148

ххх

преди 1 година

Отдавна трябваше да я спрат централата..уж била превзета от руснаците но все още укритата точат ток ....че и я обстрелват...shut down и стойте на студено

147

Анонимен

преди 1 година

Време е Путин да падне в краката на Зеленски и горещо да моли за примирие целувайки подметките му, вместо това Путин целува подметките на Ердоган и го моли да издейства примирие от Зеленски. Тук е време да кажем пословицата, на вълка вратът му е здрав защото сам си върши работата. Явно че московския вълк всъщност е овца молеща турския вълк да му свърши работата.

146

Анонимен

преди 1 година

Джуджефин да си стяха куфарите от Украинската централа и няма са бъде обстрелвана. Какво правят там руските нацисти.

145

Inatut

преди 1 година

Троловете продължават. Давайте зад Урал. Там е рай. Картофи като скали, кокошки като орли, яйца като дини и руски у.т.ки за без пари. Заминавайте в съветския рай и не се връщайте в "прогнилия запад"

144

Inatut

преди 1 година

Съветски *** има ли. Най добре е газ за тях. Чистиш с газ гнидите, за да не стават съветски въшки

143

СССР

преди 1 година

Безсмисленна работа.. Макрон е като нашите от ПП...- поредната американска пионка.. А на американците подобна катастрофа е изгодна

142

Путин

преди 1 година

Forever

141

Кой е тоя

преди 1 година

Отворко...165...

140

Inatut

преди 1 година

Пречуквай копейка с кирка, освободи света от гнет...

139

анонимен

преди 1 година

Това е някаква форма на невъобразим цинизъм да говориш за възможна ядерна авария в АЕЦ след като ти си я окупирал незаконно, вероломно нападайки независима съседна страна и убивайки стотици мирни жители там. Докога световното съобщество ще тъпри този морален *** да прави каквото му скимне?

138

Inatut

преди 1 година

Джуджееее , ти кажи гробчето готово ли е и кога че ядем жито. Дедо Господ няма ти прости. Отиваш в пъкъла

137

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Съжалявам,че смесвам теми,но ми се ще да споделя нещо,което касае Българското Достойнство.Ореди около две години помогнах на румънци да имат подслон.Съвсем скоро гин засякох и си поприказвах с единият(Адриян).Той ми каза,че румънците са Траки,а аз го попитах как така Траки нападат Траки(Българите) ,изнасилват Тракийки(Българките) и си сменят Тракийският Език(Българският)!с Латински.Отговорът на Адриян не бе навременен.Дойде обаче бързичко.И двамата румънци започнаха да ме крадат и мразят.

136

Я

преди 1 година

Дека ги коментарите?

135

Зевзек

преди 1 година

И аз правя като Путин - първо пpиднa и после казвам че има опасност да замирише.

134

САЩ

преди 1 година

Ще жертват и ограбят Европа. Оттам обстрелват, имат интерес. Честито ви НАТО.

133

котьо

преди 1 година

Джуджката кво ли си мисли на тая снимка.. "ей, ако успея да скоча до ейй там...и ще успея да си отворя вратата"

132

Дело

преди 1 година

Като аецовете са готови за ЕС и то без компенсация или поне не официално.

131

До 152

преди 1 година

Чети, а не пиши. Комунизмът е дал първата атомна електроцентрала, първия изкуствен спътник, първия космонавт, първата космическа станция, първия ледоразбивач, първия човек в открития космос, първият Токамак, първото торпедо, което се движи с 500 км/ч под водата, най-големия ВЕЦ, първия екраноплан и ред други достижения и много счупени рекорди.

130

Анонимен

преди 1 година

До Do 146 На вас само *** са ви в празните комунистически кратуни. За това после сте все токова боси, *** и невежи.

129

Анонимен

преди 1 година

Пишете, пишете комунонаследници безполезни. Такова ви е възпитанието, такъв ви е манталитета. Наистина сте безполезни за държавата, макар че сте доста крадливи, явно петолъчковата партия има доста източни гени. Безинтересни сте, пък сте и много елементарни /комунизма не създаде за 100 години нищо полезно за световната цивилизация, че да чакам нещо да видя от вас/ Все пак се радвам че Путин избра много оригинален начин да унищожи комунизма. Бавно и сигурно. Ще почакаме