29

Тошо

преди 1 година

От къде мина тоя автобус, как стана така, той да не е игла, кой го пусна и защо не му се спукаха гумите, а е дошъл чак до тук!!!Виновни има и те не са чужди граждани!Срещу това чудовище следа са излезе с такова голям военен транспортьор или пъксъс специални куршуми да се спукват гумите или да се пръсне предното стъкло.Ами ако беше се и запалил с тия хора, тогава кой щеше да носи отговорност !????Светла памет на двете момчета и съболезнования на близките им!

28

ВУЗ

преди 1 година

Така е, закриха ги милиционерските учулища от едно време. Едно такова е завършил и лидера на Герб, който беше и три пъти министър председател на България. Като гледам как вървят нещата, ще е най-добре ако направят училище за министри. Скоро и те ще станат дефицитни.

27

Възмутен

преди 1 година

Тикварски Абсурдистан!Едно време за милиционери имаше училище и разни школи...пък и казарма учеща на ред и дисциплина!Сега от дискотеката-милиционер незнаещ какво да прави!

26

Анонимен

преди 1 година

Не може да се стреля по автобуса, представете си, че е бил отвлечен и пътниците вътре не са виновни!

25

Компетентен

преди 1 година

От видеото се вижда, че си е полицейско самоубийство. Лошо координирана акция.

24

Анонимен

преди 1 година

Видях видеото. Кой ли от двамата полицаи е шофирал? Трудно ми е да кажа, че е смела постъпка, по-скоро безразсъдно ми се струва...

23

А

преди 1 година

Как са минали границата? И защо полицаите са били в колата? Има нещо нередно

22

Анонимен

преди 1 година

Пълно безумие. На записа се вижда как патрулката в холивудски стил препречва пътя на автобуса. Дори и да нацепи спирачки това са 30 тона метал, не заковават на място.

21

Анонимен

преди 1 година

Минирайте границата с Турция и Гърция и стреляйте на месо да ги видим ще минават ли? и директно 30 години за каналджийство и свързаните с него лица да ги видим дали някой ще мине.... казва се както правят в САЩ заплаха за националната сигурност и не ни интересуват никакви права на незнам си какви "бежанци"....стреляш и толкова да не е бил там....

20

Анонимен

преди 1 година

Не е истина как тези момци застанаха на пътя на автобуса.

19

Анонимен

преди 1 година

Шофьора - клет хуманитарен сириец.Да ви лелината на всички либерални сбърканяци и полезните ви *** ,дето си оправяте головата сметка с живота като прецаквате света! Всички защитници на незаконните нарушители носят солидарна отговорност за тази трагедия!

18

До 12

преди 1 година

Да си жив и здрав ти ,това е важното!Гаранция,че тези момчета са много по стойностни хора от теб!

17

Анонимен

преди 1 година

Да не се окаже,че никой не е бил на смяна.

16

Чоки.

преди 1 година

Когато полицейска кола блокира преследвана кола,полицайте излизат от колата и стоят отстра и.Видял съм няколко случай.В страни,в които съм бил.Лека им пръст на тез момчета.Бог да ги прости.

15

Анонимен

преди 1 година

Ако шофьорът беше българин полицайте отдавна да са го застреляли. Обаче защото е арабски талибан е друга работата- ще го оставят да мине парадно целият град докато накрая не се блъсне в неква патрулка щото е ***.

14

Анонимен

преди 1 година

Така е в живота - като не върви, не върви... Колкото и да се мъчиш, ако Съдбата е срещу теб, оправия няма

13

Анонимен

преди 1 година

Дайте видеото от момента на сблъсъка, пуснаха го вече по други медии. Патрулката препречи пътя на автобуса и като видя, че той не намалява скоростта, се опита да се отдръпне, но автобуса я помете. Отзад други патрулки гонеха автобуса.

12

Анонимен

преди 1 година

Рисковете на професията.Малко прекалявате с новината за полицайте .Починали са -жалко.Всеки ден в Бг умират много хора.С какво тия са по-важни от всички останали ?

11

Нерегистриран

преди 1 година

За съжаление днес загинаха две млади момчета и платиха цената за чуждите грешки- корупцията в МВР, липсата на системна подготовка на кадрите, непрекъснатата смяна на все по-некадърни шефове в системата , системното неглижиране и прикриване на проблемите и на продажните им колеги, които са съдействат на каналджиите.

10

Анонимен

преди 1 година

Извинявайте! Не искам да говоря лошо за загиналите, ама не е геройство да се препречиш с патрулка на автобус. От уважение няма да напиша какво е. Автобус се спира с по-сериозни средства.