130

Анонимен

преди 1 година

горбачов никак не е съсипан от разпадането на СССР а обратното точно гражданите на Русия изядоха попарата..

129

Силиций

преди 1 година

До 198 "...за 4 дни реално над 10 000 убити и ранени" Да, направо милиони убити, не, милиарди! Това да не ти е битката за Берлин?! Задължително ли е да си откачен когато си русофил? Има ли някакъв кодекс, правилник или нещо такова?

128

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше Горбачов,бай Тошо щеше да си изкара старините като генерален секретар на БКП и да ни води към развития социализъм! Мавзолея щеше да си бъде на мястото и щяхме да бъдем 8 милиона!

127

xoxo

преди 1 година

#205Дали ти харесва или не,Украйна е Causa Perduta въпреки наливането на доларите на американските данъкоплатци,което ще е до ноември максимум,защото много вероятно демократите начело с Байъдън да загубят играта.Зимата ще бъде тежка,сметките за ел енергия летят нагоре ,a на мен лично въобще не ми пука за Украйна и Зеленски,да видим дали въобще ЕC ще оцелee .

126

ТРУДОЛЮБИВИЯТ

преди 1 година

КОЙТО СИ ИЗПОЛЗВА УМА, И ОТ ПЪКЪЛА ЩЕ НАПРАВИ РАЙ ! ГЛУПАВИЯТ, НА КОГОТО ЦЕЛИЯТ СВЯТ МУ Е КРИВ, И РАЯ ЩЕ ПРЕВЪРНЕ В ПЪКЪЛ ! ГОРБАЧОВ СИ ИЗПОЛЗВАШЕ УМА И ЖИВЯ 91 ГОДИНИ ! ПУТИН СИ ИЗПОЛЗВАШЕ ЗЛОБАТА И КРАЯТ МУ ИДЕ !

125

До 200 xoxo

преди 1 година

Виж, както и да си смучеш пръстите, дори да добавим самоубийствата, когато вземем предвид броя на войните и времевия период, руските загуби само за шест месеца са ФРАПИРАЩИ и показват абсолютно невъзможността да водят ефективни военни действия.

124

ГОРБАЧОВ

преди 1 година

СЕ ОПИТА ДА ВКАРА ЧОВЕЧНОСТ В ПОЛИТИКАТА НА РУСИЯ, ЗА ДА Я СПАСИ ОТ РАЗПАД И ОТ ЯДРЕН КОНФЛИКТ СЪС ЗАПАДА ! ПУТИН НЕ МОЖА ДА ПОРАСТНЕ ПОВЕЧЕ ОТ ПЕХЛИВАНИН, РАЗМАХВАЩ БОЗДУГАН ! ОПОЗИЦИЯТА В РУСИЯ ЗАПОЧНА ДА СЕ НАДИГА. ЗА ДА СИ ЗАПАЗИ ВЛАСТТА, ПУТИН ИЗФАБРИКУВА ПРОСТОТИЯТА, ЧЕ УКРАЙНА Е ЗАПЛАХА ЗА РУСИЯ !

123

Щирлиц

преди 1 година

"Горбачов също беше съсипан от разпадането на СССР, който се надяваше да реформира и запази.". . .................По-голяма глу.пост скоро не бях чел.

122

xoxo

преди 1 година

#192Over 7,000 U.S. service members and over 8,000 contractors have died in the post-9/11 wars in Iraq, Afghanistan, and elsewhere.Over 30,177 U.S. service members and veterans of the post-9/11 wars have died by suicide.Мисля,че цифрата на самоубийствата на ветераните е доста внушителна,и това са цифри от 2001 насам .Предполагам за предходните 10 години ще се добавят.Оптави си цифрите.Гугъл знае всичко ;)

121

кр

преди 1 година

До До путинофилите -- Американците губят само във Виетнам на 5 милиона войници, за 20 години, мразя руснаците защото империята на злото се всели в тях в момента, ама и американците ги мразя също

120

Анонимен

преди 1 година

До До 193 - "Рашките" както ти ги наричаш , имат много повече от хартиени долари , които скоро може да станат на стойността на парите от "Monopoly" - Te имат ТОНОВЕ ЗЛАТО драги . диаманти , паладий и много други неща ! Ако беше малко по-интелигентен нямаше да се излагаш така селски ?!

119

До 193

преди 1 година

Дай по леко, искаш да кажеш, че рашките имат 400 млрд долара кеш? ДОЛАРА? Нещо ме съмнява, по-скоро имат едни рубли дето никой не ги иска.

118

До 189 хохо

преди 1 година

Ти къде се върна 50 години назад бре? Няма нищо да се оправя в цифрите, написано е от 1990 насам. Ти виетнамската война знаеш ли коя година е започнала?

117

Анонимен

преди 1 година

Няма такава зала КОЛОННАТА ЗАЛА НА СТЪЛБОВЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! И какво мога да обсъждам ! Стълбове в КУЛТУРНИ згради няма има колони - кръгли, квадратни или правоънгълни по сечение Стълбове има ивън културни згради !!!!!!!

116

До 185

преди 1 година

Откъде ги извади тези цифри не знам, но са много далеч от истината.

115

Анонимен

преди 1 година

прочетено от руска преса - Судовище -го наричат политиците в Русия - няма смисъл да пиша повече

114

Анонимен

преди 1 година

Рашките трябва разкарат *** и да изкарат Навални от затвора за да имат бъдеще.

113

До путинофилите

преди 1 година

САЩ за всички войни от 1990 до сега имат по-малко от 10,000 загинали военни. Фашистка русия за шест месеца инвазия в Украина досега има над 49,000 жертви. Хайде сипете си една водка сега с сельодка да ви мине нервата.

112

Бай ВарвАр

преди 1 година

Големи гадатели тез от Ройтерс ,бе - знаят за другите повече ,отколкото другите знаят за себе си ! Не`ам думи ...

111

Анонимен

преди 1 година

При Горбачов икономиката на СССР падна ! За какво да го обича бившия съв-ки съюс когато си минус в заплатата ! Няма такава работа която той или при него да е направена в полза на работната класа а обратното и загуби хранителните стоки - беше искуственно (както и в българия )дефицит !!! Тези които са по страри зная , че бългани и ссср имаха стоки в складовете за 10 години напред (това е укрок от ВСВ когато руснаците имаха само това което сегасе произвежда и с малки складове за храна