382

Анонимен

преди 1 година

AGM-88 вече *** *** в Украйна, благи кадри излязоха из пространството. Погромът ще приключи някъде зад Урал.

381

ха

преди 1 година

И луната да не забрави!!!

380

Хой

преди 1 година

Много глупости изчетох,но като тези тук не бях.Пожелавам на всички русофили,да живеят като руснаците в Русия.

379

OMG_Lucker

преди 1 година

Два славянски народа били Русия и Украйна казваш г-н Анонимен 420. Ами то и ние сме славянски народ и Сърбия също, а видиш ли когато осъществяваме Съединението на Княжество България с Източна Румелия точно сърбите ни обявяват война. Не Турция, а Сърбия и това е само един пример, има много такива.

378

Анонимен

преди 1 година

Не разбрахте ли че Украйна е поприключила. Всичко са празни приказки.

377

до Скоро

преди 1 година

След месец като не можеш да си платиш газта и тока, тоя мощен ти ще го изядеш!!!

376

до Горката Русия

преди 1 година

за това плащаш с 30%,за газ точно от горката Раша, кой кого пидритва.... май ритника е към теб

375

Анонимен

преди 1 година

На циркаджията зеленски е простено, но на тоя сайт дето се спира на простотии - едва ли!

374

Дочо Булгуров

преди 1 година

Слава кокаине,Човека си живее в свой собствен свят.Поне смени дилъра бе

373

Анонимен

преди 1 година

сащ имат големи успехи с иранските дронове -- в персийския залив не смеят да влязат като едно време.

372

Селянин

преди 1 година

Дори и по някакво чудо да придобият военна мощ и да победят руснаците, връщането на отцепените региони не го виждам как ще се случи, след 8 години обстрел, противопоставяне и нарастваща враждебност. Можеше да си ги върнат , ако бяха направили населението да иска да се върне, никоя власт не може да издържи срещу хората, но Порошенко, а после и Зелката направиха точно обратното - затвърдиха омразата на сепаратистите към централната власт

371

Анонимен

преди 1 година

Тази война е срам за Русия и Украйна - два славянски народа. Но САЩ и ЕС имат най-голяма вина за всичко това. И вместо да спрат самоубийството, подклаждат пожара... Светът вече няма да е същия и икономическите последици ще са за всички хора по света.

370

Бигот

преди 1 година

Убеден съм че руски агенти са натоварени да пазят живота на Зелката, защото благодарение тоя човек с нереалистични представи, руснаците ще вземат не само ДНР и ЛНР, ами и половината Украйна, а може и цялата. Макар че по-добре да оставят парченце от западна, за да бъде плашило за всички "вижте какво става който се подложи на запада"

369

Анонимен

преди 1 година

Пак се е кристализирал зеления!

368

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама бивша Укриана ще си върне териториите ДРУГ ПЪТ !А укро-нацистите дето уж са започнали бленуваната "контра-офанзива", тази сутрин са видяли и най-вече усетили откъде изгрява слънцето... от изток, разбира се, от СОЛНЦЕПЕК-овете, а също и откъм зад Урал (за по-сигурно)

367

Анонимен

преди 1 година

Пускането на персоналните компютри на световния пазар за потребители и интернет е смъртна присъда на американската система за ограбване -- информацията почва да си тече свободно по целия свят. Самите американци признават, че губят информационната война срещу Русия.

366

Анонимен

преди 1 година

Разпадането на американската империя е неминуемо.

365

OMG_Lucker

преди 1 година

Баш така ще стане! Вервайте му. Трябваше да се действа ПРЕДИ да започне войната, а не да обстрелват Луганска и да готвят атака на Донецка област. Също така Зеленски реши да си отваря голямата уста и да приказва на всеослушание как щели да имат ядрено оръжие. Е, квото търсиха- намериха го. След като почна войната, вместо да преговаря, той слушаше задокеанския си "брат". Е, наслуша ли се? Губят ли територия ежедневно? Губят ли жива сила? Разтуриха ли страната си? Избягаха ли милиони по чужбина?

364

Дано!

преди 1 година

Бог да Е с тях!

363

R.A.T.M

преди 1 година

Нищо не могат да си върнат, само приказки само да не спират парите и доставките на оръжие. Когато Русия анексира Крим Украйна им спря тока и водата, сега в Донбас разхвърлят противопехотни мини лепесток и има десетки цивилни без крайници и как точно ще си върнат тези земи, ще избият хората, които живеят там ли ? Идва зима после пролет, ще е минала една година, а Крим, Донбас все още ще са руски.