9

Анонимен

преди 1 година

За ***-*** е важно да угоди на някого(обикновено все на грешната страна), да се бие в гърдите къв герой е, всички да разберат и господарите да го поФалят. Евентуално и да му платят. Държавата.......тя все някак ще се оправи, нема нея да мисли.

8

Анонимен

преди 1 година

Колега прав си сложи си лайк. Гласуването е важно.

7

Анонимен

преди 1 година

България е най-пропадналата държава с най-пропадналите дребни душици. Няколко хиляди продажници пискат на жълтите павета и ни вкараха в невиждана криза. Унгария, Германия, Швеция, Нидерландия, Франция и Италия си оставиха вратички да си взимат всякакви суровини от Русия и спряха с празните приказки. Затова България ще е все бедна и все пропаднала. Никога не си гледаме интереса ...

6

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

СЕГА СЕ СЕЩАМ ЗА ДЕСЕТЕ НАПАСТИ КОИТО БОГ Е ИЗПРАТИЛ НАД ЕГИПЕТСКАТА ЗЕМЯ. КЪДЕ ЛИ Е ТАЗИ ЗЕМЯ, КОЙ ЛИ Е ТОЗИ ЕГИПЕТ.

5

Анонимен

преди 1 година

На който си мисли за страната, не му пречи кой ще му строи атомните централи. Ако трябваше у нас, щяхме на Сатурн да търсим, само и само руснаци да не са.

4

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

Орбан води народа към Обетованата Земя! а Русия е Номер 1 във всичко, просто не са самохвалковци като САЩ, които поне аз не вярвам, че с новите им инженери подпиране не по акъл, а по цвят на кожата, могат да построят дори централа на Въглища!

3

Анонимен

преди 1 година

Как е възможно това Кирчо нали са бензиностанция с ракети и ядрени бойни глави?

2

хаха

преди 1 година

Германия ще купува руски газ и даже ще строи още тръби, Унгария ще строи руски АЕЦ, а ние накрая ще се окажем най глупавите. Излишно се репчим на Русия и накрая нито газ нито АЕЦ. Само едни развалени отношения. Щото сме големи евроатлантици нали.

1

Анонимен

преди 1 година

Как така нали Русия е фалирала и изостанала?