237

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Боби --- Бъдещето хич не е далеч. Започва след няколко дена, т.е. продължава в направление към руско-федеративната граница. Като стигнат и до там, тогава пак ще пишем за велика съветска авиация, бронетанкова техника и непобедима армия. Гарантирам ви над 100%, че няма да чакате 7 месеца. ;)

236

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 263 --- Ми, хубо, де! Не са започнали, а кога ще започнат?! Когато укрите стигнат до Мацква ли. Ко стана с блицкрига - 3 дни до Киев и 5 дни за превземането на цяла Украйна или вие бързо забравяте. Да ви дам ли отправки от постове и официални рашистки анонси по телевизии, блогове, чатове и прочее ? ;)

235

Анонимен

преди 1 година

До ОберщурмбанфюрерВземи та слез на Земята! Руснаците с елитните си оръжия в началото на месеца проведоха учения във Владивосток заедно с Китай, Индия и Сирия! Путин ти каза, че още не са започнали в Украйна! Пуснали са опълченците от ДНР и ЛНР, чеченци, наемници и момченца от републиките с техника за бракуване от Пражката пролет! Плановете на американците е да ги накарат да водят пълномащабна война с елитни части и техника. Е,няма да им се получи. Икономическото и военно изтощаване се отлага!

234

Анонимен

преди 1 година

До МинуващПърво да съберат труповете на безсмисено харизаните украински войници по херсонските и харковски полета. Американците нещо са сдърржани в изказванията си за украинските"успехи". Рекламния юруш с всички, дори и резервите срещу опълченците от Донецк, докато бе срещата на донорите от НАТО приключи. Целта на далеч по-малобройните СЪЮЗНИЧЕСКИ сили е да превземат силно укрепената линия с много селища при Крематорск, защитавана от елитните части на Украйна. После следва Харков. И т.н.

233

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Последните новини са, че започнаха да им хващат цаката и има репорти за свалени дронове преди да успеят да унищожат целите си. Радостта на *** ще е много кратка.

232

Кокаине

преди 1 година

Побеждата КаГеБине. Каква ирония.

231

Анонимен

преди 1 година

И снарядите на русофашагите взеха да привършват , според някои западни разузнавания молят тавариш Ким да им достави !

230

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Боби --- Нямаш на представа колко оръжие от Запад се изсипа в Украйна. Руснаците ще станат на дроб сърма през следващите месеци. Великото Руско Оружие се оказа въздух под налягане е смешни видео-клипчета направени от непрофесионални мувимейкъри с руски оригинал.

229

Анонимен

преди 1 година

това че зеленски равномерно зарива на еднатви разстояния загиналите и на плитко не го прави от проблеми с парите за изкопчийски труд, а явно някой му е пошепнал че телата са естетсвенна тор при отглеждане на кока, мака и хуяна

228

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, както на снимката е показано е прав. И прав ще бъде до като не легне. де от бичме на откъртен прозорец, де от вихренно летящо парче буков паркет, де от сурната от високо керемидка - ще му намерят цаката от прав да стане неправ. Но ако пополегне от некое фъркато бомбе ка жгъ збирът за да додът коплектно 500 лидери да се почешат от скръб

227

Русия

преди 1 година

SOS Рассия.

226

Rrr

преди 1 година

Сегодня в Донецке при украинском обстреле погибли 13 мирных жителей. Болгария поддерживает нацистскую украину. Русские вам этого никогда не простят

225

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До Боби----Боби, ама то листната маса пречи и на украинците. Те също имат ИЧ камери на дроновете.

224

мазепа

преди 1 година

До Боби---През март също нямаше листна маса, когато се образува 64 километровата колона от скраб. Или ви пречи живия щит или листната маса

223

Анонимен

преди 1 година

Браво смели украинци, размажете спиртосаните руски червеи!

222

Минуващ

преди 1 година

Доколкото разбирам трoлетариата повтаря тезата на руснаците, че са удържали невъобразима победа при Изюм и Купянск. Остава ни само да наблюдаваме къде ще са следващите им грандиозни победи при Херсон или при Северодонецк. Ще гледаме с интерес как руснаците майсторски се прегрупират, като междувременно затрудняват максимално врага и остават да разчиства чисто нова техника и докато украинцците панически ги гонят с пълна газ през села и паланки.

221

Анонимен

преди 1 година

Pyckитe cпeц чacти oтkpивaт ykpeпeни пo3иции нa 3oмбинaцитaтa,пpиближaвaт ce нe3aбeля3aнo и лиkвидиpaт ykpeпeният пyнkт.Тaka бaвнo и мeтoдичнo бe3 цивилни жepтви,3a pa3лиka oт ykpoпckитe фaшиcти,pycнaцитe yнищoжaвaт cpeднo пo 300-400 нapkoмaни3иpaни нaциcтa и в ckopo вpeмe kиeвckaтa фaшиcтka xyнтa щe тpябвa дa тъpcи yбeжищe в CAЩ или И3paeл,инaчe pиckyвa дa бъдe и3лoвeнa kaтo плъxoвe oт бyнkepитe и cъдeнa 3a вoeнни пpecтъплeния oт вoeнeн тpибyнaл.

220

Видео ориджиналис

преди 1 година

Русофили, гледайте видео от дронове как вайската на Непабедимая славно "напредва" към Масква. Явно са решили да я превземат, след като превзеха Киев и цяла Украйна. Lol

219

Факт

преди 1 година

Гащниците на наркомана вече 6 месеца не могат да се справят с агитките на Спартак Москва и Терек Грозни.

218

Анонимен

преди 1 година

До анонимен64264Не се мъчи да им обясняваш на тия, няма да те разберат. Толкова са т ъпи горките че Украйна е загубила в момента в който се подведе по акъла на краварите. Дори да успеят да постигнат нещо парите които им наляха янките украинците ще трябва да ги връщат. Тоест поробени са за поколения напред.