126

Анонимен

преди 1 година

Въпросът за мястото на Русия в света днес е фундаментален и основополагащ. От всички нас зависи дали искаме да живеем в свят на глобално противопоставяне с всички произтичащи от това последствия или в относителен мир. И ако все-още някой има илюзии, че Русия ще бъде пренебрегвана и неглижирана като световна сила, нека помисли пак.

125

До От тук нататък

преди 1 година

Ха-ха "Подчинение на колене", абе вие ватняците сте големи дон кихотовци бе, борите се с вятърни мелници. Какви колене, кви пет копейки - запада си плаща за всичко на Русия, както и русия си плаща на запада. Всеки прави това в което е добър - запада технологии, а руснаците предоставят суровини за тях. Никой не е тръгнал да им взема суровните без пари или на сила. Като искат да не изнасят и да си ги държат.

124

От тук нататък

преди 1 година

На добрият запад ще се му се наложи да съжителства някакси с лошата Русия и да клинчи газ и нефт, ако не иска да кара каручки и да стои на студено. С Путин и без него, Русия е достатъчно разочарована от него, за да промени курса си към подчинение на колене.

123

Negodni

преди 1 година

Чърчил трябваше да е жив днес за да се самопотупа по рамото и да каже "видяхте ли?" - всякакви двугънкови оли-та *** тука се изказват за всички и всичко и имат трибуна. Преди такива са ги пращали по приложение да копат някъде в няква кариера на маййната си. Най-голямата ирония е, че същите ***-кухи *** искат точно подобно време да се върне. Русоробчета, разберете че ако се върне това време, хората все ще се гледат като кадри, а вие отивате 100% в Белене, необразовани и негодни!

122

Анонимен

преди 1 година

Днешна Русия е продукт на отношението на западните съюзници (в кавички) към нея. От 1917 г. насам експериментите с живи хора доведоха до днешното състояние на нещата и западът може да се сърди единствено на себе си за това. Руснаците бяха излъгани от великият запад, че от утре ще заживеят в западен рай и резултатът не закъсня. Сега ще им се наложи да живеят с Русия, такава, каквато е.

121

Анонимен

преди 1 година

Путин вече има проблем с Русия. Руската армия започна специални операции срещу пропагандистите на фашизма на Александър Дугин. В България също има пропагандисти на фашистките идеи на Александър Дугин по телевизията и радиото. Волгин, Калина Андролова, Копейкин, Стефчо Янев. Трябва да се уволнят дисциплинарно и да се съдят.

120

Литаков

преди 1 година

Укрите гръмнаха сума ти складове в крим, после пуснаха един фалшив дрон дето струва 1000 долара, а руснаците гърмят по него с ПВО ракети за милиони долари. Медведев си изтри поста в който се заканва че ако посегнат на крим, идва съдния ден. Обаче наште любители на дебелата вата много се връзват на гръмки приказки без покритие.

119

Варламов

преди 1 година

Импортозамещение по руски - сглобяват разни джаджи от китайски модули и компоненити и ги предтавят като уникални руски технологии. А най смешното беше едно роботче куче от алиекспрес - облекли го в черен плат като нинджа и му сложили гранатомет на гърба- поредния руски аналоГовнет. Смях в залата.

118

Вуте

преди 1 година

И колкото предатели на България, на Русия и на православието да се пръкнете няма да затриете любовта ми към Русия и всичко Българско.

117

Анонимен

преди 1 година

Слава за Украйна, че ни освободи от турското робство!

116

Анонимен

преди 1 година

Дойдохме си на думата, от много години насам, след много пазарлъци, жертви и пpъдни.

115

Българин

преди 1 година

Слава на Русия ! Обичам Русия, не заради газ или маз а защото са мои православни братя, защото в мрачните години наТурско робство са ни подали ръка, заради костите на всички Руснаци и опълченци на Шипка! Слава на Русия!

114

Анонимен

преди 1 година

Ане руските сили са много велики, знаем. Поискаха Киев ама нещо имаше пръц. Иначе са много велики.

113

Анонимен

преди 1 година

Абе колко била руската армия... вие в кой свят живеете? В днешно време са важни технологиите, а не толкова числеността. Та то на тази огромна територия само граничарите са сигурно стотици хиляди. По едно поделение във всеки край и айде още няколко стотин хиляди.

112

Пецанов

преди 1 година

Видяхме ги бе, 65 км колона към Киев я ушиха за седмица. Тези милиони войници са пушечно месо, то не е пети век пр.н.е да пратиш една голяма орда и да превземеш всичко. Трябва планиране и логистика, все неща в които руснака се обосира до уши. Побеждават германия във ВСВ само заради числено превъзходство в пушечното месо и мощната подкрепа на САЩ и Англия с логистика на храна и оръжия. До 2004та изплащаха лендлийз, а пък укрите тепъраа ще получават оръжия по лендлийз.

111

Анонимен

преди 1 година

Интересен преглед, макар и леко повърхностен. Все-пак е нещо, пред сухите сводки за жертвите и заканите от някоя от страните.

110

Анонимен

преди 1 година

Чета коментарите и пак не съм изненадан,клавиатурите титани на мисълта пак громят, НАТО ги подпира изотзадзе.

109

Анонимен

преди 1 година

До 141. Всъщност точно Байдън накара Путин да нападне Украйна и сега много се радва.

108

Леваков

преди 1 година

Русия воювала с НАТО, убити руски солдати 45 хиляди, убити НАТОвски солджъри - 0. Абе тея рушнячета много големи хитреци бе, как постиганаха такъв резултат във войнта с НАТО?

107

Дядя Кузик

преди 1 година

Антоновския мост е на трески тавариши. Ко ши праим сега? Понтони ли ше строим?