236

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига лъга за децата на АБПФК. Нито бяха толкова много, нито влизаха с двойки в училища или вузове Според теб почти всички деца на твоята възраст са били деца на АБПФК.

235

316

преди 1 година

Искам да отбележа,че учителите проверявали задачите бяха перфектни. Видях си работата след това и видях и къде съм сгрешил-една малка грешка в една от 4 -те задачи! Те не бяха виновни затова,че със закон,макар и с двойки децата на АБПФК бяха приемани навсякъде.Изразявам уважение за честността в оценяването!След това отидох в гимназия,където имахме прекрасни учители.Участвах и в национална олимпиада по химия.Благодарен съм и на баща ми,че се отказах от този техникум.

234

Офис

преди 1 година

За мъртвите или добро или нищо, та добре ще умря тази га.д предателска, много ме е яд че не *** камъни поне 15г. в Чукотка. А който мисли че не е бил предател - да види вилата му в Швейцария за седем милиона и как е чел лекции, типичен вербуван предател.

233

до 304

преди 1 година

Живял съм и по времето на Тодор Живков. През 1978 годинамаше конкурсен изпит за техникум.От 50 кандидати имаше една шестица,аз бях изкарал 5,75,една четворка и една оценка 3,25!И 46 двойки!После някой от тези с двойките си изкараха документи,че са деца на АБПФК.И дойде класирането.Кандидата с 6,00 и аз със 5,75 бяхме приети.Както и 28 кандидати с двойки,но деца на АБПФК! Баща ми като видя разултатите каза-ако искаш учи тук,но ще си все в немилост! И така се отказах.Та не ми хвали комунизма!

232

Анонимен

преди 1 година

Дали ще се намери място 2 квадрата от 17 млн квадратни километра да го погребат?!? He, за мъpшата на тоя гнyceн предател няма място в руската земя, да си го ровят американците, англичаните и германците, на които продаде Родината си!!!!

231

Ден на траур

преди 1 година

Почина великия Горбачов, най-великия сред великите. Хората по цял свят тъгуват и се молят, но това не се отнася за българските русофили. Само им прочетете коментарите и ще разберете, че не са хора!

230

Влади-Мир

преди 1 година

Правилното е: че Путин ще съгради всичко, което горбачов съсипа!!!

229

Анонимен

преди 1 година

Абе руснаците по принцип си пият ама си представям какво се случва тази вечер. Няма един трезвен руснак-утре и в петък няма да се работи, а ще има три дни всенародни празненства и безпаметно напиване.30ти август ще стане национален празник. Фена на американски пици отече и каналя....

228

Анонимен

преди 1 година

Заради перестройката, ПРОКЛЕТ ДА СИ!

227

Сата НАТО

преди 1 година

Кой ви излъга, че "на път" се пише слято?

226

Анонимен

преди 1 година

Дали ще се намери място 2 квадрата от 17 млн квадратни километра да го погребат?!?

225

Анонимен

преди 1 година

Айде наздраве, ...специално за него дяволите правят перестройка за 10-ти (допълнителен) кръг и готвят специални казани)))

224

Анонимен

преди 1 година

Путин изгради всичко, което Горбачов разруши.

223

Анонимен

преди 1 година

Абе в ада дали има pizza hut, или ще яде от казана врелите лайhha, които сам изтропа по време на жалкия си живот?!?!

222

фалшиви новини

преди 1 година

Отново манипулации на общественото мнение!

221

Хахахха

преди 1 година

На път? Опозори народа си за столетия. Жалко нищожество.

220

Анонимен

преди 1 година

Извинявайте ама не мога да си представя Путин да рекламира американски пици както го е правил Горби

219

Анонимен

преди 1 година

Цивилизацията следва естествения си път. Циреите, колкото и да са вредни и болезнени, рано или късно отшумяват, а за големите въпроса се решава със скалпел. Е дошло е времето иначе цивилизацията ръскуваа да се натрови и тогава лечението е по скъпо. Всичко е ясно, само се чудя нашенското акне дерматологично ли ще го чистим или ще го горим с адски камък?

218

Анонимен

преди 1 година

До До анинимен 289, дъртия през 1970 е влязъл в тежка форма на отрицание на действителността и така ще си умре. На Запад има диагноза, психичноболен. В България диагнозата се казва русофил и точка.

217

Анонимен

преди 1 година

Малотелесния кръвопиец Путин вече съсипва всичко постигнато от Горбачов. Руснаците пак са занулени, да им е честито и да си ползват газа за 100 години напред. Ние нашите находища от 1.5 трилиона запаси ще си ги разработиме, ще ползваме и ще продаваме из ЕС както и когато ни скимне. С Русия повече не ни занимавайте, ок?!