31

Анонимен

преди 1 година

Като се копае за ресурси постоянно се опразват пространства и водата пропада, освен това тези горива отдолу са горещи и ние си объркваме сами атмосферата ,която е в баланс благодарение на милиони години спокойна естествена еволюция на химическите и биологични процеси, агресията към Земята винаги се връща като бумеранг

30

18

преди 1 година

До Анонимен..... Би ли пояснил?......... Пояснявам. Тук един колега твърди, че нямало проблем, понеже водата оставала в атмосферата. Обърнах внимание на факта, че това не е много успокоително. Ако цялата вода отиде в атмосферата и си остане там, ще ни трябват хриле.

29

бай ганююю

преди 1 година

с тези статии предназначени за олиХофрени и копи пейст и нищо конкретно...най много вашия сайт да пресъхне и да изчезне...този Хумрел сайт вече и заглавията не стават за четене и коментарите се пишат само от душевно болник трХолове...нека във фейсбук и други социални мрежи всеки да докладва страницата на този сайт днес бг.за разпространение на фалшиви новини,омразна реч и насилие!!!аз този сайте ще го блокирам от гугъл търсачката!!!

28

Към 26

преди 1 година

В следствие на "глобалното затопляне" ледниците с топят и нивата на океаните се повишава - от там идва недостига на вода.... не се ли връзва? Звучи логично нали. Нека сега всички да се хванем за ръчички и да попеем Кумбая :)))

27

Анонимен

преди 1 година

пресъхват на днеса сметките и трябва да на(пре)пишат поредния бейт от дойче зеле

26

Анонимен

преди 1 година

Стига глупости къде ще отиде тая вода в космоса ли?

25

До 24

преди 1 година

По цял свят реки излизат от коритата си след проливни дъждове и правят наводнения всяка година, каква канализация? Какви 5 лева?

24

Анонимен

преди 1 година

Абе хора, казват ви, сушите по водните корита по цялата земя са в следствие на комплексни фактори, като най-значимият е глобалното затопляне, а вие говорите за локалните ни наводнения от валежи, които са в следствие на запушените ни и неподържани шахти, както и изсечените гори!? Двете неща нямат нищо общо.

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 - Не съм сигурен, че разбирам какво искаш да кажеш. Би ли пояснил?

22

anon

преди 1 година

Ако Путин одари АЕЦ Запорожие на нищо няма да заприлича Земята :D :D :D

21

Анонимен

преди 1 година

Аз обвинявам комунистите!

20

Журналист преписвач

преди 1 година

Вижте, мойта работа е да драсскам и да ви карам да четете буламача, преписан или набързо скалъпен от мен. Днес пиша за сушата, утре за потопа, важното е да драсскам без-спирно защото иначе няма парички и следователно няма папане, просто е....

19

.

преди 1 година

В България си имамем планини и водни ресурси. Всичките реки на гърция идват от България, включително и Вардар.Тук сме си добре, само глобалистите да се разкарат.

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ............водата остава в атмосферата, така или иначе........ И като отиде цялата вода в атмосферата, с плуване ли ще се придвижваме?

17

объркан

преди 1 година

Днес пишат за суша а утре за проливни дъждове и наводнения... ходи разбери, важното е да се пише за природни бедствия и човеците да са причината, че земята се върти хехе

16

Нещо да плаши плебса

преди 1 година

Сега сушата е на мода. Преди години озоновата дупка беше плашилото.

15

Анонимен

преди 1 година

До пепи "А къде отива водата като материя ." .... Питай Софийска вода, те имат опит с изчезването на водата.

14

Грета Тунбърг

преди 1 година

Не се връзвайте на журрналята, всичко е лъжа и измама. От паниката на хората се изкарват много пари... вода бол

13

11

преди 1 година

тоя професор в Карлуково ли е в момента??

12

аман от глупости!

преди 1 година

Където е текло, пак ще тече. Никой не ни е виновен на нас човеците, че в иди0.тската си самонадеяност живеем с убеждението, че светът започва и приключва с нас и всичко, което моментно ни засяга е вселенска катастрофа. А като добавим и алчността на "елита", стигаме до подобни алармизми.