106

Анонимен

преди 2 години

107 Това просто не е вярно. Преди 1989 България бе затворена система, имаше забрана за пътуване на запад. Пътуваше се само, ако одобрят службите, на екскурзия, за обучение и то пак, със специално разрешение. Не се даваше на всеки валута в пълния размер. Дори беше забранено, в България да притежаваш валута, ако не си работил в Африка, Западна Европа и то пак, с разрешение на службите. Демокрацията я убиха пребоядисаните комунисти.

105

bbb

преди 2 години

Много критики, много нещо, оставете хората да си живеят живота, на който не му харесват сборовете и панаирите, да не ходи!

104

Селяк

преди 2 години

Важно е чалга и пукница да има.

103

Анонимен

преди 2 години

България е страна за събори, банкети,сватби и погребения. Бразилия ряпа да яде с нейния карнавал.

102

Анонимен

преди 2 години

Прехода от комYнизма към демокрацията беше извършен от комy,,нягите които бяха покрай бай ви Тошо. Та разграбването и беднотията в тая държава не са заради демокрацията, ами заради сменили си цвета комynяги. А това , че вие сте спрели консуматори на простотия, сте си виновни сами. Толкова ниско интелектуално ниво в голям процент на населението се отразява и на икономическите показатели . Факт

101

Анонимен

преди 2 години

99, 'с кебапчета и бира бизнес не се прави' --- кажи го на десетките кебапчийници на пазара

100

Анонимен

преди 2 години

След демократите остана само разруха. Това е видинско сега

99

Анонимен

преди 2 години

Преди 1989 всички пътуваха еднакво свободно или несвободно на запад. Сега пак е така

98

До 100

преди 2 години

Не само видинчани. Много хора имаха роднини останали в Югославия след националните катастрофи по царско време, откъснали български земи от България. Тези хора също пътуваха без ограничения до Югославия.

97

Анонимен

преди 2 години

100 Става дума за обикновените хора, защото в София, децата на комунистите пътуваха свободно на запад и можеха са си купят, каквото пожелаят. Но затова пък, бяха тъпиижалки клоуни.

96

Анонимен

преди 2 години

Хора които се отъждествяват с кебапчета, алкохол и чалга да не обесняват колко ги разбират нещата. То самите неща които харесвате говорят достатъчно за вашата личност

95

Анонимен

преди 2 години

100 Но след като над Видин и региона премина бурята от червени приватизатори крадците от БСП, градът бе доограбен, и опустя. Фабриките и Заводът за гуми Вида, се разпродадоха на скрап, от поставени, от комунистите лица. Няма производство, няма работа, затова хората напуснаха града.

94

Анонимен

преди 2 години

Това не е панаир, а селски събор!На тази прос. тотия наречена панаир не стъпвам.Едно време беше Панаир, при демокрацията е жива излагация.

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100 Бяха, а сега?

92

Анонимен

преди 2 години

През 70-те и 80-те, видинчани слушаха най-слушаната музика в САЩ, Западна Европа, по югославските радиостанции. В оскъдната възможност, да се пътува до сръбския град Зайчар, за няколко часа с автобус, само за проверени от МВР, видинчани носеха грамофонни плочи и аудиокасети, закупени от там, които се презаписваха. Е, не масово, но все пак. В това отношение, бяха привилегировани от другите в държавата.

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 Бзаце запустява, защото с кебапчета и бира бизнес н. е се прави. Тряба да се мисли. А живот на чалга и кебапчета не е много продуктивен. Най-лесно е да кажеш няма как и да се оправдаеш. Демокрацията не е виновна за мързела на хората. Тия от общината вместо да мислят как да привлекат млади хора в района, те мислят коя чалга певица да викнат и коя бира/скара. С това мислене няма как да стане

90

Анонимен

преди 2 години

Кебапчето ако беше от истинско месо свинско и телешко а не от кожи крака от кокошки нокти и гребени от петли щеше да струва 7 лева бройката. Аз имам месо от теле и прасе и знам вкуса на истинското кюфте и кебапче. Това което го продават за кебапче от месо е чисто менте. Мога да им направя кебапче със мириз на кебапче без грам месо в него. Технологиите много напреднаха Не случайно сирене кашкавал и масло ги правят без грам прясно краве мляко. Химията много напредна затова няма здрав човек.

89

Анонимен

преди 2 години

де виждате кебапче или кюфте 3 лв бе ***? при мен са 1.20

88

Анонимен

преди 2 години

95 Ако зачетеш във форума, ще ти стане ясно, защо е така. Защо Видин опустя и кой остана, да продава кебапчета, под звуците на чалга, на кого и за колко.

87

Анонимен

преди 2 години

До СофияКакви позитиви има от кебапчета и чалга? Тази община не можа ли да измисли нещо по-добро от това много млади да продават кебапчета и бира. Така ли ще стигнем развитите страни? Аман от спреляци.