146

Анонимен

преди 1 година

До ЧужденецTъпунгeрчo Петолъчков. Да си забелязал някой да напада Русия? Когато Путин и сие спазваха някакси договорите имаше съвместна търговия и нямаше санкции, нали! Кой наруши договорите?, Кой посегна на чуждо имущество?Кой реши да се прави на султан? Не може една технологично изостанала държава да диктува световния ред, заради едни мераци да присвои нещо или да ликвидира конкурент. Е сега колкото и да струва на света ще се покаже на кремълската жаба къде и е гъола. Иначе светът ще гръмне

145

Фашистка Русия

преди 1 година

Отново се превърна в империята на злото и като такава трябва да бъде унищожена. Руснаците обзети от агресия и претенции за особена мисия в света са заплаха за цялото човечество и трябва да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят. За това ще са необходими между 15 и 20 години!

144

без съмнение

преди 1 година

е въпрос на време изчезването на русия от картата,,,

143

Истината

преди 1 година

До Чужденец...... Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е противманиакалната идея, че Русия има мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските п римати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.

142

УВАЖАЕМЪЕ РУСИ,

преди 1 година

ВСЯКА ДИКТАТУРА ЗАВЪРШВА С МИЗЕРИЯ, ФАЛИТ,СЪЛЗИ И НЕЩАСТИЕ! НАКЪДЕ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ? АКО НЕ СВЕТОВНАТА, ПОНЕ СВОЯТА ИСОРИЯ ВИЖТЕ!

141

Българин

преди 1 година

До Чужденец.... Продажни сте единствено русофилите. От Съединението до днес вие сте най-големите национални предатели и българофоби и постоянно продавате България на Русия.

140

Анонимен

преди 1 година

И той знае позицията на Путин да спре да пие твърд алкохол но не спира.

139

Анонимен

преди 1 година

КВИ ИСКАНИЯ БЕ? НАКРАЯ ЩЕ ИСКАТЕ ДА СПРАТ ДА ВИ .УКАТ!

138

Аааааа не !

преди 1 година

Сега джендърлъка .....ще спретне един голям ДЕМОКРАТИЧЕН прайд за да се подготвят за ЗИМАТА !!!!!!

137

677

преди 1 година

А казват, че Зеленски бил комик, а този го бие с много.

136

Чужденец

преди 1 година

Продажни русофоби, скоро ще перестанете да злорадствате. Русия е не победима, забийте това в тъпите си тикви. Нещастници.

135

Анонимен

преди 1 година

Путин измисли много оригинален начин да ликвидира комунизма в световен мащаб. Следващата година и комунизма ще се утече като "непобедимая и легендарная" там където му е мястото - в канала. Е поне и руснаците могат да почнат на чисто и който може да създаде продукт - ще има какво да яде, а мързеливите петолъчковци ще подсмърчат. това беше далечна перспектива, ама нещо много се забърза ситуацията и процеса става вече ЛАВИНЕН

134

Слава на Русия

преди 1 година

И е крайно време да се отърве от шайката военно-престъпници обсебили Кремъл! Въпросът е , дали сами ще си спретнат един Нюрнбергски процес,или ще се възползват от съда в Хага! Някои няма да си отидат по естествен път!

133

Чужденец

преди 1 година

Следващите сте вие ***

132

Сълза и смях

преди 1 година

Явно вече пият водка менте,щом говори глупости..нема рублички за Белуга и с Захарова минаха на ментета

131

...?

преди 1 година

Яаааа, някои и на мъже се докарват! Като ръсиш тези цинизми,за по-голям "мъж" ли се чувстваш? Хайде марш от Украйна,а и по българските форуми няма място за руски мас'тии!

130

Анонимен

преди 1 година

другаря Мечкаров пак се е насвиркал яко

129

Зелен наркоман !

преди 1 година

Вече със контра - офанзивата сме пред портите на МОСКВА ....ВЕРВАЙТЕ ми !БАЙ - ДРЪН да достави БЕЛОТО за да смръкна и да се доизкажа за победата !

128

Ха-ха

преди 1 година

Никога Украйна не е била толкова независима, и толкова самообособила като нация и държава, както след агресията на Кремълските варвари!

127

Зозо

преди 1 година

Тоя на какви субстанции е? :))))))))))))))))))))))))))