38

Анонимен

преди 1 година

В Сандански идваше на агитация с Масларова не даде и един въпрос да му задам през 2001гтогава се отказах от СДС

37

Име

преди 1 година

До Анонимен 34, Прав сте, но ако имаше лустрация и той щеше да е изгорял.

36

Анонимен

преди 1 година

До 34 за човек завършил в москва тоя е голем демонкрат , чугунена глава , а днес се готви да управлява с тия дето искат да "довършат започнатото" ликвидирането на българия

35

Нане

преди 1 година

Всички мумии, които разсипаха България са изкарани на амбразурата да бранят юроатлантизма по нац медиите... ===)))

34

Анонимен

преди 1 година

Кой е велик бе фашкио заради този и неговите лъжливи обещания за Лустрация се отказахме от СДС а он се отцепки и си направи лимонка и днес неговите са съюз с бкп русофили агенти болшевики този е най долната болшевика твар ще ми се прави на демократ черен Ваньо Юда си остава заедно с дясната му ръка Атанасов

33

Анонимен

преди 1 година

До Зоро Имаха различни народи. Човекът ти го е смлял възможно най-опростено: Зависи от мнозинствата.

32

Анонимен

преди 1 година

Велик Костов! Ноо как да бъде ооценен оот едно завистливо и злбено племе, която си заслужава духовната и материална бедност.

31

Анонимен

преди 1 година

Професор по Политикономика на бкп черен Ваньо предателя на всички демократично мислещи хора от зората на Промяната те този продаде тези хора за една вила на Драгалевци и днес товори кога ти казваше Пешо да си кажеш всичко защо мълча през 2000г като комунист на разпит че затри Демокрацията защото си доносник уше на бкп А щеше да правиш Лустрация отдавна трябваше да те няма Юда

30

Анонимен

преди 1 година

РЕВЕТЕЕ КОМУНИСТИИИ РЕВЕТЕ МАФОТИИ ИВАН КОСТОВ УНИЩОЖИ БКП И ОСАКАТИ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ! НА КОЛЕНЕ ПРЕД КОСТОВ ЧЕРВЕНИ ПРАСЕТА!

29

ндаа

преди 1 година

И бананите и тоалетната хартия на българина му излязоха през носа!

28

Зоро

преди 1 година

Костов да каже, в Полша Румъния Унгария какво е имало толкова, че дръпнаха на светлинни години пред нас. Защо не направи лустрация? Имаше огромен консенсус по въпроса. Всички бели у нас ги правят бившите партийци и сега техните деца и внуци, като Киро Антибългарина например!

27

Иван

преди 1 година

Ти ми дай някакво парче баница и аз ще почна да говоря за демократични ценности.Продадоха "Булбанк" на италианците - как може една банка да е на загуба - или "Балкан" - само лицензите й са скъпи, а я продаде за стотинки. Това се случи с всичко - навсякъде. В момента имаме само туризъм и някакви малки цехчета за производство.

26

МАЛЕ, МАЛЕ

преди 1 година

КАК СЕ Е НАПРАВИЛ КЪТ МАФИОТ. ТО СИ Е И ТАКЪВ. ТОЙ С ДРУГИ ИВАН (СА СРАМ ЗА ИМЕТО) КОГА УПРАВЛЯВАХА ГО НАЧУКАХА НА ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ. ВЗЕХА ИМ ОТ ПЕНСИИТЕ ПОЛОВИНАТА ПАРИ. ЗАРАДИ ТЯХ МНОГО ПИНСИОНЕРИ ГЛАСУВАХА ЯКО. ДАНО ОТ 1 ОКТОМВРИ ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА ПРАВДАТА ЗА СТАРИТЕ ПЕНСИИ.

25

Разочарован

преди 1 година

ПП за седем месеца направиха така,че с 2 бона заплата да се чувствам като последен бедняк, тяхната майка

24

боко

преди 1 година

комунист,откраднал милиони и ощентил държавата с милиарди,вместо в затвора той е на трибуна-що е то-България

23

До 19

преди 1 година

До Анонимен този защо не е в затвораИ аз това се питам? И с най- голямото си нахалство и наглост се появява по студията да дразни хората.

22

Анонимен

преди 1 година

РЕВЕТЕ КОМУНИСТИ, РЕВЕТЕ!!!! КОСТОВ ВИ РАЗПРА КАТО ВЪШЛЯСАЛИ ВАТЕНКИ!

21

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

ВСИЧКИ КОИТО ПЛЮЯТ ИВАН КОСТОВ ЩЕ ЗАМИНАТ ПРИ ПУТИН И ЛЕНИН.

20

да бе,благодарен

преди 1 година

До Анонимен 10 Когато им предложиха вместо да гърмят мавзолея да направят от него дискотека "Мумията" те се изпонасраха от страх!Бомбаджията започна да пелтечи за гражданска война,а на тоя въздуха му свърши,целия посиня и даваше един час заето!Само не ги правете герои,защото не са!Обикновени нашенски пръдльовци,дето търсят лесното!

19

Анонимен

преди 1 година

ИВАН КОСТОВ ИЗГРАДИ ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ! СЛАВА!