84

Христо Христов

преди 1 година

Ако Бенелюкс граничеше с Турция' по границата щеше да е 1000 пъти по-зле от коли и купувачи.

83

До 84

преди 1 година

Съпричастност са тия дето захранват турската икономика, а не българската! Аз веднъж бях в турция за ден и нито стотинка не им дадох!

82

Гербер

преди 1 година

ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ДА НАПУСНЕ ЕС И ДА СЕ ВЪРНЕМ В ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ДА ИМАМЕ НИСКИ ЦЕНИ И ВИСОКО КАЧЕСТВО! ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕМ ЛИРАТА, А НЕ ЕВРОТО, ЗАЩОТО ЛИРАТА Е ЕВТИНА И ИМА ЕВТИНИ ЦЕНИ! ГЕРБ ПОБЕДА!

81

Анонимен

преди 1 година

тЪ-пи на границата.

80

Проф. Иво Христов

преди 1 година

80% от българите са п0турнаци!

79

Бай Ганю

преди 1 година

Съжялявам,че не си останахме под турско робство.. по бай султаново време бяхме по добре! Га дните руснаци прокл ети да са задето ни освободиха!

78

Анонимен

преди 1 година

Турците правят сирена и млека по различни рецепти.Там може да се насладиш на истинско краве,овче,козе кисели млека ,сирена ,кашкавали ,както и онези по арабски рецепти къдравите сирена и кашкавали и не е нужно да търсиш ферма.Продават в магазините навсякъде.Извара имат сто вида,прясна без *** вътре,ти само като хапнеш и се сещаш за старите времена по нашите села

77

Българин

преди 1 година

В Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна има много по-качествени и евтини храни, местно производство, но п0турнаците си обичат Майка Турция!

76

Бойко Борисов

преди 1 година

Ми вие що не правите качествени храни като турците бе?? Щото сте гербави д3били!

75

Анонимен

преди 1 година

Порция дюнер в България е 8 лева, а там 4. Маслините там са 4 лева, тук 12За една година управление на ПП, цените в България са в космоса

74

Анонимен

преди 1 година

Суджука в Одрин ,а и в цяла Турция си е скъп,но пък няма такъв аромат.Там закуска с печен суджук яйца и зеленчуци е класика:))

73

Анонимен

преди 1 година

До там ни докара крадливото правителство на БКП, ДБ и Продължаваме Поскъпването

72

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Пр0стите хора са бедни, а умните хора са богати! Точка по въпроса! Щом си беден, значи си пр0ст!

71

Анонимен

преди 1 година

Това е промяната на кирчовците. Българите ходят да си пазаруват от там, защото тук е два пъти по-скъпо. В същато време стотици сирийци, афганистанци необезпокоявано влизат в страната ни.Пълен Провал

70

Анонимен

преди 1 година

До 67 Те пък едни българи,Мустафа Митков и Айсел Отишли на пазар у родната си държава. Направо да си остават там

69

Анонимен

преди 1 година

Това с границите се превръща в пълна лудница.Не е нормално да чакаш 5 часа и някой дошъл преди 5 минути да мине първи. Преди гишетата трябва да има някакъв ред,който да наложат властите.Хората за това се ядосват.Не е редно да има саморазправа и не трябва да се допуска.То цяло лято е така и на Калотина е същата работа.Не е работа на пътуващите да въдворяват ред.

68

Анонимен

преди 1 година

Колко точно български граждани са с изселнически произход?Деца ,че и внуци на екскурзиантите колко са?Едва ли пропускат шанса да станат ЕС граждани и да си пътуват свободно и работят из ЕвропаПитам, защото с тоя мигрантски натиск аега- не ми се мисли какво ще стане ,ако в Турция настъпят някакви сътресения и изведнъж решат да се връщат в България.Сигурно ще са повече от половин милион с потомството.

67

Асан

преди 1 година

Суджука кач пара у Одрин да пълня 1 багажник :)))

66

д-р Исня

преди 1 година

До МхмКъде видя сирене по 20 лева? Аз виждам само хидратиран бел прах за 34 лева! Който консумира сирене и кисело мляко от магазина отдавна вече не знае що е то натуралното. От краваря като взема мляко и подкваса, знам, че киселото мляко жълтее. Не е тебешир. Същото е и с кравето сиренето. Аз купувам овче от овцевъдката в съседното село. Цената е малко под магазина където същото би било 60 лева за кило. В Турция съм чувал, че в магазините е подобно като нашите домашни.

65

Исторически парк

преди 1 година

Нема такива маз0хисти като балгаретата.. ония ги колят с ножове, а те се бутат да ги тъпчат с парите си..