35

Някой

преди 1 година

Яко *** от тея емигранти.Няма и ден където да не са хванали бус,кола и др.с емигранти това значе,че всяка една минута през границата ни минават мин 10човека и някой се прави на сляп,че ни ги вижда на камерата.Лесно може да се хване СХЕМАТА но няма кой да го направи щото взима пари за тях

34

Имаме ли АРМИЯ

преди 1 година

България има ли Военен МИнистър и АРМИЯ, или министъра и военните САМО взимат ЗАПЛАТИ и ЛЕЖАТ по цял ден ???Би трябвало всеки войнок да се ОТЧИТА в края на седмицата , каква работа е свършил за да ПАЗИ България..Наприемр- може да опише че е убил 1 арабин и 1 неггъ.р.. Или- двама араби..И ако някой войник или командир на поделение НЕ върши нищо да пази България продължение на 2 месеца, би трябвал да го УВОЛНЯТ и да сложат Българи, които да пазят България... Така ще ИЗГОНИМ и турските ШПИОНИ.

33

Де го Динко

преди 1 година

да ги връзва?

32

Анонимен

преди 1 година

Здрасти!

31

Бойко и Ердоган

преди 1 година

Или ни пускате наркотрафика на спокойствие или пускаме мигрантите...

30

Киро парцала

преди 1 година

Начи, кой не е решил той не е прекарал с раници от по 12 кг бело в пакети, но това на службите им е известно, а и те са вътре. Така се финансира турнето до Дания и Швеция с около 10 бона. Всичко друго е.. Динко с танка.

29

Боjko Buretosov

преди 1 година

Български Терористи изтезават хора на територията на целия Европейски Съюз, във Виена Австрия ме смачкаха!Подадени са сигнали до МВР, ДАНС и Прокуратурата, ЕК, ПАСЕ, ООН, ЕП и никой не се интересува! Бандата е близка до Юлиян Борисов Георгиев от Перник и Румен Николов-Пашата!Казвам се Мирослав Германов и съм жертва на терор..

28

адолф

преди 1 година

Демек хората на другаря Рашков.Да живей промяната!!!

27

Анонимен

преди 1 година

Някой ако не е разбрал: И за това е виновен Путин и Русия.

26

Иванов

преди 1 година

Някой откри топлата вода...! Хахахахах Ама, как удобно някак си, всички си правят трачо (включително и журнал...я.та!

25

Анонимен

преди 1 година

Кой ги назначи - Тиквун!

24

Анонимен

преди 1 година

Само там ли? В цялата държава нищо не работи. Идете в болница да видите как санитарките ако не им платите, няма да ви обслужват и това е Военна болница, всики знаят но си траят. Напишете възмущение до която и да е институция и гледайте как нищо не се случва.

23

Ахил

преди 1 година

И каква е връзката на водопровода в Херсон,с нашата ограда??? *** си ,като всеки политик,ланкаш много,а не казваш нищо.

22

ДжизесКрайст

преди 1 година

Аааалилуууууйййаааа....

21

SS

преди 1 година

Една държава щом не може да опази границите си ,плюйте на всичко,и на всички които ви разправят колко велик е ЕС ! А нашите шапкари и за *** за зеле не стават !

20

Joko

преди 1 година

"Хора от МВР покровителстват каналите за нелегални мигранти.. " Ами всички на дръвника ! Ба си държавата .... Къде е Дамаджаната ?

19

Убиват ни и в Европа

преди 1 година

Български Терористи изтезават хора на територията на целия Европейски Съюз, във Виена Австрия ме смачкаха!Подадени са сигнали до МВР, ДАНС и Прокуратурата, ЕК, ПАСЕ, ООН, ЕП и никой не се интересува! Бандата е близка до Юлиян Борисов Георгиев от Перник и Румен Николов-Пашата!Казвам се Мирослав Германов и съм жертва на терор

18

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Част от охраната на една граница е и споразумение между двете граничещи си страни.Аз лично не съм запознат в детайли за сега действуващото споразумение между България и Турция. Фактологическа истина е обаче,че незаконното влизане на мохамедани е СИСТЕМАТИЧНО.Систематичното нахлуване свидетелствува за умишлено насочване на мохамедани от страна на турците. Не чуваме нито Радев,нито предното,нито сегашното правителства да са осъдили осъдителното турско безобразие.Управлявани сме от турци!

17

туй то

преди 1 година

Чудите се защо не можем да направим никакви реформи? Рашистан не го иска - не могат иначе да си упражняват влиянието. Вижте какво става с МВР-то в Грузия след като се оттърваха от руска зависимост. Смениха ги от чистачките нагоре абсолютно всички и се организираха нови конкурси за всички. Грузия са в подем в момента във всяко отношение

16

ми нормално

преди 1 година

всичко това се спонсорира като корупционни практики от русия иран и други терористични държави