90

Помним помним

преди 1 година

"Тези слухове обаче се оказват фалшиви, тъй като ЕС само препоръчва консумацията на насекоми, но не задължава никого да ги яде"-------??----Така започнаха и с ковид ваксите и с електрокарите......все "доброволно".

89

Прод промяната

преди 1 година

Кирето е подписал веднага да ядем *** , скакалци , червеи ако байден му се обади за едно здрависване ни лиши от газ и се уби да се хвали , а ако му звьнне урсула или джо смятай какво става

88

Albi

преди 1 година

Гнус. От този прокажен съюз какво друго да очакваме? Ще ни броят хапките, ще ни карат да нагъваме бубулечки. Остава и чип в *** да ни натикат. Ще е вързан към някое приложение сигурно :) А споеед мен отдавна ядем надекоми, колбасите нещо ме съмняват.

87

Анонимен

преди 1 година

А ако имате *** у вас-супер! Готова ферма за пълноценни белтъчини.У нашио блок пръскаха с нещо и от години нямаме, но скоро ще викаме фирми да ни развъждат, за да ядем и ние.

86

Анонимен

преди 1 година

Човешкото месо ще е позволено за храна на бубите.

85

Анонимен

преди 1 година

По-добре иначе ще трябва да ядете изпражнениятаа на Урсула и Борел.

84

Демократ

преди 1 година

Смеехме се на виетнам но сега те се смеят на нас - позната ходи на екскурзия там вика нямаш си и представа какво е в ханойМодерни сгради , луксозни коли - виетнамците иступани хотели заведения ресторанти и всичко е пьлно не като тук -5 *** човека в цялото заведение

83

Брадата

преди 1 година

СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ И НА ПРАВОСЛАВИЕТО .

82

Анонимен

преди 1 година

Да, е отговорът, приятели. Яжте и се облизвайте. Много вкусни буби. ЕС ви позволява да си хапвате и да се оригвате от кеф.

81

Киро Канадеца

преди 1 година

Свиквайте това е бъдещето, моята фирма насекомо ще ви снабдява с буболечки, месото ще е лукс , само за висшата класа. Също и топлото и светлината, Слава Украине

80

Анонимен

преди 1 година

Който си е дал г..за на ЕС, после ДНК то с ваксините а сега и стомаха, сам си е виновен. каквото сам си направиш друг не може. Като сме почнали да обобщим човек сам доброволно предава душата си на дявола - той сам не може да я вземе.

79

Анонимен

преди 1 година

Урсулата да яде хамбургския салам на Обонго.

78

Демократ

преди 1 година

На рибата викат таня - расправяше че вечер излизат от блатото и дебнат щурци жаби изяжда жабока и се връща пьлзейки в блатотоМяташ курката вьрху нея увиваш да не те ухапе и почва гулаяПрепичаш на бьрзо на мальк огьн да не те забележат в пещера и хапваш докато пиеш сок от абуя някаква лиана от която тече нещо като - бира

77

До 77

преди 1 година

И кво толкова си ял у сръбско? Вешалица около 2200 динара или 20 лв. Плескавиците са по 900 -1000 динара, демек 10 лв. Вкусно? Въпрос на вкус... цените не са евтини. Усмихнати? Възможно...Цените са от Белград, по селата може и да е различно. Същото важи и за тук!

76

Анонимен

преди 1 година

В Брюксел я докараха да им се сме и Северна Корея.

75

Анонимен

преди 1 година

И ще пасем щом искат от ЕС

74

Анонимен

преди 1 година

Щом ядем кремвирши, хамбурски салам, суджук и всякакви колбаси и не се плашим, едни буболечки ли ще са проблем

73

Котка

преди 1 година

До ергенАми яж си паяците по тавана, като в оня виц: "Ти жив паяк ял ли си или не си ял?" Но ми се струва, че паяците по-скоро ги ползваш за друго (като втората част на вица, който свършва с "Ти жив паяк e^ал ли си?")

72

Кетаица

преди 1 година

И тия *** дето реват за фалшиви новини това какво е?! Буахахах, тва някъв смотан русороб може само да измисли подобна глупост, щот освен буболечки в главата друго немат.

71

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Ще ни...задължат от ЕС да ядем...буболечки,само че не както ги обичат румънците...пържени,а задушени с собствен...сос.