11

Истината

преди 1 година

Китай иска да опита да цивилизова Русия. За 200 години Европа не успя. Но аз искрено желая успех на Китай! Дано ги превъзпитат малко - да почнат да медитират, да си пускат светещи хартиени дракончета по реките, жените да си правят сложни прически... Целият свят само ще спечели, ако успеят.

10

Анонимен

преди 1 година

Петя отново лъже като за световно!!!! Байдън се зарече отдавна, че по какъвто и да е начин ще спре Северен поток 2!!!!! Слава на свободна и независима Германия и Европа!!!!

9

юбералес

преди 1 година

Господарят Си каза, васалът действа.

8

Анонимен

преди 1 година

Путин закопа Русия. Вместо да се тупат по гърдите каква "демокрация" са и да си джиткат с яхтите на най-яките места за богти, сега ще има затвор в собствената мизерия и послушание, а Русия ще стане АБОСЛЮТНО ЗАВИСИМА от чайниците. Западът трябва да издигне паметник на Путин, за това, че така свали картите.

7

Анонимен

преди 1 година

Хаха, Жужо Тръбата продължава да застила Земята ненужни тръби :)

6

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Още 100млрд.$ за тръби -тези не са научиха да правят бизнес.

5

Анонимен

преди 1 година

Отстъплението на Европа започна първите индикации бяха преди 2 дни ЕС повече няма да праща оръжия в Украйна. Всички вече са нъпълно наясно, че без Руската газ и ресурси не може. Дано съставим адекватно правителство и да договаряме с Русия както го направи Орбан. Знам, че изпяркалите Евроатлантици няма да им харека това но зимата ще им промени мнението.

4

Анонимен

преди 1 година

русия бедна провинция в северен Китай

3

Сър Пичук

преди 1 година

Евентуално след около от 5 до 7 години, ако има държава Русия ще бъде изнудване от Китай да продава на безценица. Супер новина за Мордор

2

Анонимен

преди 1 година

само дето това дето се продаваше за 200 долара по северен по силата Китаеца го взима за 60 а путин и за това трябва да цалува ръката на СИ

1

Анонимен

преди 1 година

Светът се прегрупира пред невярващия на очите си Запад.