93

Анонимен

преди 1 година

Комунистите преди тоя ни мъчеха много яко,но Костов направо ни утрепа като едно време как трепaха прасетата с чукове!

92

Zеленски V

преди 1 година

Тоя пак се изкара от нафталина, а че е рекетирал .. рекетирал е разбира се, но не лично!Колко народ те е проклинал.. дано поне те настигне поне най добрата!

91

Анонимен

преди 1 година

Костов не е виновен за това, че тези предприятия са били на ръба на фалита и за това, че са стрували 1 долар. Костов не е виновен за фалита на банковата система през 1996. Това са дълги процеси, създадени и влачени от комунисти-перестройчици около Луканов, което през 1996 кулминира с хиперинфлация и социално недоволство.

90

Анонимен

преди 1 година

Хубаво че не живееш в Китай Костов за респект щяха да те обесят публично за кражби пардон корупция

89

Анонимен

преди 1 година

Насила го накарали да стане и премиер и насила гушна милиарди от преватизацийте насила обра българския народ горкия

88

Анонимен

преди 1 година

Костов продаде и Кремиковци за 1 долар. После човека изтегли заема и си би камшика.

87

Щерю

преди 1 година

Костов ни бутна към Демокрацията, но хората на КГБ и ДС всячески се постараха да не ни е хубаво...

86

Анонимен

преди 1 година

МЕЧТАЙ СИ МАВЪРЪТ КРАДЛИВ, ОТВРАТИТЕЛЕН ЗА НАРОДНАТА ЛЮБОВ !!... НО ПАСАРАН, IT WON'T PASS !!!

85

Анонимен

преди 1 година

Подарил ги е защото като купиш фалирало предприятие, трябва ти да налееш много пари за да стане печелившо. Активите на предприятието (сгради, самолети, персонал) струват 0 ако то трупа загуби постоянно.

84

Анонимен

преди 1 година

Хората мразят Костов и до днес, заради криминалната приватизация и съсипаното селско стопанство. Обезлюдените села са негова заслуга. Откъдето мина Костов трева не поникна след него.

83

Анонимен

преди 1 година

Къде е другият политически *** евроатлантикът Филип Димитров

82

Придажник

преди 1 година

Костов защо подари лукоил за минос 80 милиона долара

81

Кръдец

преди 1 година

Агент гном му беше дясната ръка за рекет. Главния прокурор не се огъна и оттогава костовисъите само за прокуратурата говорят.

80

До 87

преди 1 година

Ама ти да не мислиш, че сега е различно, виж какво става 12 джуджета, Джоси, КТБ пак ли Костов е виновен. Като не гласувате за съдебна реформа, все така ще е.

79

До парите

преди 1 година

Балкан я купиха заради лицензите и линиите, а иначе самолетите и всички имоти на авиокомпанията, не можеха да покрият дълговете и. Това е истината, ако искаш някой да вкара пари във фалирала държава, трябва да му е изгодно. По-верния въпрос е, защо България фалира, а тя не фалира по времето на Костов, а точно обратното.

78

до 85

преди 1 година

Каква книга бе ***! По негово време заплашиха баща ми, че ако не си продаде акциите в някаква *** мелница , ще се случи нещо на мен и майка ми. Бях дете още тогава. Боли ме фара за тъпата му книга. Раз стрел!

77

SS

преди 1 година

Само да се разпадне ЕС и ще има ,,ресто" на всичко окрадено от българският народ !

76

Анонимен

преди 1 година

За всички, които мислят, че Костов е най-големия крадец на прехода, горещо препоръчвам книгата му. Там много добре е описано как и защо и всичко е подкрепено с документи, който всеки може да провери. Само ще кажа, че най голямата кражба става 3 години преди неговото правителство от правителството на Любен Беров, а след това е забулена кражбата от фалита при Жан Виденов. Помня добре събитията и тогава народът ни беше ***, както и сега.

75

парите

преди 1 година

Тоя продаде Бългаската авиокомпания Балкан със активи за милиони самолети Boeing 737-300 Ту -154 на израелската Гад Зееви . В последствие евреите се отказаха и кой открадна парите не е ясно

74

СеДеРаст

преди 1 година

Кой не скача е червен ура ура ура. Тази мумия нито респект нито страх абсолютно едно нищо не заслужава. Да си почва да си прави мавзолей за мумифицирането си.