155

Да

преди 1 година

До Знаещ В състава на Трети Украински Фронт са и българските войски. Ненапразно на Парада на победата на трибуната е бил и Ген. Владимир Стойчев!

154

8978

преди 1 година

Ха ха ха ха . Тоя Шойгу е егати и шегаджията. Русия била загубила няма и 6 000 войника. Сега ми се ще всички запалени русофили да кажат че щом го е казал значи е истина. Щото според руското министерство на финансите са изплатени обезщетения като за 45 000 убити.

153

Анонимен

преди 1 година

Нз, но Ванга го е казала.... поразровете се и вижте

152

Анонимен

преди 1 година

Време е безразсъдните *** да престанат да помпат украйна и да наливат масло в огъня че наистина ще ни вкарат в трета световна толкова ли са глупави европейските политици че като шарани лапат кукичката на американците ако не беше страшно щеше да е много смешно а иначе не се съмнявам че путин ще използва ядрено оръжие ако нападнат територията му което според мен е нормално да направи иначе трябва да е луд и да вдигне белия байрак

151

Бау

преди 1 година

Леваци, не знам какво коментирате и се радвате, всичко приключва в този момент. Натискът, който указа САЩ над Русия ще предизвика това, което толкова много желаят - мащабна война в Европа и задвижване на ВПК. Русия не я мислете, следващите пожертвани за евроатлантическите ценности са близките страни - балтийските държави, Полша, Румъния и България. В този ред на мисли скоро ще ни привикат по военните окръжия и ще лъсне цялата ни несъстоятелност. Богатите ще избягат , а останалите по полята.

150

123

преди 1 година

Ако и ядрените им уръжия са като танковете скоро украинските трактори ще дърпат не взривили се ракети с ядрени глави.

149

Анонимен

преди 1 година

Да се чете, загубили са между 60-100,000. Мобилизирот 300к, ама ще трябва да привикат поне 1 мил. за да се намерят толкова полезни ******. И с тях ще изкарат до март, после какво правим дядя Уткин? Ще мобилизираме ли на Песков и др. проф. лъжжци синчетата?

148

Unknown

преди 1 година

Явно някой *** тайно се надяват да стане ww3 и да живеят в мизерия и разруха ....

147

Анонимен

преди 1 година

започва се ......

146

Знаещ

преди 1 година

А, и да допълня!Берлин, '45 г., над Райхстага се развява червеното знаме!Войската реве с пълно гърло...Слава Украини!Можете да проверите във всеки исторически справочник: Берлин е превзет от Трети Украински фронт!

145

Unknown

преди 1 година

Няма никакъв смилсъл от война , ако стане ww3 ще се върнем в 1-ви клас...

144

Знаещ

преди 1 година

Русия не била губила война!Финландия- загубаАфганистан-загубаТурция-няколкоИ когато е воювала срещу България, е яла бой!Като сте неуки, поне си мълчете.Ясно е, че руско-съветската матрица лесно манипулира малките мозъчета!

143

Леле

преди 1 година

Само като им гледаш физиономии те ти става ясно колко *** нация са от 140 племена сбирщайн и на този и на *** ,на оня алкохолик рогозин ,меднедев и компания не напразно Хитлер ги приравняваше в полу хора нищо общо нямат със славянските народи вижте разликата с славянската Украйна и украинци

142

Анонимен

преди 1 година

Абе май ти си смешника Мен.... Русия още не губила война бе ***...Западняк.

141

българин

преди 1 година

На новата порция биомаса ще раздават ли черни чували или пак ще ги зариват в общи ями?

140

Мен

преди 1 година

На тия смешници и ядреното им оръжие е като всичко останало освен да закупят от Северна Корея друго не се сещам А плашат света с ядрена война и най накрая ще я получат чакам само да видя до къде ще търпят великите сили и демократичния свят Запада несе обеснява като му дойде времето действа Рейгън на времето им покоза как една ядрена глава няма да напусне територията на ссср и рашките дигнаха краката

139

Анонимен

преди 1 година

Москва потъна,товарищи!

138

Анонимен

преди 1 година

ще го отстрелят като диво прасе ми се струва, поне руските майки със сигурност не са екзалтирани от тая война

137

Анонимен

преди 1 година

Загубили са 6000 войници, а мобилизират 300 000! Интересно.

136

Анонимен

преди 1 година

Тоя психар с азиатски примитивни черти е по-противен и от Джуджето. Струва ми се, че е един от най-верните му и ще остане с него докрая, дори и народът на Русия да се обърне към бункерното джудже.