44

Анонимен

преди 1 година

Китай и Индия нямо да се съобразят с тавана ли? И ще плащат повече хахаха. Та те и сега плащат много по-малко, затова и го вземат. Как ги измисляте такива тъпотии. За първи път чувам някой да иска да плаща повече.

43

баба мара

преди 1 година

затова народите трябва да свалят тези некадърни правителства и да се върнестария и уреден свят да се довърши сев поток2 да си потече руския газ и икономикитев европа да продължат в развитието си воината в украина да се спре и да се направифинансов одит къде са парите и оръжието в кои офшорки са скрити

42

Америка се смее

преди 1 година

От всичките войни най-много намазват американците, т.к. са естествени защитени от Океана. Ще направят както след Втората световна война. Планът Маршал беше създаден - Не, за да помогне на Европа, а за да ги направи роби на банките. Сега ще направят същото.

41

Кратката ни история

преди 1 година

Руснаците ни освободиха от турско робство, после германците ни освободиха от руско робство, след това американците пак ни освободиха но ни дадоха на Русия, после решиха пак да ни освободят от руско робство. Сега чакаме някой да ни освободи от американско робство. Туй е то съдбата на робите български. Вечно да си живеем под военния ботуш на някой окупатор.

40

Анонимен

преди 1 година

Веднага напускане на ЕС и НАТо

39

До Стоев

преди 1 година

Бе той май Боко се оказа нива над тея баламууурници. Понеже е пппроссс пита по умните! Другите завършили Харвард Кембридж и Сорбоната се мислят за велики! И се нахендрят са двата крака! Макар да се шегуваш, в шегата има доста истина!

38

Поздрав за Германия

преди 1 година

Значи затвориха си ТЕЦовете, казаха че не са зависими от Руският газ, а сега нямат право да се къпят, когато си искат. Еми ако детето нацапа гащите, а преди това си взел душ ?

37

Туршия за зима

преди 1 година

Нали уж ЕС беше много независим и нямаше как Русия да и повлияе. Нали уж страните в ЕС бяха единни ? Като гледам всяка една страна гледа себе си и пет пари не дава за съседите си. Русия ако нападне Литва, нищо няма да направят.

36

Анонимен

преди 1 година

Бас държа че ще има лимит и купони и ще се редим на опашки на бензиностанцийте това готвят и по високо цени естествено

35

Стоев

преди 1 година

Направете Борисов за председател на Г7.Нали каза че ако бил той цените щели да бъдат други по ниски.Нека не бъдем егоисти и споделим този велик ум с Европа.

34

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха досега ватнишките пенкилери ни убеждаваха, че пазара на газ е свободен, а Русия не била монополист. Абре пишман икономисти отидете в Москва да ви набият *** чайници с по добри опорки.

33

Анонимен

преди 1 година

Яко ще се плаща. Или ще ходите пеша и ще си доставяте храната с магарешки каручки

32

Пижо

преди 1 година

От няколко дена не спирам да се смея. Ето сега научавам, че Wall Street Journal са страшно изненадани, че Китай и Индия щели да игнорират решението на Европейския съюз :D :D :D :D Вероятно от Wall Street Journal не знаят, че Китай и Индия не са членове на ЕС, но това е нормално за географските знания на американците

31

Анонимен

преди 1 година

Демек, от списаното разбирам, че европа доброволно и с подкрепата на империята на злото си сложи примката на врата, а сега е напълно готова и да ритне столчето....

30

До 26

преди 1 година

То ясно че Европейския съюз ще е като Съветкия съюз но да се молим по бързо да си отива, и да излезем от него с по малки загуби което не ми се, вярва

29

За 30

преди 1 година

До До27 Защото "така се правело", така било модерно, съвременно, електроенергията се използвала по-пълноценно ... и др. такива глупости. Най-вече щото организацията е от Брюксел.

28

Анонимен

преди 1 година

Чавка им изпила акъла на тия. Дявола когато рече да си е.е другарчетата им взима акъла.

27

До27

преди 1 година

Защо тогава, ни натикаха на токовата борса след като тока си го произвеждаме сами с наши суровини

26

Анонимен

преди 1 година

До Да попитам Ами лоялен клиент! Промоция, специална цена! Любим клиент и т.н.

25

Накратко

преди 1 година

Членовете на Г7 ще вземат ришението в скоро време Г7 да има други членове.