33

Шушомигга

преди 1 година

Да не вземе да се подхлъзне и той че няма излизане от дупката

32

Анонимен

преди 1 година

Горбачов нямаше никаква идея как да покара прословутата си перестройка. На Горбачов много му харесваше как му ръкопляскат в Америка, а в същото време не разбираше, че американските ми приятели готвеха разпада на СССР заедно с пиянката Елцин. но това е минало. Както казва Путин - на когото не му е мъчно за СССР няма сърце, а който мисли за връщането на СССР няма грам ум в главата. Аз пожелавам на Русия да си върне Украйна.

31

ВАИО

преди 1 година

До 49-ти наборИ който каже виц за бкп отива в белене

30

от ЮАР

преди 1 година

Хвала, ПОКЛОН и светлая и вечная память на великия ЛИДЕР Горбачов! Да почива в мир, да са му Райски селенията!Не чакам 10 години за кола. Не се моля за изходна виза, нито за паспорт. Хващам авиона и летя за където искам и когато поискам. Вярно, не съм в Бг, живея в ЮАР от 32 години, но са поне милион като мен в Европа, Америка, Австралия, устроени добре и доволни хора с професиите и знанията си. Живеем като СВОБОДНИ ХОРА, в голяма степен дължим това на Михаил Сергеевич, смел човек, визионер!

29

факт

преди 1 година

преди и по време на Горбачов руснаците мизерстваха , това продължава и при путин .

28

Анонимен

преди 1 година

Роднините на горби може да очакват почести само от Pizza Hut, нали оня им беше рекламно лице. Тая реклама беше тоталнанподигравкка с руския народ. А пък тия от Pizza Hut ако са пиччаги може да раздадат на семейството му по една златна доживотна карта. Да ядат пици безплатно и на корем.

27

от ЮАР

преди 1 година

Тук мнозина плюят по Горбачов, явно са проспали времената на Перестройката и нищо не са научили. Не са разбрали, че по оценки на специална комисия към ЦК на КПСС, общото число на жертвите от 1917 до 1953, включително ВСВ е над 64 милиона! Само от 1917 до 1924 числото е 13 милиона, от които по фронтовете на Гражданската война са загинали около 200 хиляди. Всички останали - разстрели, епидемии, глад. Гладът в Поволжието, Украина и пр. Абсолютно мракобесен, човеконенавистен режим. Хвала на Горби!

26

Тошко

преди 1 година

Гоби така и не успя да направи смислен преход между обречения Комунизъм и доказеният Капитализъм. Та кой би искал да отиде на погребението на някой. който историята припознава като провален президент?

25

от ЮАР

преди 1 година

До Петър Мутафчиев - Ало, вие на коя планета живеете? Горбачов, светла му памет, разруши един абсолютно ретрограден, мракобесен режим. Благодарение на Горбачов, лично аз станах Свободен Човек, доволен съм и поне милион Българи се устроиха добре с професиите си по света. Поклон и вечная памят на Горби, иначе щяхме да чакаме по 15 години за Лада, да живеем в тъпите панелки и висим на опашки, да не говорим, че за паспорт и изходна виза зависехме от тъпите ДС ченгета. Не - мерси. Без КГБ-ДС!

24

Анонимен

преди 1 година

До *Русия погреба Горбачов* - така е, ама и обратното е вярно, а и гРоби започна пръв... Той какво очакваше?!?! Да му вдигнат паметник ли?!?! Може и да стане, ама във Вашингтон,лондон или берлин. В Москва ще си остане помнен като жалък предател.Той си подаде оставката веднага след като и последните Казахстан се отцепиха.Свърши си работата да разцепи съюза и на другия ден си би камммшика. Долна маша.

23

пияница мистик

преди 1 година

Сигурно джуджето е зает да строи втори бункер, за да се крие още по-успешно като дойдат неговите хора от ФСБ да го гръмнат :)))

22

от ЮАР

преди 1 година

СССР беше фалирал още преди Горби да дойде на власт. Социализмът не беше в състояние не само да се конкурира със Запада, той не можеше да съществува в дълговременна перспектива поради противоречие с фундаментални естествени закони на Човека и Обществото. Фундаментални принципи като Свободна Воля на Индивида, изконните Права на Човека, които няма нужда дори да бъдат формално написани, свободата на движение на хора, идеи, капитали и стремежът към Щастие на човека. Всяко Западно общество е по-добро

21

Анонимен

преди 1 година

Русия погреба Горбачов още преди 32 години. Сега, единствено изпращат тялото му.

20

тТт

преди 1 година

Четейки жалките коментари тук, за пореден път се убеждавам, че комунистите в България са в пъти повече отколкото в самата Русия. Жалка картинка сме!

19

от ЮАР

преди 1 година

За пореден път се вижда, че Путин не е нито особено умен, нито хитър като политик. И няма как да е политик, след като е издигнат на тая позиция от подземията на КГБ. Един истински политик знае как да прави две напред - една назад, знае как да прави компромис и да бетонира постигнатото. Само с лозунги не става. Путин издиша и цената му пада. Редно беше да има най-висок протокол с всички държавни почести. Защото не Горбачов разруши СССР, а несъстоятелността на системата и нейният тотален фалит!

18

Анонимен

преди 1 година

Президентът Путин е отдал последна почит на Горби в болницата. Достатъчно е.

17

Анонимен

преди 1 година

Споко Вова скоро ще го последваш. Поредния диктатор в гроба.

16

Анонимен

преди 1 година

Страх го е да не легне до него :)))))))))))))))))

15

Samo minavam

преди 1 година

Жужето, вижда снайперистите, навсякъде.

14

анонимен

преди 1 година

защо не пишете за десанта и неговият провал от страна на украинците в Запорожката стомна централа