26

Анонимен

преди 2 години

Шолц е бърза куч-ка! Сега след като разбра, че НЕМА да доди кандска газ преди 2024 г. в Германия - пак ще завърти опашка в посока ГАЗПРОМ )))

25

Анонимен

преди 2 години

До тг Шолц може да е щастлив, ама обикновените германция явно не са много щастливи от Шолц! Едва ли ще са много щастливи и с цените от Канада.

24

Америкън Зомби

преди 2 години

да Живее Йосиф Бай Дэн! Да Живее Камила Харис!! Да Живее Нанси Пелоси!!! Хип Хип хУрей...

23

до Русоблизците

преди 2 години

Тя зимата е и завас, спомнете си Финландската война, която вие нарчате ЗИМНА, Европа преживя Хитлер и Сталин, Вярвайте ми, че ще преживее и Путин.

22

Евала

преди 2 години

Путин изгуби войната,изгуби и пазарите с газ.Сега ще гони дивото.

21

тг

преди 2 години

Вижте колко щастлив стана Шолц като се оттърва от руската зависимост. Всеки който се оттърпе от Рашистан му олеква и заприличва на Човек.

20

Анонимен

преди 2 години

От предизвиканата криза с руския газ губещи са руснаците.От тук нататък трудно ще установят партньорство с европейските държави.

19

Нет Рубля, Нет Газь

преди 2 години

Шоши, а Гледал ли си ХолиУдски Филм къде бягаш с бясна скорост с колата си от Бурята пред Урагана, и тъкмо се обърнеш и не виждаш Урагана вече зад себе си и си мислиш, че си го НадБягал и Хоп те Помете, щото не го виждаш зад тебе не щото си го надбягал, а щото той вече те е настигнала! Шоши, трябва да гледаш такива неща за да се ПоУчиш от Мъдростта на Собствените си ЮдеюСемит Американски Господари - те Притежават и ХолиУд!!

18

Анонимен

преди 2 години

Германия е преживяла две национални катастрофи и пак си е Германия,така че въпроса с руския газ е най малкият проблем за германците.Ще го преживеят!

17

Анонимен

преди 2 години

В момента реториката е изострена, старстите нажежени. В един момент обаче нещата ще се успокоят, като същевременно ще има и достатъчно алтернативи. Тогава руснаците могат да се включат отнов адекватно, като алтернативен доставчик. Голямата грешка на Германия и в частност Меркел, е че се предовериха на руснаците, въпреки ясните сигнали и многото призиви за алтернативи.

16

Руски хлебарки

преди 2 години

пак налазиха коментарите. С дивотии точно на равнището на насекоми.

15

Анонимен

преди 2 години

След 1 година когато германските компании ще започнат да са неконкурентно способни и германската икономика да колабира, ще видим дали ще е толкова весел...

14

астрофизик

преди 2 години

Русия е центъра на Вселената! От нея всички се отдалечават с космическа скорост, след Големия Взрив, разбирай нахлуването на руската армия в Украйна!!!

13

Немският Кики

преди 2 години

каква са си Лика Прилика!

12

xo

преди 2 години

ще поживем ще видим

11

Анонимен

преди 2 години

До Образ ... не е така! оня поне беше патриот и искаше германия да е над всички! тоя е повече като клоуна от покрайнините..

10

Американски Клоун

преди 2 години

така му казват у Немско!

9

Факт

преди 2 години

Да ама Не....

8

БАНко

преди 2 години

БАЙДЪНЧО И УРСЪСЕЛ ФОРДОЛАЙНО ОБЪРНАХА ПОСОКАТА НА МЕРКЕЛ ЗА ДОБРОСЪСЕДСТВО И РАЗВИТИЕ НА ЕВРОПА !!! ВКЛЮЧИ СЕ И МАРИОНЕТКА ШОЛЦ , НО ГЕРМАНЦИТЕ ЩЕ ГО ИЗТРАЯТ ДО КОЛЕДА !!! ОТ НОВА ГОДИНА СПОКОЙСТВИЕТО В ЕВРОПА ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕ С ПРОКУДАТА НА АМЕРИКАНСКИ ПОДОЛОГИ !!!

7

Шефрет

преди 2 години

Тоя и Урсула зимъска немците ще ги пребият с камъни и лопати