92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 132 Какво общо има това с нещата който стори Русия срещу България. Това са факти ве русороб, американци, англичани, ала-бала. Русия е враг на България. Русия никога не е искала силна България. Годините от 1944 до 1989 са били силни единствено и само защото тук са живяли ***. България е била щит на руснаците и сателит. Това е. Да не мислиш, че са дошли тук от добра воля. Не, от интереси са дошли да освободят русоробския ти гuз.

91

Футболен фен

преди 1 година

Започна ли руското първенство

90

До usa

преди 1 година

Изпий една зелева чорба, ще ти дойде добре...

89

Анонимен

преди 1 година

Путин направи стратегическа грешка че нападна Украйна. Трябваше да нападне България, на брега на Черно море щеше да срещне нашите русофили с изути *** обилно сапунисани и нагъ3ени на изток, щеше да прегази България за 12 часа със обилен обяд при президента Радев в София, от там трябваше да влезе в Сърбия където Вучич щеше да го посрещне насапунисан и огъ3ен, на следващият ден влиза в Унгария където щеше да получи ключовете на Будапеща от следващият нагъ3ник Орбан. Ама трябва акъл за това.

88

ФЕНОМЕН

преди 1 година

ТОЗИ ИЗВЕРГ НАРЕДИ ДА ПРЕБИЯТ ВАНГА!

87

Анонимен

преди 1 година

А дано ковидяса и му набият тръба и да му пратят Мангъров да го лекува с чайчета

86

Анонимен

преди 1 година

Всички путреоте и русоропчета при кобзон и диарията дугина!!!

85

Анонимен

преди 1 година

Сдобил се е с алкохолизирана мутра, евала, таман реших че отбягва традиционните руски ценности.

84

Анонимен

преди 1 година

До 115 Само, че преди 1978 бяхме избивни от поробителите си, не от "освободителите си", понимаешь. Бяхме освободени от поробители, които си настаниха веднага техните руски агенти тук. И е факт, че Русия беше против Сан Стефанска България, против съдинението ни и ссср създаде антибългарска Македония. Също е факт погрома на родни *** срещу техните съграждани. Разбираш ли това са факти, не русоробска пропаганда. Важно е да се разбере какво подкрепят патрЕотете.

83

до 110

преди 1 година

а бе американофил оръжите на българите беше руско !!!! ! ти каква кола имаш - българскка ли ! не случаин ви питам какво е култура !!!!!!!!!! на две магарета слама не може да раздели тръгнал с политика да се занимава затова си анонимен ! ни говор ни картина !!

82

Анонимен

преди 1 година

Медведев да ходи на свиждане на диария дугина и да не ни занимава повече

81

До 87 Петров

преди 1 година

Ако не беше нашата армия при Драва, руснаците най-много до Бухенвалд щяха да стигнат!!

80

Анонимен

преди 1 година

До До 102 Това комунистическо оправдание за зверствата на нашите русофили се изтърка.

79

До 102

преди 1 година

Все едно преди 09.09.1944 пък други хиляди българи не бяха избити от други режими. От време оно е разделението в българското общество. И това е, защото никой не може да прости и има омраза. За това има и воини. Насилието ражда насилие винаги. Когато хората разберат това, тогава ше има разбирателство и мир.

78

Анонимен

преди 1 година

Медведев е пребоядисал атомните бомби и сега никой не може да разбере че са на 50 тодини. Много умно момче е тоя Медведев. Ашколсун.

77

Костадин К.

преди 1 година

Здравейте! Колкото и да го плюят нашето море - все пак си има своите хубави страни. Със семейството ми сме в Приморско от няколко дни - водата на северния плаж е кристално чиста, пясъкът - суперситен, всичко е идеално.Вижте и снимките, които ви изпращам - водата е като сълза. Какво повече му трябва на човек през лятото?".

76

до 85

преди 1 година

До Анонимен а бе да имаш ядренно оръжие трябват и две АЕС КАКТО ТАЗИ В ЗАПОРОЖИЕ 1 имаш дълга шия и трудно ти стига до мозъка

75

До usa

преди 1 година

Хибрид...

74

до 104

преди 1 година

До АнонименЕТО ГО И АМЕРИКАНОФИЛА - ПР. .О.С.. Т !!! като обувката ми от гума

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 102 Проблема е че русофила е глух и сляп за истината, той вярва единствено на лъжите и сладките приказки на поробителя си от Москва.