180

Анонимен

преди 1 година

Е то и тока от АЕЦ Козлодуй принадлежи на България ама го ползват гърци, турци , сърби,а за българите - скъпият ток от слъневите ел.централи на"бизнесмените"

179

Анонимен

преди 1 година

"Развиващите се страни се нуждаят от помощ за закупуване на такова зърно." А защо не им се помогне направо със зърно? И поне някой от корабите с украинско зърно отиде ли в развиващите се страни? Нали за тях беше притеснението?

178

ВЪПРОС

преди 1 година

Тука вече стана Напечено - Защо Тока от АЕЦ Козлодуй се изнася в ЕС ???Мафия .Българите плащат Най-скъпия Ток и ГАЗ в Европа . Пошло изказване на Шефа на ООН , МНОГО ПОШЛО .

177

Дървени философи

преди 1 година

Разгонени старци. За какво ви е този АЕЦ ? ! Той само ви пречи да се... с леките украинки . Вече много изкукуригахте .

176

Анонимен

преди 1 година

До ООН На янките, разбира се. Всичко, което заграбят, си е тяхно.

175

Анонимен

преди 1 година

Кое на кого е се договаря след войните а тогава може и да няма Украйна . Украйна означава ,,покрайнините,, на Русия . След войната ще има големи промени като цяло в Европа . И Русия и Англия и Полша доста са набрали на ЕС и може и той като Украйна да падне . Еврото вече почна да пада .

174

ХОДЖИС Е ПРАВ!

преди 1 година

РУСИЯ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГЕГЛИ ОТ УКРАЙНА , ЗАЩОТО И В КРИМ ВЕЧЕ НЯМАТ СИГУРНОСТ И ГИ ВЗРИВЯВАТ ЕЖЕДНЕВНО!....ДНЕС ПАК СА УДАРИЛИ РУСНАЦИТЕ В СЕВАСТОПУЛ!

173

До ООН

преди 1 година

А златото добивано в България на кого принадлежи ? Ами петрола в Либия Сирия Ирак на кого принадлежи ?

172

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

УКРАЙНА ----е за украинците ...НЕ Е ЗА РУСКИ СВИ НЕ И ПИЯНСКАТА РУСКА СВО ЛОЧ! РУСИЯ Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ЦЯЛАТА ГАДОСТ НА АЗИАТСКИЯ ПРИМИТИВИЗЪМ ПРОСТОТИЯ И КОМУНИСТИЧЕСКА НАГЛОСТ!....А ПУТИН ---СИ Е ЧИСТОПОРОДНА РУСКА СВ И НЯ!

171

Анонимен

преди 1 година

Само бедните и пpости парчета са фенове на руснаците. От 2000г слушам как долара потъва, как БРИКС микс са супер сила, Татко вика аз това го слушах и преди 89г и накрая СССР се разпадна а Европа и САЩ станаха по силни. Та и сега така бедния човек иска богатите да се прецакат, а за тях да има евтини стоки от първа необходимост. Да ви кажа европа никога не е имала ресурс и въпреки това става все по силна, всеки иска Мерцедес а не Лада с мек волан. Та драги ми бедняци пак ще заложите на куц кон....

170

Ръката на Кремъл

преди 1 година

И нефта в Сирия, Ирак и Либия принадлежи на Сирия, Ирак и Либия, ама това не пречи на САЩ да го заграбва.

169

Анонимен

преди 1 година

Един отчаян укрофашист натоварва до краен предел атрофиралия си мозък, за да плюе ... Обаче не му се получава.Даже и програмки ползва.Толкова е неграмотен,че запетайките даже не знае къде да слага.

168

Анонимен

преди 1 година

Украйна се опитва цял свят да команда,но няма да стане.Рано или късно всички ще се усетят.Само с пропаганда не става.

167

Анонимен

преди 1 година

Не по ЕС,а по Украйна.Украйна не е в ЕС.Украйна е терористична държава.В Украйна гориха български знамена и живи българи преди години.И не съм русофил,а българофил.А ти си укрофашист.

166

Анонимен

преди 1 година

Двама отчаяни русофила натоварват до краен предел атрофиралите си мозъчета за да плюят по Украйна и ЕС ... Обаче не им се получава.

165

Анонимен

преди 1 година

Кви русофили?!Тези украинци са чисти руснаци.Говорят руски.Въобще знаеш ли какво е това русофил?!

164

Анонимен

преди 1 година

СатанаНато=СатаНиста=изкукал укрофашист=наркоман=предател на България!!!Смешен си сам да си цъкаш плюсове и минуси.

163

Анонимен

преди 1 година

С русофилите не трябва да се спори първо... , защото са *** и второ... изопачават абсолютно всички факти...

162

Анонимен

преди 1 година

Само пpocтия СатаНиста не разбра колко е пpocт сам да си цъка с програмка лайкове.

161

Анонимен

преди 1 година

Само пpocтите русофоби не разбраха, че Украйна стреля по централата за да шантажира Европа... За 19ти път ви го обяснявам... Какъв интерес има Русия да си унищожи най-скъпото и най-опасно съоръжение....? Вие изобщо имате ли мозък в кратуните? Зеления пcиxoпат е наредил стрелба за да шантажира....