146

Пян_Гъ

преди 1 година

Защо Ройтерс ни информира за ставащото в Русия? Защото искат да узнаем "истината", нали така? Изобщо, ама изоообщо не е фейк, нъл тъй?

145

Анонимен

преди 1 година

А НЕПОСЛУШНИ ОЛИГАРСИ ОСТАНАХА ЛИ ЖИВИ

144

До Русофилкофф

преди 1 година

Със съветски трактор "Беларус" не можеш издърпа дори един русороб в дайрекшън Блатная. Да не думам, че тук пишат около 40% *** живеещи в Западна Европа, САЩ и Канада.

143

Русофилкофф

преди 1 година

Като чета сказките на русоробчетата ми иде да се откажа от щатското и българското гражданство и да запраща за Великата държава на "прогреса" и бих го направил, ако пасмина от червенатс мизерабълска пасмина в България ми направи компания.

142

Гигов

преди 1 година

То не ми е работа, ама да запитам - защо всички тия дето възхваляват руската губерния не отидат там да си живуркат - нали там било много по-евтино и по-хубаво ?! Бъдете си гурни - няма да ви завиждаме !!!

141

Анонимен

преди 1 година

159- РОСТАТ-80% от работещите в Русия са на минимална заплата, а ти твърдиш, че техните каталози лъжат за цените като показват по високи цени- няма логика, а ти си жертва на пропаганда, може би не е вярно и това че от 146 000 000 Руснаци - около 30 000 000 милиона живеят извън Русия, а 8 000 000 живеят в Украйна- та кажи как путиновата армия разбира кой е Руснак и кой не та изтребва наред, даже Хитлер беше извел Германците от териториите на които се водят война.

140

Анонимен

преди 1 година

до158.Недей гледа интернет ами вземи отиди до там да разгледаш магазините.То само Москва с преградията е 20 милиона души или 4 Българии.Цени всякакви но много по евтини от българските.За горивото и безплатното здравеопазване не говориш,а за цената на парното в Русия да не говорим.

139

Анонимен

преди 1 година

143- ТИ ЗАБРАВЯШ ЗА ЧЕ ДНЕС ПРИТЕЖАВАМЕ ИНТЕРНЕТ И МОЖЕМ ДА ВИДИМ ЦЕНИ СТОКИ В ТЕХНИТЕ ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНИ И В КАТАЛОЗИТЕ ИМ - КАТАЛОГ PYATEOROCHKA на теб оставям възможността да предложиш каталог храни на цени в пъти по ниски от БГ/ цитирам те/, аз такива не намерих.

138

до 152

преди 1 година

За Буча гледх видео как един "убит и напълно загинал" се надигна и запали цигара.Помислил чоекът,че заснемането на филма е свършило,съживи се и спокойно си пушеше.

137

ПЕШЕВ

преди 1 година

Нормално е в цивилизованият свят .. при тия - не!

136

Мен

преди 1 година

По скоро обезглавяване!

135

факт

преди 1 година

Последния путинист няма да умре в кремъл, а тук в България

134

Анонимен

преди 1 година

Не се говори, защото русняците откраднаха много повече неща: зърно, метали и украинска земя, което е по-важно от тоалетните чинии...

133

Анонимен

преди 1 година

Хаха ей много сте заблудени ей.Руснаците крадяли перални и тоалетни чинии колкото е верно това за Буча.Междудругото за Буча не се говори вече а разследването доникъде не стигнало.

132

Анонимен

преди 1 година

Добре звучи: "Украинския град Изюм", а не "Руския град Изюм"

131

анализатор

преди 1 година

Току що съобщиха, че Зеленски е пристигнал в освободения украински град Изюм!!!Само казвам де...

130

Анонимен

преди 1 година

За това крадят тоалетни чинии и битова техника. И те искат да живеят човешки...

129

пецата

преди 1 година

когато либералите пищят това е песен за душата

128

Анонимен

преди 1 година

Тоа дето е ходил в Москва и Петербург, а ходил ли си по на исток да видиш как живеят хората извън Москва? Помните ли лафа, че социализма свършва с околовръсното шосе...? Същото е в Русия. Хубавото свършва с Москва и Петербург, а 80% от руснаците в Русия живеят в мизерия.

127

Анонимен

преди 1 година

Ше ви се смея когато Русия се разцепи и Путин падне