246

Щирлиц

преди 2 години

Яко!

245

Те вече са се разбал

преди 2 години

До Зоз-ko за размана на обеми газ при търговски операции swap му викат по модерному единият продава газ и другият и той, кото не ще руски ще купи ирански *** парите ще ходят в русия там където РФ може да продава но Иран няма достъп обратното, та така дракими смехурко

244

Владо

преди 2 години

И любимото ми Дойче Веле не закъсня с вторият прочит на пасквила си. Статия втора свежест. Все пак ме кефи злобата и ядът който изпитва русофобното войнство ... не че има нещо вярно в драсканиците но е готино да гледаш как беден съсед му текат лигите като гледа в чужд двор че има парти с барбекю а на него не му дават щото е магаре :-D

243

Зозо

преди 2 години

Само БГ слyгите на психопата още се надяват да получат евтин газ от Блатная :)))))) Готови са да лазят в Кремъл :)))))))))))))) Не осъзнават, че Газпром е оръжие, не е фирма.

242

до 267

преди 2 години

на газ не е АЕЦ ама е пак на руско гориво, а топлофикация? а заводите ?а дали няма да минем на режи на тока като всеки мине на отопление на ток след 1 месец ?

241

Анонимен

преди 2 години

До 262 Анонимен . . . . Навсякъде в Европа газохранилищата да пълни на 60 до 80%. Дори и молекула газ повече да не получим, пак ще изкараме до март с наличното. После почват да работят новите терминали за втечнен газ и Русия отече в ямата. А инфлацията в Европа бие есякакви рекорди!

240

Шаркчо

преди 2 години

Не четеш статията. Те газ си внасят от другаде вече. И тепърва ще внасят все по малко. По твоя пример. На бензиностанцияията спират да зареждат зареждат от други. Но бензиностанцията налагат санки за технологии компютри и разплащане. Тази бензиностанция в момента продава на мега ниски цени на гетото!И ванся военна техника от друга такава санкциониран бензиностанция. Някакви неща се случват в третия свят

239

Анонимен

преди 2 години

Токова е споразумението с САЩ съответно Русия си получава обезщетението видно е че не реализират загуби от това.Както се казва , Европа е силен играч които трябва да бъде отстранен от играта и за сега отстраняването върви успешно.

238

Анонимен

преди 2 години

Не я мислете Русия! Тя вече сключи договори и се строят нови газопреносни системи към Китай, Индия, Иран и др. Това не са бедни държави, а много бързо развиващи икономики. По-бедни от нас няма, защото по-продажни мекерета от нашите политици няма!

237

До 253

преди 2 години

Мислиш, че АЕЦ е на газ ли???

236

Анонимен

преди 2 години

Техен си е, ще го пряват квот си щат. Ние да му мислим.

235

Истината

преди 2 години

Русия се оказа, че е с най-тъпите си управляващи откакто съществува.

234

Антикомунист

преди 2 години

Идиотщините на тази престъпна държава нямат край, изгарянето на тези огромни количества газ застрашават целият свят. Не вярвам " приятелите" им да са доволни от факта. Наложително е смазването им икономически и нова революция, антикомунистическа...

233

Дедовия

преди 2 години

Европа се оказа, че е с най-тъпите си управляващи откакто съществува.

232

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно като мине зимата и апокалипсиса не се състои, какво ново ще измислят троловете, с което да заплашват. Навсякъде в Европа газохранилищата да пълни на 60 до 80%. Дори и молекула газ повече да не получим, пак ще изкараме до март с наличното. После почват да работят новите терминали за втечнен газ и Русия отече в ямата.

231

Анонимен

преди 2 години

Германия строи 6 терминала за втечнен газ. Дори Албания стои такъв. Да, следващите 6 месеца ще са трудни, но ще минат. Всяко нещо минава. Но после трудното ще стане за руснаците. Европа има пари и ще намери, от къде да купува. Въпроса е Русия как ще продава на тези, които нямат пари.

230

Анонимен

преди 2 години

Народ, който блуждае из Европа и търси какво може да се разруши, унищожи, ей така, само за развлечение. (Достоевски)

229

наблюдател

преди 2 години

Обикновените руснаци мизерстват,но това не интересува управляващите.

228

Анонимен

преди 2 години

понеже сме еуроатлантици *** и америконагаждачи и санкционери ще ядем дървото след 2-3 месеца

227

Анонимен

преди 2 години

Да руснаците имат газ в излишък , а нашето газово хранилище е празно парадокс , защо ли просто липса на комуникация между нас и руснаците.Що се отнася до северен поток , Siemens са закупили компанията производител на турбините по северен поток и си правят политическа продажба на продукта , имат явен интерес от такава продажба а това е частна компания която няма да изпусне печалбата и съответно я реализират ,добър бизнес, защо ли компанията търси печалба ами това им е работата.