64

Анонимен

преди 1 година

Забраняват руски медии, а паметника на Червената армия беше покрит с цветя на 9 май. Властите ги изринаха с булдозери, а на другия ден отново паметника беше покрит с купища цветя.

63

Анонимен

преди 1 година

В Литва още има случаи на смърт на хора, които са влезли в "нужника" с изгнили дъски, подът е пропаднал и... са се удавили. В Литва още използват външни нужници.

62

Анонимен

преди 1 година

Заедно с България прибалтийските са първи по смъртност в света. Загубиха почти половината от населението си след като излязоха от СССР.

61

Уошингтън Ървинг

преди 1 година

На когото каже ДОЛНОПРОБНАТА ПРОПАГАНДА, естествено!

60

Анонимен

преди 1 година

До: номер 75 "Лъжат се бедняците, като руснаци, беларуси, арменци, казаци и тем подобни републики" Като република България нали? Кажи си че сме последни на опашката от бивши съветски республики!

59

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията там мина 20%. Икономиката не работи, всичко затваря. ЕС и САЩ ги хранят от години, но това не може вечно да продължава, ЕС обеднява, САЩ са в криза. И тогава на трите прибалтийски им остава да се молят на Русия, иначе умират. Нямат нищо там, преди бяха помпани от СССР, сега от ЕС и САЩ.

58

Слабка Україна

преди 1 година

Слава России!

57

Анонимен

преди 1 година

Откакто влезе в ЕС, Латвия си вдигна значително стандарта и вече е пред Гърция, Португалия, Словакия, Хърватия, Румъния и България по БВП. Сигурен съм, че тях вълка пуйкин няма как да ги излъже. Лъжат се бедняците, като руснаци, беларуси, арменци, казаци и тем подобни републики

56

анализатор

преди 1 година

До: номер 64 (Антисоросоид) Той и Хитлер така си е мислил, като тебе. Не ми се иска да цитирам генерал Лебед сега че е много дълго.Но така САЩ загуби войната във Виетнам например!!!Така както Путин ще загуби в Украйна!!!Но ти нямаш достатъчен бтой мозъчни клетки за да го разбереш.

55

Динев

преди 1 година

Ами да се приберат в Русия та си никой не ги е канил ама не искат в Латвия заплатите с около 1000 евро какво да прави в азиатската сатрапия с минимална около 14000 рубли 390 лева,си с руски паспорт неможещи никъде д живееш и работиш в богатите страни ,все едно кон за кокошка нъли така русофулчета с цементирани глави

54

DJ BOBBO

преди 1 година

Най-слушаният хит това лято в Крим Shaggy - Boombastic

53

Анонимен

преди 1 година

До: Я , па Я (номер 62) Не му се връзвай на този плyжек, на това мекотело, безгръбначно, което знае само две думи: Путин и Русия! Това са най-големите русофоби.Истинските русофили сме ние с тебе! Путин уби руската култура заради имперските си амбиции! Само ще дам за пример Иля Репин! Знаеш го? Велик руски и съветски художник.Преди революцията е подкрепял болшевиките.След нея бяга във Финландия, където умира! Категоричен е - докато в Русия има болшевишка власт, кракът му няма да стъпи!

52

Я, па Я

преди 1 година

До асдаа Ти приятелю знаеш ли руски, защото фразата завинаги си я постнал на английски. Можеш ли да четеш и пишеш на руски. Коя е последната руска книга която прочете. Ходил ли си в Русия, нямам предвид Москва, Петербург и Казан. Имаш ли представа как живеят обикновените руснаци в една държава която не произвежда даже пирони, камери, тоалетна хартия и др. такива, а храната и лекарствата са 80% внос. Боже, света е пълен с ***.

51

Анонимен

преди 1 година

Германия трябва да бъде заличена като държава

50

до 57

преди 1 година

Е като каза "Слава России!", що забрави да добавиш и "Аллаху Акбар!", бе?! Срам ли те беше?Аз да ти кажа, макар да не съм вярващ християнин, ние християните в България мюсюлмани насила няма да станем! Колкото и да му се иска на Путин, неговия "мозък" Дугин (на когото убиха дъщеря му) и яерните му другари като Рамзан Кадъров и други руско-ислямски терористи!!!

49

анализатор

преди 1 година

Ааа, с тоя май съм гледал интервю от 2014 г.Ако е същия де, може да е друг.Та на него му зададоха въпроса: Той като е етнически руснак от армията на Латвия, и утре го нападнат руските opkи на Путин, той ще се бие ли срещу руснаци като него, или ще откаже да се бие?И знаете ли какво отговори?Който дойде с меч в моя дом, от меч ще умре!!! (руска народна поговорка)!

48

Анонимен

преди 1 година

"докато сме в ЕС и НАТО, нападение срещу БГ ще е само мокър сън с *** за руските ***." - Нападението на Русия над България ще е сън за русофобите за да можете да си базирате върху нещо халюцинациите по същия начин по който русофилите си мислят, че някой ще посреща руснаците със сол и хляб. Истината е, че МАСАТА българи ще посрещнат руснаците така както посрещнахме ЕС, нацистите, османците и ромеите преди това, не с любов или омраза, а с абсолютна апатия. Царя умре да живее царя.

47

анализатор

преди 1 година

До: номер 48 К'во? К'во? Я пак, че не те разбрах?Ако Русия мине през 5 държави от НАТО (Ако може да мине, щото и през една няма да може), то Русия вече ще е капитулирала! ФАКТ!

46

Я, па Я

преди 1 година

До СинаАко смяташ, че СССР ни е дал нещо бадева жестоко се лъжеш. Просто по време на соца военния бюджет беше 22%. А държавата прибираше 88% от БВП. Хората живееха с трохи. Всеки с мозък и малко познания по статистика и ексел може да пресметне нещата по години. Но населението е все по неграмотно и следователно лесно се манипулира и лъже. Соца е носталгия по младостта, мозъка има свойството да забравя негативното и помни по ярко хубавото. Истината обаче е, че беше хубаво за 5% от населението.

45

асдаа

преди 1 година

До Анонимен Споко. Скоро и това ще стане. ЕС е сготвен за разпад. САЩ твърдо и успешно губи войната с Русия където беше решила да спечели с цената и на последния укроп...