55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60БВП на София е 40%, но там живеят 2 милиона, съвсем нормално, обаче твърдението, че хранили "прованса" е пълен абсурд, според мен е точно обратното :)))

54

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Според най-големия Исторически парк в света до Варна, София ще бъде на режим на тока тая зима! Напускайте пропадналата американска столица докато е време!

53

Анонимен

преди 1 година

Оставка, пешкир!

52

Този Който

преди 1 година

Писна ми с пари от бюджета да бъде дотирано отоплението на Софиянци!!!!! И аз плащам данъци, и аз плащам сметки! Не съм втора ръка човек.

51

Реалист

преди 1 година

Крадливите ни политици са изненадващо единни когато става въпрос за далавери с държавни и общински фирми. Служебния Гълъб на Радев отпусна едни 800 млн. лв. от нашите данъци, за да може ГЕРБ да "гарантира" отоплението на софиянци... Иначе се готвим за избори и всички повтарят: "Гласувайте за нас, ние крадем по-малко"

50

Софиянец

преди 1 година

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука почти не плащаме ток - има 5 мегавата фотоволтаици при консумация 1.5, тоест и зимата произвеждат достатъчно ток. Топлото е евтино, понеже къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на отровни супермаркети, защото има био оранжерии и био магазини и мед.център с кадърни лекари. Сега построиха и 4Д кино, ресторанти, конна база, барове, конна база, стрелбище и римски спа център с римска минерална баня. Пълно е с млади хора.

49

Анонимен

преди 1 година

Какво се произвежда в София, че да генерира БВП, то повечето бизнеси са в сектора на услугите.

48

Анонимен

преди 1 година

В София отдавна няма софиянци!!!!!! Истинските софиянци не живеят в тази ***!!!

47

Самокритичност

преди 1 година

Никога от Герб...1. 12 г. една търба не направиха 2. Магистрали на бабуни 3. Цени на СМР по високи в пъти от Норвегия....и имат наглостта даже да се появат отново----Срам, наглост и безочие....това са Тиквата , калинките и приближените им.

46

Анонимен

преди 1 година

"80% от БВП може да е от София" какво БВП събрали се половината да работят по чужди супермаркети и некви франчайзи. Половината им магазини по центъра пълни с китайска стока и си я препродават едни на други с надценка. И кво е тва БВП и къде отива? По бензиностанциите и джобовете на дилърите. Страшни параШУТисти са над 80% от населяващите София. Всеки пети под 30г доставя пица с колело или е таксиджия и тва било БВП, хахахаха.

45

Анонимен

преди 1 година

Докато беше Гроб на власт,тая крадеше с усмивка.Защо усмивката и замръзна?Защото не може повече да краде или защото някой може да и потърси сметка?

44

Фон дер Лайен

преди 1 година

Приятели ЕС мисли за вас. 1000 лева парно гарсониера, 1500 двустаен. ако нямате пари банките ще ви осигурят кредит срещу залог на жилището.

43

До Глупена кореняк

преди 1 година

Ако кажеш как София издържа Варна, Пловдив, Бургас и т.н....., цена нема да имаш :))) Лидъл е чужда верига, има е навсякъде в БГ, какво ми даваш пример с нея :)))

42

Фандупкова

преди 1 година

Порното за софиянци е гарантирано, пак ще са от страната на булката.

41

Бай Илийчо

преди 1 година

Дъ са топлат с авропейските гей паради!

40

Анонимен

преди 1 година

"София не може безкрайно много и дълго да издържа провинцията" - продължавай със селяндурския начин на разсъждения и до 20 години и тук може да ни врътнат един Майдан. Аман от балъци дето издържат провинцията. Как пък не видях един от София да дойде да изхарчи и 1 стотинка в Силистра, Русе или Хасково, ама все повтарят, че издържали някой. 80% от БВП може да е от София, ама 90% от маме и тате на софиянците са тръгнали от онова дето плюете. Самозабравили се ***.

39

Анонимен

преди 1 година

Нема да се къпите бе ceляци. И без това си миpишитe на оборска тор и вкиснато зеле.

38

Анонимен

преди 1 година

Не може столицата да има за лице това дърто, ***, комунистическо изродче.

37

Анонимен

преди 1 година

Юрдечка усеща жегата и май ще напуска потъващия кораб първа.

36

Анонимен

преди 1 година

"обаче сметките продължиха да идват, от топлофикация не може да избегаш" - така е, на мен панелката ми е на първи етаж санирана от всички възможни страни включително и пода(тавана на мазето). Сложил сам и гипс картон по вътрешните стени и XPS на пода на терасата и дограма имам и температурата дори когато навън е -20 не пада под 17... И въпреки, че никога не ползвам парно (даже се къпя със студена вода по метода Уим Хоф от 2 години) винаги ми идват сметки за по 60-80лв. Такъв е живота в ЕС.