172

Анонимен

преди 1 година

2,5 трлн рубли чиста печалба

171

Гогич

преди 1 година

До Донки Хот 170 Нещо се се обаркАл - не давам принер с рашките, а само казвам, че ако ниските заплати и пенции са някакьв критерии (както е според теб) то всички държави в Европа в моета трябва да ги класифицираш като "изостанали" ;))

170

Точен

преди 1 година

Да се чете 2 500 000 000 000 /трилиона/ рубли. Редакторът?

169

Анонимен

преди 1 година

О даааа, даже ще изплатят по 50 рубли за акция, което по курс се равнява на 1 долар. Направо са на огромен дивидент.

168

Анонимен

преди 1 година

Гледам, че 1 рубла днес = 0.014 британски лири :-)

167

Анонимен

преди 1 година

Заспалия Джо е руски агент, сега ще го наградят за това, че така ловко увеличи приходите на Русия.

166

Донки Хот

преди 1 година

До Гогоч 171:"ми то същото и в България", бъркаме някъде с репликите, ми, аз не съм казал, че в България не е същото, едни и същи роби живеят там и у нас, отделна тема е, защо робите тук търпят и не смажат всички гадини, който 33години са на хранилка... Но говорим за Русия, да даваме пример с изпаднала държава, която всичките и приходи са от полезни изкопаеми и никакъв технологичен напредък..., с най-голямата корупция в света, да я даваме за пример е прояван умствена изостаналост.

165

ТозиОнзи

преди 1 година

До БМДТ С тая капиталоеа печалба само се излагаш, и то яко :)) Капиталова печалба има, когато продадеш фин.актив с печалба. Другото (обикновено акционерното участие) се казва "преоценка на актив" и то също е част от т.нар. от теб финансова печалба. А държават не продава, за каква капиталова загуба говориш, особено при такъв огромен дивидент????

164

Язе да кажа

преди 1 година

До Минаващ Нама санкции, само дето ЕС "силно съветва и препоръчва" да няма покупки на руски газ :))))

163

Минаващ

преди 1 година

1.ЕС НЕ е наложил санкция на Русия за внос на руски природен газ.Няма санкция.2.Има санкция за доставка на руски петрол, която влиза в сила от 06.декември 2022г. Изключение има за България до 2 год след 2022г,Унгария и Словакия-за петрола по тръба-до 2год също.

162

Мда до 156

преди 1 година

Всичкият "тролетариат" Козешки е такъв като теб!Манипулаторски и плиткоу-мен... точно на "старите" като теб през 1980 година ти е обещал комунизъм Хрушчов, само дето е починал 1971...***-и...

161

popa ot razgrad

преди 1 година

1 RUB = 14,32 GBP....WOOOW....

160

Анонимен

преди 1 година

еее как се наказахме тука, без война сме като във военно положение, зимата и на купони може да минеме

159

L.

преди 1 година

Откога 1 рубла е 14,32 паунда? Какво съм пропуснал?

158

Анонимен

преди 1 година

ще получите ощо от същото...

157

ВЕтЪра на ПОДМЯНАТА

преди 1 година

Дори ако германците излязат на улицата заради цените на електроенергията, Берлин трябва да подкрепи Украйна в поддържането на антируските санкции, заяви министърът на външните работи Аналена Баербок в сряда на конференция в Прага.Ще поставя Украйна на първо място "независимо какво мислят моите германски избиратели" или колко тежък става животът им - продължава да казва Баербок.

156

Анонимен

преди 1 година

Мда, на генералната асамблея на ООН през 2018 Тръмп предупреди Германия и Европа, че стават прекалено зависими от руския газ и това ще им излезе през носа, защото ги прави зависими от Русия и това ще се превърне в политически инструмент за изнудване. Тогава му се смяха. Сега не се смеят. Що ли?

155

Анонимен

преди 1 година

Зеления и пушкин са еврей(всичко е договорено м/у тях) вие ще плащате настрада,важното е да ги обичате и мразИТЕ те изБРАНИТЕ винаги това са искали

154

анонимен

преди 1 година

Извинете - спрете с про...

153

анонимен

преди 1 година

Спруту с про.сташкия израз "от страната булката"! Обиждате всички жени, а после защо не искали да се женят и раждат, защо не уважавали мъжете и тъй до безрайност! Имам дъщеря и това го смятам за унизително отношение към майките и дъщерите ни. Че има достатъчно при.митиви, да, но нека не бъдем като тях. На страната на Русия съм и не се срамувам, нито съм платен, нито нищо, но нека да спират тази война по-скоро.