87

Край

преди 2 години

Нищо не може да спре Русия да присъедини областите с руснаци. Няма как да ги оставят на Азовци. И САЩ го знаят но ще продължават войната до последния украинец.С приятел като САЩ врагове ти не трябват.

86

toti

преди 2 години

Рано или по късно,но всички ще изпукаме и никой няма да му пука,само се перчите и ежите като утровни жаби в плитки води !!!

85

До ФФФФ

преди 2 години

Щом питаш, ще отговоря на въпроса ние къде сме. За момента сме в орбитата на Англия и САЩ, заедно с Румъния и Македония и Черна Гора, предполагам. Сърбия е с Русия и Китай. Албания и Босна залагат на Турция. Дали нещата ще останат по този начин и до кога няма как да кажа. Къде ще бъдем след няколко години също не мога да кажа. При нас точно се преплитат много интереси - и американски, и руски и турски.

84

Анонимен

преди 2 години

Не е лесно като си затънал до уши в блатото но този път няма и кой да ви подаде пръчка да ви спасява вашите " партньори" и съюзници кой бяха ??? гледат отстрани как потъвате безславно

83

фффф

преди 2 години

До ЗАПАДНИЯТ МОДЕЛ АУТ? ние къде сме в този нов свят, около кой полюс се въртим?

82

zor

преди 2 години

На 85 години за къде се е забързал?

81

Анонимен

преди 2 години

лавров си мисли, че русия ще е полюс в някакъв нов многополюсен свят. всъщност, русийката принадлежи на китай, там ще се вземате решенията...

80

ЗАПАДНИЯТ МОДЕЛ АУТ?

преди 2 години

Журналистите от този сайт са изпуснали най-важното думите на Лавров, а то е, че: "Западът може да забави създаването на многополюсен свят, но не може да го спре".Тоест светът такъв, какъвто го познаваме със всичките си западни правила и клишета СИ ОТИВА. И никой не ни пита дали ни харесва или не.

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 "Браво на Лавров ,бавно но сигурно денацификацията продължава" Вярно е. Вече Просия няма 45 хиляди нациста, с които да сее терор и фашизъм. Няма я и доста от техниката, с която да го правят. :))))

78

Философъ

преди 2 години

Истината е само една: джуджетата са се оплели, като патета в калчище и не знаят каква нова лъжа да сътворят.

77

Анонимен

преди 2 години

Браво на Лавров ,бавно но сигурно денацификацията продължава.г-н Лавров пожелавам ви догодина по това време да изтикате последния нацист до полската граница и България отново да се хване за полата на м..а.й...ка Русия .Само това е спасението за нас като народ.

76

Анонимен

преди 2 години

Вие сами се унищожавате вие сами се върнахте в 19 век с варварската война вие показахте на света че той върви напред а вие не сте мръднали в цивилизованото си развитие Империите останаха в историята вие сте там затова няма кой да ви спира или забавя защото сте назад във времето

75

хора

преди 2 години

Китайски военни в Украйна!

74

Анонимен

преди 2 години

Кога в България ще има протести , против войните в Йемен и Сирия ???

73

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН ... Е, Баце е по-добър ''къде-къде'' с ЕнглийскиО !

72

Анонимен

преди 2 години

Тез все някой иска да ги спира горките. Никой не ви трябва за това. Сами си го правите.

71

Анонимен

преди 2 години

Фашистката дясна идеология на Александър Дугин е водеща за Путин и Лавров. У нас същата дясна фашистка идеология се разпространява от политици, общественици и журналисти. Доскоро не знаехме откъде черпят идеите си. Но след убийството на дъщерята на идеолога, десен фашист и империалист, истината лъсна за Волгин, Янев, Андролова, Копейкийн, че даже за Карабовский и много други.

70

До 75

преди 2 години

А САЩ кога ще си платят сметката за водените от тях войни?

69

Анонимен

преди 2 години

Прилича на вампир от филм на ужасите

68

Анонимен

преди 2 години

Доволен съм да ви забави :)