61

Анонимен

преди 1 година

До Albi, всеки сам си преценя! Аз си меся хляб всеки ден :) Консервирам си храна и когато се преместя за постоянно ще си я и отглеждам. Имам лукса да работя отдалечено, но отново: всеки сам си преценя. Що касае инфраструктурата, хората от селото се грижат за нея. Опции има. Въпрос на желание и мотивация :)

60

Анонимен

преди 1 година

В България причината са комунистите и Путин.

59

Бай Шилле

преди 1 година

5G също води до такива сериозни болести и ще е бича на новото поколение

58

Анонимен

преди 1 година

До 63 Що ти да не си вечен? Ти си пътник откакто си се родил. Моята една цигара тревица ли е по- опасна от твойте две кутии с цигари и количество алкохол? А ***..чоо . Майк Тайсън има бизнес и пуши трева от години и той ли е наркоман, а алкохолно петно?

57

IQ 3.14

преди 1 година

а едно време хората са си живеели без тютюн, яли са естествени храни и са били работоспособни до най-дълбока старост, т.е. 45 години.

56

Albi

преди 1 година

54 Така е, но какъв избор имаме. Да отидем на село, където вече няма инфраструктура, да месим хляб, да квасим мляко, да живеем без парабени и подобни. Звучи добре, но в много случаи няма как да стане. Може, но трябват много средства първоначално да си създаде човек условия. Градовете са коварни капани.

55

Анонимен

преди 1 година

Ган40 сега ще почне да обяснява как не е верно, за да продължи да пуши като комин и да се налива с алкохол

54

Анонимен

преди 1 година

Ко.оната я изкарах не много леко,но психически ми се отрази зле,даже пих антидепрсанти извесно време.

53

Анонимен

преди 1 година

А тези които не пият и не пушат защо се разболяват? Като няма причина, не трябва да има и болест?

52

Тревоман.

преди 1 година

Здравейте наркомани. Сега познайте колко умрели има заради трева. Да ви кажа ли? Броят им е Една голяма НУЛА

51

Анонимен

преди 1 година

Дядо ми умря от пушене и пиене. На 96 години. Беше се напил и си легнал с цигарата и заспал. Станало пожар и той си замина. Алкохола и цигарите го убиха, а можеше да живее още.

50

Капиталист

преди 1 година

Капитализмът е най-добрата система.

49

Анонимен

преди 1 година

А, да разбирам ли, че повече от половината заболели от рак, нито са пиели, нито са пушели? И не се оправдавам, нито пия, нито пуша.

48

от публиката

преди 1 година

В последните 5-10 години някой да е пил нещо което няма пластмасова обвивка?! Да е ял нещо което да няма пластмасова обвивка? Да е омесил хляб от жито? Да е пил вода от стъклена бутилка? Да няма стрес за утре, за вирус, за наеми, данъци, ток, вода ...да е отишъл на почивка около или в карибският басейн... Всички болести първо идват наследствено, после от стрес, и не на последно място от храната която консумираме. Маргаринът трябва да се забрани, палмовото масло също, захарта също.

47

Анонимен

преди 1 година

Все по малко хора пушат, процента им намалява, а раковите заболявания драстично се увеличават, особено в скандинавските страни и страните известни с висок стандарт на живот.

46

До 47

преди 1 година

До до44, нещо даваш яко фира :) Какви капиталисти те гонят? Я си пий хапчетата! Говорити се, че извън големите градове животът е много по-спокоен. Явно имаш сериозни спихически отклонение и имаш нужда от професионална помощ! Хахахахахахахахахахаха! Иначе ме развсели :)

45

SS

преди 1 година

В България причината е със сигурност скапаната храна ...

44

Анонимен

преди 1 година

До До 29"Той пияния може да е опасен ако кара кола примерно. Но докато пие вреди само на себе си." ......... Като кара кола, автобус, влак, самолет; като се прибере вкъщи; като реши, че някой не го уважава; като свършат парите за пиене ... Наистина ли смяташ, че пушачите са по-опасни от пияниците?

43

Зимата

преди 1 година

Борба за оцеляване.

42

Анонимен

преди 1 година

А мръсният въздух, а храната пълна с хормони, антибиотици и пестициди, за ГМО да не говорим, за преумора, недоимък и стрес от кои фактори са???