРОЖИЕ мислете още от сега накъде ще бягате !

135

БРЕЕЕЕ

преди 1 година

ГОЛЕМ ЕКСПЕРТ СТАНА "НАШЕТО" ТУЛУПЧЕ. НАЛИ Е ВСЕЗНАЙКО ДА ХОДИ ДА ПОМАГА НА ОКРАИНСКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ. ТАМ СЪВЕТИ ДА РЪСИ.

134

Анонимен

преди 1 година

Ми тогава поговори със старата ти приятелка Меркел да налее малко ум на дойчетата и да спрат да дават оръжия на неонациста Зеленски. Защото Бойко, това е руска територия. Векове наред, още от самото си създаване е била руска територия, населявана от руснаци. И някой, който очевидно не му пука нито за украинците, нито за руснаците иска да елиминира всичко там. И ние сме притеснени, но никой не ни чува. Та, защо не поговориш с приятелчетата си?

133

Петров

преди 1 година

Оно като бееме у властта нема война и она карлициата се беее жива, сега умре, съсипаа я като се маанахме, заключи гения от Банкя

132

Анонимен

преди 1 година

Е как ще те е страх от Кирчо и Асенчо бе, нали от едно и също корито ядете докато грухтите. Е малко тясно ще ви бъде след "изборите", ще се бутате малко, но пак е нещо - и 1/3 е по-добре от нищо, но пък не се кахъри толкова, по крадене няма да те стигнат щото си с няколко милярда пред тях.

131

Ха ха

преди 1 година

Бацо оправи нас сега ще се кандидатира и в украйна да оправи и тях заедно с зеленски

130

Шефа

преди 1 година

А не те е страх да крадеш като разбойник ,защото определения от теб Главен прокурор те пази ,като овчарско куче овцата си!

129

Нема се плашиш

преди 1 година

Ще светиш в тъмното кат вампир!

128

Държавен чиновник

преди 1 година

Изпитвам голям страх от управлението на Бойко Борисов, като знам какви личности се назначаваха по време на неговото управление в държавната администрация - без образование, без опит, без рутина, но .... хора които по цял ден възхваляват вожда.

127

Бико

преди 1 година

Нали оправи България,та мислишза централата.Има по умни глави теб.Не плачи на чужд гроб.

126

Анонимен

преди 1 година

Няма да пиша нищо. Занемявам пред поредната глупост на тиквата!

125

Анонимен

преди 1 година

Що бе бока, да не си акционер там?