142

Анонимен

преди 1 година

Макрон предупреди Франция, че идва "краят на изобилието и безгрижието"

141

Анонимен

преди 1 година

Много показателен е натюрела на евроатлантическата цивилизация, а именно лидери-грохнал старец, многодетна жена-героиня, както енориаши в пенсионна, предпенсионна възраст, многоцветни икономически емигранти и местна хомо или нарко-младеж. Когато една цивилизация е в залеза си е най-трудно. Един познат работещ на Запад каза: мъжете и жените им са като мехури извън реалността-добре казано.

140

Анонимен

преди 1 година

Виждам два златни пръста:Турция и Китай. Лошото е, че и двата пръста нямат връзка с главния мозък.

139

Анонимен

преди 1 година

Този рог на изобилието който беше досега, вече няма да го има в Европа. Какво ще става - единственият начин да се запази позицията на елитите и да се избегнат бунтове и разрушаване на системата е въвеждането на фашистка диктатура.

138

Анонимен

преди 1 година

ЕС може да съществува само при постоянно растящо потребление и производство. Със скъпи енергии и ресурси това е невъзможно. Дори да промени модела "производство със свръх евтини ресури и скъп човешки труд" на "свръх скъпи ресурси и евтин човешки труд", пак няма да се справи, защото тогава нископлатените потребители няма да са никакви потребители, няма да имат пари да потребляват.

137

Анонимен

преди 1 година

Живеем във време на криза на човешкото съзнание и ще оцелеят само онези, които са със здрава психика и здрави инстинкти т.е.най-умните и най-първичните. Дуализмът е част от реалността. Всеки, който не си гледа интереса ДА ОЦЕЛЕЕ, реалността го изтрива.

136

Анонимен

преди 1 година

През 2016г проучване на евроамериканската общност дава следните резултати:Германски американци (13.9%), Ирландски американци (10.0%), Английски американци (7.4%), Италиански американци (5,2%) и Полски американци (3%) са петте най-големи групи. Проблемът е, че евроамериканците в САЩ намаляват за сметка на латиноамериканците и афроамериканците като за пръв път при последното преброяване сред младите евроамериканците са под 50%.

135

Анонимен

преди 1 година

До Споко На свещи.

134

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "На тези приказки че руснаците Виждаш ли бягали на запад Що не си стоя ли като било толкова хубаво според" - това го пишат винаги под всяка статия за Русия, и за дъщерята на Лавров че живее на запад.

133

Споко

преди 1 година

Споко, ЕС има технологии, ще се греем и ще се храним с технологии.

132

Анонимен

преди 1 година

На тези приказки че руснаците Виждаш ли бягали на запад Що не си стоя ли като било толкова хубаво според мене Това са пълни глупости Разбира се че ще отиде където е хубаво а никой не отрича че на запад живота е за предпочитане обаче работата отива натам че живота в Западния свят се променя Никой не знае как ще свърши това но едва ли Някой ще иска на запад ако познатия досега начин на живот се промени към лошо Важното е ние да сме си добре но ще е трудно с такива политици продажници и ***

131

баба мара

преди 1 година

не няма да се справи ще си пати и ние с ес където сме без референдум никаквипоуки от историята българия винаги на грешната страна защото сме безбожниции господ ни наказва

130

…!!

преди 1 година

Без газ няма торове, без торове няма пшеница, няма хляб! След като и така и така ще се плаща, да се взима, щом е платен значи е наш!

129

Анонимен

преди 1 година

Както казват, когато в 1-во действие има пушка на стената, тя непременно ще гръмне в последното действие. Не мога да преценя дали Путин е юдей, тенденциозно ли избиват славянския етнос в Украйна?! Ако Путин не е еюдей, вероятността атомната пушка да гръмне е голяма.

128

Ядосън

преди 1 година

Шампионската лига никога няма да е същата без Газпром. Химна на Шампионската Лига е направен от руснак и сега лицсенза за него ще бъде отнет така че честито погребване на Шампионската Лига Чао Децки Спомени

127

Анонимен

преди 1 година

Дългосрочно не..

126

Анонимен

преди 1 година

Тази зима може и да изкарат и в Европейския съюз Ами ние какво ще правим Не само тази зима Ами другите а като затворят а е ц тогава ще се молим на другите още преди 30 години ни продадоха хора които се отърваха безнаказано. ЕС малко да видят дали е хубаво да зависиш от друг най-лошото е че Европейския съюз играе по свирката на американците и Ако продължава така още по-големи беди го чакат американците са далеч имат си и газ и нефт И си играят с човешки съдби далеч от техните граници Разбира с

125

Анонимен

преди 1 година

дръжте си горивата нямя да се къпем и нямя да ползваме газ ще стоим на студено , ще ходим на палатки в калифорния там сега милиони американци под мостовете живеят абсолютно свободно без газ и парно фридом

124

Анонимен

преди 1 година

Левиатан е огромно юдейско газово находище и преди 2 месеца ЕС сключи договор за доставка на еврейски газ. Всичко е сюжет. Предполагам,че поради климатичните промени юдеите искат да си построят нов Йерусалим на територията на предците си: Хазария в Украйна. Войната е за фалит на Русия. БРИКС юдео-евро-атлантическия финансов, икономически и военнопромишлен елит ще ги разбият една по една. Резултатът ще е зверска нищета за човечеството, защото така им харесва!

123

Анонимен

преди 1 година

До До 143 Кой за какво ви е ползвал, като сте масово неграмотни. Тръгнали със света да се съревновяват, кучето у гЪзо не може да угоди. Толко сте зле