113

Анонимен

преди 1 година

Този говори абсолютни глупости. Руските войници нямали топли дрехи ? И за какво са им топли дрехи посред лято? И какво е това нелетална техника.

112

До Боби

преди 1 година

Ех, Боби! Ти си в абсолютна заблуда и неведение! Вец и тец удрят твоите приятели - руските фашисти и окупатори, Боби!

111

Анонимен

преди 1 година

Боби, пак ли си тука, Боби! Хайде сипи си една водка и не ни занимавай, Боби!

110

Анонимен

преди 1 година

В Албания улицата на която се намира руското посолство албанците я кръстили Свободна Украйна и рашките бегале! Това руснаците са трагикомедия!

109

До до 109

преди 1 година

В момента се засища банковият сектор.Кредити за оръжия,кредити за зелени енергии,кредити( помощи) за Украина,кредити за нови технологии за добив на енергия от водород .Както винаги е било.Забравих за повишаването на лихвите по кредитите.

108

Анонимен

преди 1 година

До 123В САЩ винаги е имало и други партии, но те нямат голяма популярност, действат на местно ниво, или се разпадат или преливат в двете големи.Пример Реформистката Партия на Рос Перо участвал в президентските избори през 1992 и 1996 и получил добри резултати. Щата Минесота е избрал през 1998 г. Джейси Вентура за губернатор от Реформистката партия.

107

Анонимен

преди 1 година

До 119Другарю, нещо се бъркаш с 40те км. Руско-китайската граница намираща се между Казахстан и Монголия, а я виж в Далечният изток колко хиляди км. граница има между Русия и Китай.

106

Турист. справочник

преди 1 година

До 106Тази част от сухопътната граница е много дълга, тъй като кръстовището с територията на Китай продължава 4209 км., А с Монголия - 3485 км. Можете да влезете в Китай от следните региони на Руската федерация: Република Алтай, Чита, Амур, Хабаровски региони, Еврейска автономна област и Приморския край."

105

Анонимен

преди 1 година

София отдавна провали международния панаир в Пловдив както и Златния Орфей и Слънчев бряг все жертви на демокрацията.

104

Анонимен

преди 1 година

Китай географски погледнато трябва първо да превземе Монголия че да стигне до Русия. После ще видим. Но Монголия не може да бъде превзета тя е като Афганистан. Идва Сибир и той същия непревземаем.

103

Анонимен

преди 1 година

До 113Кърджали няма граница с Турция. И да ми слагате минуси все едно , но поне отворете картите. Те граничат с Гърция))))))Естествено, че няма и какво от това?

102

Анонимен

преди 1 година

До боби.. дори във Великобритания за времето което съществува САЩ са се сменяли партиите? В САЩ условните Демократи и условните Републиканци си прехвърлят топката "" /////В САЩ има и други партии дори до 90те имаха и комунистическа партия.Във Великобритания също управляват две партии Консервативна и Лейбъристка.

101

До 114

преди 1 година

По-смешни от ежедневните ви тр0лвания не зная

100

До 113

преди 1 година

Границите се променят!

99

До 109

преди 1 година

С тази опорка,че в донбас са загинали 14000 души за 8 години....сте вече смешни.защото само досега са загинали над 100 000 души от двете страни,отделни милиони бежанци и трилиони загуби икономически....Колко кръв трябва да пролее кръволока Путин за да се насити?

98

Анонимен

преди 1 година

Кърджали няма граница с Турция. И да ми слагате минуси все едно , но поне отворете картите. Те граничат с Гърция.

97

Анонимен

преди 1 година

До 106Хора много сте зле с географията...... Русия граничи с Монголия и само малка част с Китай.////////Вземи и се ограмоти, Русия има дълга граница с Китай от 4209 км. а с Монголия 3485км.

96

Започва Пловдивския

преди 1 година

Технически панаир! Колко руски фирми има?

95

Анонимен

преди 1 година

Баш геноцид от страна на Украйна е това което беше и продължава да е в Донбас , обстрелването на Донецк какво е ако не геноцид от Украйна.

94

До 106

преди 1 година

Кърджали до 1954 е бил към Турция!